anelka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
anelka
MemberÄra raiska oma raha fatburnerile. Õigesti söömine põletab 110% tõhusamalt rasva kui mingi animal, fatburner 3000… Ärge kurjaks saage, see on minu arvamus isiklikust kogemusest.
anelka
Memberselle jah unustasin täpsustamata, et kohvi all mõtlen – ilma suhkruta, piimata jne…
juuni 3, 2007 at 7:42 e.l. in reply to: Hea vormi ja enesetunde saavutamine ennast piinamata !!! #116788anelka
MemberKui varem sõin süsiv 60%, valk 15% ja rasv 25% – 1800 kcal ja 90kg ikka alla poole ei saanud. Praegu high fat/low carbs söön 3000 kcal ja kaal on 84kg peale langenud.
anelka
MemberMu naisel on kah nõrgad juuksed, langeb palju…. Ta on kah palju uurinud ja katsetanud aga pole palju abi saanud
anelka
MemberKüsiks samuti kalamaksaõli teema alt. Ma söön päeva jooksul rasvadest: hapukoor 20% 250g, segahakkliha 30% 100g, heeringas 200g, muna 200g ja õhtul kodujuust 4% 200g ehk kokku siis 150g rasva. Kas on vaja lisada menüüsse kalamaksaõli? Kui, siis palju ja kuna? Suur tänu ette…
anelka
MemberÜks selline loomaarst töötab kahjuks “Naisteleht”-es. Iga nädal uues numbris soovitab pidada mingite maade dieete. “Söö 14 päeva nii ja kaotad 7 kg”. Näiteks: Jaapani dieet: hommikul 1 tass teed suhkruta, lõuna 2 keedetud porgandit ja 1 toores muna, õhtul väike kala. Mis see kokku siis teeb – 400kcal, 60g valku, 15g süsiv, 10g rasva + salmonella. Anna Nicole Smith andis oma vastsündinud beebile kah rohkem süüa kui see “dieet”. Ja nii iga nädal Havai dieet …jne
anelka
MemberMul on 1300 eeki Boschi kaal. Mul on vahest nii – hommikul on näidanud 65% rasva kehas, õhtul 25%. Aga midagi ta ikka jagab, õhtused mõõtmised on stabiilselt alla poole tulnud, nii rasva% kui ka kehakaal.
anelka
MemberErareenerit asendab edukalt ka fitness.ee. Kasuta otsingut ja loe artikleid (Fred Antson jne).
anelka
MemberMa ei saa aru, jälle saab subtiitreid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ??? Kas keegi oskab kommenteerida? subclubil oli ju kohus vms?anelka
Membernaistest oleks kindlasti donna marsh, siin üks näide off season showst http://i68.photobucket.com/albums/i24/donn…der_chick_9.jpg
anelka
MemberBonsuna äkki loodab viimase lausega neljandat Terminaatorit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anelka
MemberErki Kõlu kah naeris Star FMis üks hommik Imre Vähit. Hahahahaaa tuuunitud lihased hhaaa, parim kõhulihas hahahaaa. Erki naljad mulle meeldivad aga tookord oli kyl väheke lame kuulata. Las kommenteerivad aga Ärapanijas kah ja naeravad. Nende suhtumine – mina istun, mölisen, joon õlut ja tõmban suitsu. Ma olen isiklikult saanud 3 kuuga Fitness.ee-st toitumise jm. kohta 10x rohkem teada kui terve elu jooksul kokku. Kindlasti ka kõik teised külastajad. Fitness Terveks Eluks!
anelka
MemberMina hoian Arctic 1000mg 0,5l õhtuks. Kui kodujuust söödud (20.00) ja tuleb ikka suur isu midagi pugida ntx “süütu” õun, banaan või joogijogurt siis limpsin fatburnerit. Isu kaob… 4,5 kuuga 22 kilo (mingit trenni ei tee, liikuv töö)
anelka
Membersiin üks video kus sapp saab täiega peksa
AutorPostitused