Skip to main content

Angel-liis

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 166 through 172 (of 172 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kui palju on liiga palju #78309
    Angel-liis
    Member

mul ongi enam vähem sama moodi,,õhtuti joon tavaliselt kaks liiltrit kindlasti ja päeva jooksul veel mingi 2,5….ma muidugi ei tea kui kasulik see on,sest olen kuulnud,et kui liiga palju vett juua siis kurnab neerud ära…aga see kehtib vist ainult siis kui sunnid ennast jooma…

in reply to: kui palju on liiga palju #78294
    Angel-liis
    Member

mul see puhkepäev tingitud tööst…vahepeal tuleb ka neli trennipäeva,,,aga see silmade vesisus ei usu et veest on,kuna vett joon ikka päris palju,,igas trennis läheb 0,5 l kindlalt ära…ja õhtuti ka joon vett…

in reply to: uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg! #78276
    Angel-liis
    Member

rõveda maitsega..süda läheb pahaks,,liialt läila

in reply to: Daily Formula #78267
    Angel-liis
    Member

aga kui ma söön suhteliselt vähe ja ei saa kõiki vitamiine toidust kätte…eriti oleks vaja just d vitamiini kuna teen suhteliselt palju trenni

in reply to: kui palju on liiga palju #78266
    Angel-liis
    Member

aga jah..silmad on viimasel ajal imelikud,,nagu laksu all oleks ja siis mulle öeldi,et see võib pingutusest olla.Aga mitte kohe ei tahaks ühestki trennist loobuda,,kõik meeldivad…mh..peab mingi kompromissi vist leidma..aga kui päevas kolm trenni teha siis alla 3000kcal süüa ei tohi või mis see miinimum on?Ja siis kas mul oleks soovitav näiteks süüa kreatiini..see ei anna süsivesikuid,ega rasvu ja samas lihas tuleb siis nähtavale või tuleb seda massi hoopis hullult juurde,,päris kulturist küll kuu pärast välja ei taha näha.

in reply to: kui palju on liiga palju #78263
    Angel-liis
    Member

no mul nii et mul kolm päeva trennis ja siis ühe päeva puhkan täielikult..

in reply to: äädika mõju lihastele #78248
    Angel-liis
    Member

kõige parem dieet mulladieet

Viewing 7 posts - 166 through 172 (of 172 total)