Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel-liis
MemberMinu arvamus kulturistide välimuse kohta on viimase 2, 5 aasta jooksul ikka totaalselt muutunud. Varem ma vaatasin ja nägin ainult koledat lihamäge..ikka fuihh ja fuihh nagu mu sõbranna praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näitasin talle mingipäev Kalmuse pilti näiteks ja oh mis näoilme tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga kui mina vaatan siis näen hoopis ilu, mitte midagi jubedat. Et harjunud vist juba…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberMina sinu asemel teeks korra nädalas ikka jalgadele ka jõudu, seda siis lisaks hüpetele. Miks? Sest teatavasti tugevdab jõutreening ka sidemeid mitte ainult lihaseid. Raskused ei pea olema suured kuid kordused kuni 25 seerias. Tee nii reie tagumist osa, kui ka nelipead ja kindlasti ka säärt eraldi.Ega NBA korviässad (VÕRKPALLIS EI TULE MITTE VÄHEM JU HÜPATA) muidu niipalju jõudu ei tee kui see kasulik ei oleks. Mida tugevamad on lihased ja sidemed seda väiksem on tõenäosus vigastus saada. KAS POLE?
Ühesõnaga kui mul on probleeme põlvesidemetega( vasak teeb valu), siis bodypump peaks ju mõjuma positiivselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlen siis pärast seda kui see jalg enam valu pole mingi aeg teinud.
Angel-liis
Membervõsul võeti ka viina PRO FX-gaSee võis küll vastik olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2007 at 10:49 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #120039Angel-liis
MemberMis vahe on Arthrostopil, Ultragelil ja Litozinil?
Angel-liis
MemberOmadest kogemustest võin öelda, et 100% nõus maryjanega
Aga siiski soovitaksin pigem shapingut.
Angel-liis
MemberSiiamaani pole ma mehi veel AINULT musklite järgi vaatanud
Angel-liis
Memberõige toitumise ja mõõduka treeninguga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui sa täpselt ei tea mis kumbki tähendab siis soovitan tellida treening ja toitumiskava ja enne seda teha ära ka koormustest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui sa täpselt ei tea kust või kellelt tellida siis fitness.ee esilehel on olemas hoolikal vaatamisel, et Telli treeningkava ja seal saad valida ka treeneri. Keda eelistada..seda ma sulle kahjuks öelda ei oska. Võid foorumis teha väikest uuringut ja kõik need nimed järjest otsingusse panna. Aga usun, et kõik nad on omal alal head ja teavad mida teevad. Seega see raha läheks kindlasti asjaette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise katsetama pole mõtet eriti hakata. usu mind, tean seda omadest kogemustest. “omaarust” õigesti toitumine ja treenimine võib päris valusalt kätte maksta kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka seda tean omadest kogemustest. Aga vigadest õpitakse. Sinul on võimalus need vead vahele jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Angel-liis
MemberKilplased näevad samuti palju vaeva …et siis neile kah respekt,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa võrdled praegu kilplast kulturistiga v
MemberNo mees hoolitseb oma välimuse eest, no natuke naiselik jah, aga võta teadmiseks- ta on 59 aastane. Millised näevad välja 59 aastased mehed Eestis ? Ja sellessuhtes, et 59 aastane mees suudab endiselt sellist showd teha, müts maha.
No ma pole midagi halba öelnud ta esinemise kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….respect Aga ütlen ka, et raha eest saab peaaegu et kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberPooled on Steven Tyleri nägu minuarust. Sai Aerosmithi kontserdil käidud, võib olla sellepärast tundub.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No minuarust on Tyler natuke naiselik kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberNo krt siin ju lausa kaunitarid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.t-nation.com/figureImages.jsp;j….hydra?pageNo=1Kenad jah..tahaks ka sellist kõhtu nagu neile seal, aga keegi krt mõtles välja šhokolaadi ja täidetud pannkoogid
Member(Väike vahemärkus siia–miks Revalis naisi üldse ei käi?)
Kõik oleneb esiteks kellaajast ma arvan…
Angel-liis
MemberNeid kahte seal piltidel küll naisteks ei tahaks nimetada, meesteks samuti mitte, pigem tulnukateks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo kui juuksed lühikeseks ajada siis võib äkki päris kena mees temast saada
MemberNo, aga samas nende enda arust on nad ilusad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …las nad siis olla..kõik ei saagi ju kõigile meeldida. Kõige tähtsam on siiski see, kui inimene iseendale meeldib vaatamata üldsuse arvamusele. Need naised on hullult vaeva ju näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi jah…mina päris sellise asja poole ei püüdle, aga samas ei mõista hukka ka.
Angel-liis
Memberkuri, seda teab, mõni ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga katsed on külla seal lastele õeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul teeb vanaema kah need ära, et mis puhkust sa nende erinevate harjutuste vahel seal vajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irw…Ma tahaks seda su vanaema näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused