anelka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
anelka
MemberPaljud inimesed pole enda kehaga rahul aga tahaksid olla. Nad arvavad, et ei suuda oma toitumis ja liikumis harjumisi muuta. See tuleb sellest, et terve ühiskond propageerib: ära söö seda kohupiima selles on 106 kcal, söö seda jogurtit vaid 98 kcal. Ära söö hapukoort, söö light majoneesi (taimeõlist tehtud) selles on vähem kaloreid jne jne… Kunagi oli Naistelehes üks vene kuulus toitumisspetsi artikkel kes soovitas kaalulangetamiseks tatrapudru elustiili. Dieet: hommikul taimetee, lõuna tatrapuder, õhtu taimetee. Ta ise on seda mitu aastat pidanud ja kiidab takka. Ta ka naljatas, et kipub oma 600 kcal vahest juurde võtma. Ma ei imesta kui varsti ilmub poodidesse müügile väherasvane taimeõli praadimiseks, osa rasva asendatakse suhkruga ja kaloreid ongi vähem. Kui pidevalt sellist infot edastada siis jääb alles kahte liiki ülekaalulisi, kes proovivad, katsetavad, piinlevad, löövad käega, proovivad uuesti, jne. Teised on need kes proovivad ja loobuvad – mina ei suuda mul po….. olen selline nagu olen. Ma olen kindel, et need kolm õllekat kalja reklaamist on oma elujooksul mitmeid kordi vaadanud peeglise ja mõtelnud – tahaks sellest lahti saada aga kuidas…
anelka
Member1 dietmixi raha eest saad korraliku toitumiskava lasta endale teha. Kas ostad karbi “imepulbrit” või sööd terve edasise elu õigesti ja oled sale, energiline, seksikas…..
anelka
Membertee ise fatburnerit, tuleb odavam ja effektiivsem: 4-6 fitness muna, teed härjasilmad, paned paar viilu Atleet juustu peale, maitseained ja ongi valmis.
anelka
MemberEi saa aru mida sa mõtled. Ja selle trenni jaoks sul küll nii palju aega kulu. 1h mitte rohkemMa tegin harjutusi rohkem, pingutasin rohkem, väsisin rohkem, puhkasin rohkem ja aega kulus rohkem.
anelka
MemberKui vaid nädalas korra sellist full body kava teha, kestvus 2-2.5 tundi, kuidas siis näeks välja toiduahel sellel päeval? Kas nii, et vedelaid kaloreid sisse hommikust õhtuni. Näiteks 5-6 liitrit piima jne, et 85 kg mehel saaks 5000-6000 kcal täis? Vadak ja viinamarja mahl peale treeningut on kindlasti. OLEN LOLL ÄRGE NAERGE MIDAGI
anelka
MemberEttevaatust ma ei ole spetsialist aga mina tegin nii…
Kookospähkli järamisest 250g on hambad valusad, niisiis ostsin riivitud kookoshelbeid 100g=5 eeki, kookospiima konserv 400g=20 eeki, segasin kokku (100 helbeid – 100 piima – veidi vett) maitses nagu raffffaellllloooo, kohupiimaga ka proovisin segada super. NB kiudaineid 100g kookoses 24 g nii, et soolikasse jääb ka midagi üle.
anelka
MemberKrt küll, jälle hävitas Fred kogu mu lootuse, et mul on normaalne toitumiskava.Kas pähklid ei pidanud mitte “head rasvaallikad “olema?
Ja üks esimesi kirjatükke, mis ma kuturisti toitumisest lugesin, ei kiitnud kookospähklit üldse mitte, pigem vastupidi.
Kas normaalne inimene, kelle keha toimib kunagi evolutsiooni käigus välja kujunenud reeglite järgi, ei peaks sööma toitu, mida leiadub ikka tema kodu juures? Kookospähklit vaevalt siis meile sisse imporditi. Samas sarapuupähkel on küll jah ka siin kasvav pähkel.
Kas pähkleid siis üldse tasub süüa küllastumata rasvade saamiseks?
anelka
MemberKui kodus on maailma kalleim trenazöör siis… võtad naise endale selga ja teed kükke 3 x max…. Ülejäänud harjutusi leiuta ise, ennem magama minekut aeroobset või anaeroobset hiit-i näiteks…
anelka
Member66 on ju meie kõigi vana tuttav Madis Peterson http://youtube.com/watch?v=ky9jbRV5hG0
anelka
MemberSee vaimupimedus on kahjuks paljudele väga kasulik.Vaimupimedus kipub tõesti väga kasulik olema või kuidas muidu seletada, et maailmas sureb diabeeti ja aidsi iga päev ühepalju inimesi?
anelka
MemberFred Antson
Hindamine: 0
Vaata kasutaja profiili
Lisa sõbraks
Saada sõnum
Leia kasutaja teemad
Leia kasutaja postitused
postita 1 Mar 2006, 17:41
Postitus #2
IV taseme treener
Grupiikoon
Grupp: Spetsialistid
Kasutaja nr.: 1 311
Mida rohkem sisaldab õli polüküllastamata rasvhappeid,sead kõlbmatum on ta praadimiseks,sest need rasvhapped oksüdeeruvad!!!Parim variant on kookoseõli,kuid seda ei ole kahjuks isegi läänepoolsetest naaberriikidest saada.
Kookos ja tema õli on tervisele kasulikud,päevalilleõli aga oma ülisuure oomega-6 sisalduse tõttu tervisele lausa kahjulik!
Või on puhas piimarasva kontsentraat ja mõistlikus koguses tervisele kahjutu,margariin aga sisaldab tervisele isegi väikeses koguses kahjulikke hüdrogeenitud taimseid rasvu.
Kes viskab ära munakollase,see loobub vabatahtlikult muna kõige kasulikumast ja toitvamast osast!
Kõrgenenud kolesteroolitase viitab sellele,et organism peab rohkem tootma vajalikke hormoone (kolesterool on hormoonide sünteesi lähteühendiks),et hoida end funktsioneerivana;kolesterooli “süüdistamine” on tagajärje,mitte põhjuse nägemine – kolesterool vaid annab märku,et organismis on midagi korrast ära.
Nii et arvamusi on kõiges seinast seina?
anelka
MemberKui kaal kõigub näiteks sul 65-75kg siis lepi sellega, et tegelikult kaaludki 75 kg so what.. lase näiteks M.M. teha endale menüü ja kuu pärast oled ntx 72kg. nii edasi nii edasi…. mingi aja pärast saavutad ideaalse keha ja oled selline forever… Ja pükste kohta ma ütlen nii, et 6+ kuu pärast pead nagunii terve garderoobi välja vahetama siis on hea sõbr. ees edvistada oma vanade langevarjudega – NEED OLID MULLE KUNAGI VÄIKESED. Edu
anelka
Memberma tean mida sa tunned, ma sõin kah kunagi niimoodi… Ma ütleks, et see on “karutalveune” sündroom.
anelka
MemberEi tea kas Ottil oli beebi ja 1500 postitus kuidagi planeeritud samasse päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused