Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel-liis
Membermiks sa pulsisagedust nii madalal hoiad? 140bpm on selline chill aeroobne tsoon ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see oleks Pumbile vahelduseks …nö rasvapõletus trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberKui te ümbermõõte fännate, siis olete küll väga valed iidolid valinud.Ehk sobib mõni siit:
http://www.rosaliebradford.com/gallery2/main.php
http://www.dimensionsmagazine.com/dimtext/…ple/shudson.jpg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene on haige ja sa teed teise üle sellist nalja…
Membermina aga vötan enne igat trenni kofeiinitablette ja nagu näha tasakesi rasv kaob, toitumist pole muutnud ja samuti ka aeroobset pole lisanudJah, aga mul läheb see pulss pärast nende kofeiinikate võtmist nii üles…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …vahest selline tunne, et mõni vaatab, et ma hakkan sinna crossingu selga ära surema, aga tegelt ma üritan pulssi mitte üle 140 lasta
MemberSügisel on raudselt hullumaja
MemberAga loomulikult Liinu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ma päris tumba ka pole 
Angel-liis
MemberMa ei tea, aga mina olen endajaoks avastanud ujumise
Angel-liis
MemberPalju õnne
Angel-liis
Memberto laukus—-Saab võtta küll, aga juulis treener puhkusel.
Angel-liis
MemberPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberPalju palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberMInul selline asi juhtunud, et oma 16 aasta sünnipäeval helistas mulle mu lihane isa ja küsis kas sa tahad kokku saada. Hea, et mul tol hetkel tool lähedal oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….Igaljuhul polnud m sellest vaimustatud. Saime siis kokku, jube ebameeldiv oli. Andis mulle mingi summa raha mis tol hetkel oli minu jaoks väga palju ja kõik. Ei mingit seletust ega midagi. Tundsin nagu oleksin äraostetav. Temast ei saanudki mulle mingit isa…polnud ta seda 16 aastat ja ei saanud temast seda ka hiljem…pigem oli ta mulle nagu tore onu. Samuti sain tuttavaks oma noorema poolõe ja poolvennaga….4 aastat isa suhtles ja siis sama kiirelt kui tuli ka kadus kuna tema naisele tundusin ma nagu liigen väljaminek. Nüüd siis pole aasta juba suhelnud ja ega ei tunne puudust ka…va õest
??:”> …..Aga mina oleksin õnnelikum olnud kui poleks kunagi teada saanud. Argpükse ma ei salli. Aga sulle soovin edu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberNo hetkel on tasuta parkimine nagu varemgi..aga õhtuti siiski suhteliselt hullumaja. Parkimisplats iseenesest on enamvähem korda tehtud st. siis et kuskil mingeid auke enam pole. Ja üsna pea tulevad maha ka jooned ja tuleb tõkkepuu ka ette, et siis peaks üsna ok olema

Angel-liis
Membermkm…ma arvan et ta mõtles puusade peal olevat rasva….aga see on see koht minuarust kus kõige viimasena üldse midagi ära hakkab minema…ja aitab trenn ja toitumine nagu ikka…üks ilma teiseta ei anna soovitud tulemust..võibolla ilma trennita veel saab, aga tulemus pole nii ilus.
Angel-liis
Member100% nõus…selle foorumi eesmärk peaks olema siiski midagi muud.
Angel-liis
MemberNaljatilk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused