Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel-liis
Membernjaa,ma ei tea, praegusel ajal on ju nii suur valik…kala, (riisihelbedrasva ainult 0,7-hommikuti väga hea ), kala, seened, kodujuustud.Asi polegi niivõrd selles mida sa sööd vaid kui palju.
Angel-liis
MemberArvan, et olgu mis tahes toidulisand, pea kõik sobivad ka naistele. Ei tea sellist toidulisandit, millele kirjutatud ” Naistelt naistele” vms.Aga küsimusele vastates on see hea lisand. Kiired valgud peale trenni kuluvad alati ära. Lisaks panen mina glükoos Trauben Zucker’it. Whey’l on nüüd ka erinevad maitsed, ma ei tea kuidas maitsetuga oli, aga neile polnud paki taha kirjutatud B-rühma vitamiini sisaldusest, nagu maitsega Whey’l.
Üldiselt on suht soodsa hinna eest hea proteiinilisand!
konkreetne.tähh
Angel-liis
Memberkasutan isegi, pole halba öelda midagi. teeb oma töö ilusti äraja mis see täpselt tema töö oleks?
Angel-liis
MemberMassitrenni ning rasvapõletust ei saa ühel ja samal ajal teha.
Mismoodi ei saa;S..ma pole küll teab mis spetsialist,aga kui loogiliselt mõelda siis BodyPumpi tehes ju lihas kasvab ja toimub ka rasvapõletus.Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel-liis
Memberkõik ei käi jõusaalis selleks,et kulturistiks hakata…..

Angel-liis
MemberMõjub nii, et organism on juba nendeks kellaaegadeks häälestatud.mida tähendab häälestatud?
Angel-liis
Membermis kuus kuud,,,kui ma nii teeks siis nädalaga juba kilosid rohkem kui3 juures…
Angel-liis
Membervaevalt ,,need ju lähevad kõik rasvaks onju..
Angel-liis
Memberkaalu ikka langetada…
ja siis veel selline asi….mul on viimasel kahel trennil bodypumpis jalalihastele harjutusi tehes nii olnud,et jalg hakkab surisema…(samamoodi kui näiteks tükk aega oled ühes asendis olnud siis ka samamoodi)…ja siis kõhulihast tehes selili ei saa jalgu vaheldumisi ette suruda(sama ka shapingus),,sest puus nõksub iga kord kui jalga sirutan ja see pole valus,aga mega ebameeldiv..millest see tuleb…üx variant on äkki,et d vitamiini puudus
Angel-liis
Memberaga olen kuulnud,et enne hommikust trenni ei ole soovitav süüa..siis on rasvapõletus parem,,ja kas pärast trenni tuleks süüa 1h jooksul või 1h pärast(välja arvatud shaping).
Angel-liis
Memberaga parem palju küsida kui ise tarka hakata mängima ja hoopis kõiki asju valesti teha…
Angel-liis
Membersorry ,et ma nii lolle küsmusi esitan…algajate asi…
Angel-liis
Memberet siis ütleme,et kui mul on kolm trenni ja kõigi nende trennide vahe on umbes 30 minutit siis on kasulik peale igat trenni juua ja süüa näiteks mingi puuvili?
Angel-liis
Memberma ise mõtlen ka,et miks ma ei või teha trenni niipalju kui ma ise arvan et ma jõuan…ja samas trennil ja trennil on vahe…bodypumpi võib niisma võimlema ka minna…sest palju ju oleneb ikka tahtmisest..ja kui olla väsinud ja tüdinud siis pole ka tahtmist…a ja palju ma neid süsivesikuid pärast trenni süüa võin kui eesmärgiks pole massi juurde kasvatamine,,,,mingi paarist õunast piisab onju…a ja siis selline asi,et kui pärast shapingut pole lubatud kolm tundi süüa,aga mul on päevas vahest mitu trenni siis kas võib seda aega äkki vähendada v?…muidu tuleb nii välja ,et kui näiteks kaks shapingut päevas ja mingi jõutrenn ka siis ei jõuagi süüa…
Angel-liis
Memberaitäh fireblade,,ma olen selllist saiti igalt poolt otsinud..
AutorPostitused