anelka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
anelka
Memberselles kavas on 15-20g rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anelka
Memberõige vastus mullaonu, teeme ühe veel

anelka
Member
NB! Kui nime ei tea siis võib pakkuda lihtsalt NAINE/MEES
anelka
MemberPeale seksi testo tase all jah… (hea unerohi)aga seda mõjutavad ka teised asjad..
n. söömine.
seega eelistan mina trenni teha tühja kõhuga ja seksimata.
Tänapäeval ongi seks paljude jaoks ainuke füüsiline tegevus, trenn
anelka
Memberja lisaks veel lõhesupp rõõsa koorega.eriti maitsev on Oldmani pakutud supp siis kui selles on ise püütud kala…
anelka
MemberOlen allikatest kuulnud, et üle 80% sportlastest seksib enne võistlust. Ka Andrus Värnik rääkis, et seksib enne võistlusi.
Viimasel ajal on Värnik nulli-poiss olnud, soovitaks tal vahetult enne MM-i kätt vahetada…
anelka
MemberVanakest ja sampust kah ei soovita koos tarbida…
anelka
MemberSääremarja arenemise võime on individuaalne. Sõltub indiviidist. Sääremarju loetakse üheks kõige raskemini treenitavamaks lihaseks, sest seal on väga vähe närve, millega lihase hüpertroofiat juhitakse. Mõnel need ei arene absull (mina ntx). Teisel seeeest muud ei teegi. Siiani olen näinud ainult ühte meessoost isikut, kellel olid häirvalt suured sääremarjad. Vaevalt et sul see asi nii hulluks läheb. Niiet tõesti pigem rõõmusta asja üle. Kõik sääremarjavaesed kadestavad (mina sh)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mind ka häirivad ühed sääred
http://www.dejuiced.com/wp-content/uploads…er%20Crouch.jpg
http://es.uefa.com/multimediafiles/photo/c…bigportrait.jpg
mul on pidevalt tunne, et no nüüd käib üks suur PRÕX ja vend lihtsalt läheb pooleks
anelka
MemberMida sa kisad, AA jutt on täitsa õige. Kui koguaeg massi koguda aastaringselt, siis magu, neerud, maks ja kõik muu, mis ainevahetuses osaleb on suure koormuse all. Ka liigesed. Teatud perioodidel tuleb kergemalt treenida ja lahjemalt toituda – supid, looduslikud teed taimedest. Omal nahal KORDUVALT kogenud.Söömine tähendab massi kogumist?
Memberadaptsioon.julgustaks kõiki suuri ja väikseseid eelkõige tervisele mõtlema. see on tähtsam kui mistahes ümbermõõt sest ühel hetkel kui ta läinud on siis võib juhtuda et igavseks. ärge sööge steroide, ka kartulite ja kotlettide peal saab piisavalt hea vormi. isegi ilma kotlettideta, sest olgem ausad liigsed valgud ja üldse pidev üleõgimine tasub end varem või hiljem kuvalt kätte. proovige ikka paastu teha, et organism saaks vähe puhata ja taastuda kõigest mürigst mis me sisse hingame ja sööme igapäevaselt.
Nii, et ükspäev sööd sitt ja siis nälgid ühe päeva vä? Siin kohal julgustaks sind hoopis külastama vähem kaalukad.ee foorumit…
anelka
MemberSelle o6/o3 suhte koha pealt, mis piimarasvas see on? Ma olen lugenud, et vähesel määral seal on o3, aga o6 ?http://weightoftheevidence.blogspot.com/20…od-sources.html
HAPUKOOR, Sour Cream, conventional
0.4g LA (n-6)
0.3g ALA (n-3)
PIIM, Milk, whole, conventional
0.1g LA (n-6)
0.1g ALA (n-3)
head isu
MemberÜks päev jood rasvavaest piima, järgmine päev tellid juba kumminaise, siis hakkavad rinnad kasvama …. jne
anelka
MemberÜhel mehel oli omamajast tehtud maapood esimesele korrusel ja teisel korrusel elas ise, sellest kohast sai 25 h ööpäevas viina osta, “ilmalõunapausita”.
-
AutorPostitused