Angel-liis
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2009 at 7:33 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #160014
Angel-liis
MemberMinul ka halbu kogemusi ERITI pole. Olen saanud paar väga head tutvust ja mõned toredad tutvused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on püütud oma labaste naljadega ka tähelepanu köita või siis olen mina millestki valesti aru saanud. Kui on rääkima tuldud siis üldiselt ma olen üsna viisakas ja ikka vastan. Ise tavaliselt ümberringi mehi ei jõllitanud…rühmatrenni minek oli siis sibasin kiirelt kiirelt läbi jõusaali
Halvasti igaljuhul ei suhtu. Kuid kõik sõltub sellest kuidas hakatakse nö sebima- kui ikka tuleb ja kiidab mu tagumikku siis saab küll esimese hantliga vastu pead…Angel-liis
MemberIssand ma arvasingi õieti, et siis tuleb see noormees uuesti matustele. Tore teada, et ma haiglane psühh olen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega tuleb eemale hoida…Angel-liis
MemberOled kunagi paks olnud?
Miks mulle tundub,et sa ei tea,millest räägid,
Angel-liis
MemberNagu Oldman ja keegi ütlesid alles, et rahata kõhnaks ei saa ja et kartuli ja soustiga alla ei võta… Aga võimalus oleks ka ehk kirjutada kava koostajale, et ta teeks finantsiliselt odava kava. Aga kalliks läheb see nii või teisiti.Julgen vastu vaielda…..rahata saab kõhnaks kohe kindlasti ja võtab alla ka kartuli ja soustiga. Ma julgen üsna kindlalt väita, et pigem loeb kogus kui see mida sa sööd. Kui tahad sousti siis pane seda kartulile natuke vähem, tahad salatit siis seda võid rohkem panna jne. Miks peaks tavainimene lolliks minema ja hakkama toituma kodujuustust ja kanafileest, sest minuarust see just juhtubki. Inimene kes on muidu tavaliselt söönud keerab täielikult ära ja lõppkokkuvõttes keerab oma ainevahetuse täielikult sassi. Pigem siiski teha selgeks põhimõtted. Ma võin süüa õhtuti tüki sokolaadikooki ka ja alla võtta.
Angel-liis
MemberToitumiskava treeneritelt tellida pole raha,vanus on mul 43 ja pikkus 162cm kaal 74 kg naine,trenni ei tee,soov lihtsalt dieedi peale minna .See kava ei maksa ju niipalju. Hoiad kuu aega raha kokku ja saad ka oma kava tellitud. Lihtsam on lugeda ja endale selgeks teha millised toiduained ei anna su kehale midagi `juurde` nagu näiteks sai, margariin, valge suhkur jne. Praadimise asemel hauta ja keeda ning suuremad söömised jäta päeva esimesse poolde. Igati ausees võiks olla erinevad supid. Ma arvan, et tavalisele inimesele kes pole väga ülekaaluline on kasulikum teha selgeks lihtsad põhimõtted kui hakata kava järgi sööma. See on kõigest minu arvamus mis tugineb isiklikele kogemustele. Edu
Angel-liis
Memberma arvasin, et siin foorumis sportlaste spetsiaal tervise toitude retseptid aga noh kui ei… ma võin ju ka siia lambi suvalisi toiduretsepte kuskilt kopida. näiteks juustu sardellid või pannkoogid kondentspiimaga vä…Kas tervislik toitumine on sinujaoks sama mis dieet?
Angel-liis
Member1 koht.
Angel-liis
MemberKas keegi oskab õelda , kas mõni jõusaal on avatud ka vahemikus 23-25 ja 30-01 ?Reval-Sport 23.12- 8.00- 22.00
24.12- 8.00- 15.00
30.12- 8.00- 22.00
31.12 -8.00- 15.00
Ilusaid pühi
Angel-liis
MemberOti poolt minule tehtud kava toimis väga hästi, hommikuse soogiportsjoniga tekkis ainult raskusi, kuna see kogus oli nii suur. Aga umbes 3 nädalaga olid tulemused selgelt näha.Kaua ma siiski seda ei suutnud jälgida, kuna toidu kaasategemine muutus tüütuks. Praegu toitun Antsoni nõuannete järgi. Eks vaatab, mis sellest välja tuleb.
Aga kõvema iseloomu ja kindlamate eesmärkidega inimestele soovitan Oti kava julgelt.
Mina arvan, et tavainimesele piisab toitumispõhimõtete selgeks tegemisest endale. Kava on esiteks päris raske jälgida 100%.
Angel-liis
MemberSoovin alla võtta >10kg rasvade arvelt (hetkel 180kg/95kg) ja samaaegselt arendada lihaseid.Kas rasvade põletamine tempoga 1kg/nädalas segab lihaste kasvamist kui 3-4x/nädalas jõusaalis käia?
Kuskilt olen kuulnud, et kahte head asja korraga ei saa, seega sooviksin täpsemat informatsiooni saada.
Mida ette võtta?
Tänan!
ma arvan ka, et puhast rasva sa küll nädalas kg ei kaota….
Angel-liis
MemberRevalis vahepeal oli, ei tea, kas enam on.Revalis hetkel pole, aga sellega tegeletakse
Angel-liis
MemberTo kuuliks
Nii tuttav…
Sa ei suuda nii igavesti- lõpetad kas anorektiku või buliimikuna.
Angel-liis
MemberSee,millest Jackie rääkis,aka tudengite kaalustjuurdevõtmine vastab täiesti tõele.Olen ise tudeng ja alates septembrist olen isegi omajagu juurde võtnud.Kuigipalju sellest on kindlasti ka lihast juurde tulnud,aga ka kõhu peale on omajagu juurde tekkinud.Lihtsalt elu ja õppetöö on pingeline ja söömine rahustab närve.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igaüks rahustabki närve omamoodi…kes alkoholiga, kes narkootikumidega…kes õgib….kahjuks võivad, aga kõik kolm juhtumit lõppeda vägagi kurvalt.
Angel-liis
MemberTehke oma igapäevane toitumine korda. Korda tähendab seda, et vastavalt eesmärgile, kas põletada rasvu või kasvatada massi. Ka rasvu saab põletada nii, et mingit erilist nälga ei ole.Need “plõksud” hakkavadki siis käima kui asi paigas ei ole. Loomulikult on vaja paras ports tahtejõudu esialgu ja kindlasti peab olma eesmärk miks midagi teha. Ilma selleta ei võeta asja niikuinii eriti tõsiselt. Kunagi on ka endal esinenud suhteliselt kontrollimatut söömist, kuid kui teadmisesse jõudus, et toit ei kao kuhugi, võin seda lubada endale igal hetkel kui tõesti tahan, sain sellistest pugimistest üle. Loomulikult tuleb siin mängu jälle ka see tahtejõu asi ja eesmärk mis sellele kõigele kaasa aitab. LIHTSALT ÖELDES: “Võtke rahulikult”, ja alati sööge rahulikult, aeglane rahulik söömine on dieedi, õige ja tasakaalustatud toitumise juures suuremagi tähtsusega kui te seda esialgu arvatagi oskate. Olen sellest siin ka kirjutanud pikemalt kunagi. Kes viitsib otsib artiklite alt.
Ma olen mingil määral nõus, aga siiski omade kogemuste põhjal võin öelda, et tuleb kõigepealt välja selgitada ülesöömise põhjus.
Angel-liis
MemberNagu ma ütlesin, oleneb, kui süvenenud see haigus on. Aga siiski kinni väga paljuski tahtejõus ja enesekontrollis!Tunned sa lähedaselt mõnda buliimikut?
AutorPostitused