Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel-liis
Memberusun ikka
sa sööd kindlasti porgandit ja kurki ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valesti arvad…kahjuks tomat mu eelarvesse ei mahu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Angel-liis
MemberMida sa sööd , et sul ainult 1300 läheb ?
Või ütle vähemalt mitu korda päevas…2 ?mkmm…3
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja sa kindlasti ei usu, aga see ei koosnegi ainult kapsast ja veest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
10 tonni kahe inimese peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ossa vana
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul läheb mingi 3 tuhat enda peale
ja minu arust on see juba päris palju 
See pole midagi, minul läheb kuskil 1000-1300, aga sõbrannal üldse 800.-

Angel-liis
MemberAngel-liis
MemberJooksmine on mulle täielik piin. Aga mõnikord ikka käin.Ja tennist mängin ka, peaaegu lemmikspordiala. “Tänu” sellele on ka randmetega muresid.
Hakkasingi abi glükoosamiinist otsima, samas kuulsin, et nii kaua, kui seda tarbida, on ka vaevused väiksemad, kui aga lõpetada, siis tuleb kõik tagasi.
Aga see selleks, kui kõike vältida, kartes, et midagi juhtub, siis ju elada ei saakski.
Aitäh OldManile heade nõude eest:)
Mul oli ka vasak põlv nii läbi, et 100 meetrit ka ei saanud joosta…Hakkasin siis glükoosamiini tablette ja pulbreid sööma ´+ geelitasin ja kasutasin trennis alati elastiksidet. Kuu aega mässasin, ei midagi. Ja alles nüüd kui 1,5 kuud glükoosamiini söödud, on asi paremaks läinud. Ja nüüd jooksen vabalt tund aega ja häda midagi, kuid glükoosamiini pulbrit tarvitan edasi, aga tablette enam lisaks ei võta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti naljakas on see, et paranemine toimus nagu üleöö.Loodan, et see üleöö tagasi ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberOskan enda kogemuse põhjal öelda. Mul kulub tavaliselt 50min-1h jooksu kohta ca 700-1300 kcal(mõõdetud pulsikellaga). Ei oska hinnata, kui õiged need numbrid on aga see vahemik on seetõttu suur, sest konkreetne mõõtmistulemus sõltub nagu eespool öeldud südame löögisagedusest (mul tavaliselt 135-165 treeningul). See omakorda sõltub tempost. Aga inimeste treeningtempo ja pulsi vahelised seosed on väga erinevad. Ma arvan, et parima vastuse saaksid sa pärast ise enda peal mõõtmistJõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ahah…ma jooksen ka tunnike 10km ja minul näitab jooksulindil kalorikulu ainult 600 Kcal.Angel-liis
MemberPro Kapitali majas on see teepood. Kohe kui linna poolt sisse astud siis vasakut kätt esimene ongi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
MemberNeed pisikesed on üldse imelikud.Mul omaga ju pea sama lugu;tähendab,mingit kõhtu ta ei nõua – a kaal PEAB olema raudselt üle saja kilo,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis neil mingi fetish vä,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100 kg ja 100 kg on ka vahe …..
Ja ma pole tykk aega nii palju üldistamist lugenud….ikka naised ja naised

Angel-liis
MemberLinaseemned on mürgised, neid tuleb vähemalt 10 min keeta, siis mürgisus kaob.Ja millised on mürgituse sümptomid kui ma näiteks ei keedaks neid. Mul üks sõbranna joob hommikuti keefiri ja paneb sinna sisse 2sl linaseemneid?
Angel-liis
MemberNäolt hakkab rasv kõige ennem kaduma- nii et kannatust lihtsalt….
Angel-liis
Memberpool enne sõitu ja pool sõidu ajal. Pärast sõitu pole suurt mõtet ma leian. Ja võid osta ka selle fati kus on 1000mg sees.
Angel-liis
MemberMina teen sellist putru, et segan 2sl linaseemnepuru, 2sp kaerakliisid ja 2sp neljaviljahelbeid ja siis segan need omavahel ja teen pudru. Kõrvale näkkileib kalkunifileesingi ja krabipulgaga. Kõrvale tass keefiri ja peaks kokku saama üsna normaalne hommikusöök
Angel-liis
MemberMingisugune terviseartikkel kirjutas kord, et tänapäeva mehi vaevab musklihullus ning seepärast süüakse tohututes kogustes valku – kõige muu tähtsus aga unustatakse seejuures.Mingi hetk meeldis mullegi 4% või rasvavaba kodujuustu süüa – ikka purk korraga sisse enne magamaminekut või siis niisama lõunaks üks. Aga kui aus olla, siis valgusheik on 100% mugavam + ei pea magu venitama selleks, et lihtsalt valku saada. Loomulikult söön praegugi kodujuustu, aga harva… väiksemates kogustes ja söögi kõrvale.
No siis kulturisti sinust küll ei saa, need panevad a la 4 pakki kohupiima korraga sisse + 7 kohupiimakreemi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt see oli natuke liialdatud a nuh…..
MemberKui ma käisin 2002-2003 kodulinnas (elanikke ca 2000) jooksmas siis oli ka omamoodi momente. Jooksin kodust metsa, ja sealt tagasi, ja rada metsani käis siis läbi tänavate. Ja kui ma jooksin siis küsiti mult tee peal kaks korda küsimust, mis jääb alatiseks meelde ilmselt. Üks küsimus oli, et kelle eest ma jooksen, ja teine küsimus oli, et miks ma jooksen. Seal keegi ei jooksnud, ja see oli ebatavaline, ja seetõttu ka sedalaadi küsimused olid asjakohased. Mõni viskas ka nalja, et kas jooksen Tartu vms, need olid arusaadavamad kommentaarid.Heh, aga mul tuttava ema läks Võrus kepikõndi tegema ja järgmine päev pasundas sellest terve küla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik vaatasid miskipärast viltu ja naersid, et on ikka imelik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jumal tänatud, et ise õigel ajal tulema sain
MemberSama teema mis enamust eestlastest ei ole üldse tolerantsed teiste inimeste suhtes kes kasvõi veidi teistest erinevad pean silmas stiili.Kusjuures Tallinnas on asi ikka väga ok võrreldes väikeste kohtadega nagu Võru. Sea on nii, et kui juustesse roosad triibud peaksid julgema teha siis vahib pool linna sind teistmoodi ;S
AutorPostitused