Angel K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel K
MemberKas keegi Sparta poest Lõuna-Eesti Karikavõistlustele tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2011 at 11:00 e.l. in reply to: LÕUNA-EESTI III LAHTISED KV: galerii, järelkajad… #296826Angel K
MemberLõuna-Eesti III Lahtised Karikavõistlused facebookis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberNagu ikka, vabaneda liigsest rasvast ning töödelda lihasmassi. Treenin ma 5 korda nädalas.Sel juhul tuleks küll 3:1 kohvi joomine lõpetada. 5 pakki päevas…see on siis 5×13=65g suhkurt ainuüksi kohvist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberKunagi jõin neid samuti, siis kirjutasin 1 paki kohta kalorid üles:
Nescafe 3:1 75 kcal V 0,3g S 13g R 2,3g
Nescafe 3: Strong 70kcal V 0,4g S 12g R 2g
Jacobs 3:1 73kcal V 0,5g S 13,5g R 1,9g
Angel K
MemberMinu Lenovo on täitsa mees
??:”>Angel K
MemberSee on üks enimküsitud küsimusi
Ostsin need omal ajal, juba õige mitu head aastat tagasi Sportlandist. Sain veel hea hinnaga, sest olid suur number ja mulle ka veidi suured. Nüüd on nad muidugi üpris liibuvad ja annavad ka väikse toe, kuid nende põhieesmärk on siiski põlved soojas hoida. See on end ära tasunud, sest põlveprobleeme mul siiani olnud pole. Ehituse poolest on nad sellised venivad, kummisisaldusega. Tootjaks NIKE, v-o Ott oskab öelda, kas tema sponsorfirma veel midagi sellist teeb? Üldiselt ma ei oska öelda, kust neid tänapäeval saada võiks.
Nüüd on juba nii liibuvad, et vasaku jala omal on augud sees

Angel K
Memberno seda küll, aga eks ma üritan toitumist ka jälgida, aga kuna ei ela üksi, siis päris kava järgi süüa ei saaikka söön seda mida teisedki…niiet seal väga palju muutusi teha ei saa kahjuks.
Võiksid oma praeguse menüü ka kirja panna siia.
Aga kui sa toitumises muutusi teha ei saa, siis pead ka kahjuks arvestama, et soovitud tulemusi ei näe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberKuldne reegel : KÕIGEPEALT TOITUMINE KORDA
MemberKuid see eest diplomitel on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust diplomitel olid ikka õiged nimed

Angel K
MemberLeidsin ka ühe vea- mitte Jürgen Kenkmann, vaid Jörgen Kenkmann
Angel K
MemberSüdamlikud õnnesoovid
Angel K
MemberAftekas on hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberHetkel juba 20 võistlejat!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, kas mõni naine end ka registreerinud on?
Angel K
MemberKiidan ka Olimpi vitamiinide ja mineraalide kombot
MemberAndke oma osalemist teada Facebookis
Kutsuge sõpru ja tuttavaid ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused