Angel K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Angel K
MemberAngela K pärisnimi on Kadi Tolk ja tal on Baltikumi kõige laiem selg!
Seda laia selja juttu pean vist küll surmani kuulma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2011 at 2:43 e.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #305321Angel K
MemberEedeni PlanetSpordis meid ikka jagub
Angel K
MemberKartke Imre fantaasialennust kõige hullemat ja saate hoopis meeldiva üllatuse osaliseks
Angel K
MemberNii ilus pilt ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kujutasin küll ikka kõige hullemat ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole hea, saada mulle see pilt e-mailile ka. Selline kunst tuleb ikka paberkandjale jäädvustada

Angel K
MemberTeeme rekordi ja varsti on veel piinlikum kui sügisel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles ma ei kahtlegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pole hullu, päris patja nutma ma ikka ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberHea meelega teen pildi ja siis saad sina ka kuulsaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa juba tegid mu kuulsaks sügisestel võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul pole vist kunagi nii piinlik olnud kui siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh, topelt ei kärise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saatsin pildi ära.
Angel K
MemberMa arvan, et tollel pildil on vaid. Üks. Suur. Selg.Olen sellega arvestanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberMina tahaks ka pilti kui sul aega üle jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
Member“Taavi on nagu lill- lõhnab ja pakub silmailu, kuid kasvab igasuguse sõnniku peal.”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB! Ei ole üldse solvanguna mõeldud:)
aprill 23, 2011 at 8:22 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299106Angel K
MemberMõned seebikaga tehtud fotod leiate SIIT
Kvaliteet pole muidugi hea, aga väike ülevaade ikka.
Kõiki kategooriaid ei ole. Enamus fotodel Esta Pilt, Rainer Neemsalu ja Imre Vähi.
aprill 23, 2011 at 11:41 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298950Angel K
MemberKas võib hakata juba kohale tulema?
aprill 22, 2011 at 9:16 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298872Angel K
MemberRainer miks sul lava peal kättemaksuhimulise mõrtsuka muie suul on
Praegune muie on ikka palju parem kui see hästi kuri ja kortsus laup, mis tal sügisel MV´l oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rainer võttis vist mu nõu kuulda ja lasi Botoxit otsaette süstida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Angel K
MemberAngel K
MemberAngel K
MemberPäeva säravaim naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre lavadebüüt lauljana
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Esitab Anne Veski “Jätke võtmed väljapoole”Ott laulis natuke kurvemat laulu.
Kirp vägijooki valmistamas
Väike snäkk enne võistlusmöllu
AutorPostitused