anelka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
anelka
MemberMa loodan, et sa sellise tervist rikkuva ja eksitava kava eest raha ei maksnud! Hakka Fredi postitusi lugema.
anelka
MemberSüsivesikurikka menüü tagajärjed ja olmekeemia(kosmeetika, kreemid, pesuvahendid) – kõik tänapäeval ülilevinud haigused. Rosaatsea, acne vulgaris, psoriaas, keratosis pilaris, vähk, kõrge vererõhk, veresoonte lupjumine…. Nendest haigustest saab lahti ilma ühtegi ravimit kasutamata (tagajärgede likvideerimine), vältides allergeene. Joseph Mercola ütleb: nahk on kude, kõik mida nahale määrid imendub vereringesse. Kui kasutad mingit kreemi, mõtle kas oleksid seda nõus sööma. Kirjutasin lihtsalt oma kogemuse, äkki päästab see mõte kellegi veel.
anelka
MemberHakatakse jälle targutama ning : vähendage seda vähendage toda. Lõpuks ei saa inimene aru – MIDA MA SIIS SÖÖMA PEAN. Kui te ei tunne paksu inimese hingeelu ja inimese füsioloogiat siis hoidke oma teadmatus vakaall.
*Söö 3 korda, ära näksi joo vett.
*Söö aeglaselt kuni kõht on parajalt täis. Ära arvuta midagi, tunde järgi. Õpi SIIT ja SIIT selgeks põhitõed – kus valgud, rasvad, süsivesikud, vitamiinid ja mineraalid asuvad. Näiteks sealihas on B vitamiin, maksas on rauda(naistel võib esineda puudus), kookoshevestes magneesium, kapsas c vitamiin.
*Toitainete jaotus hommik: rasv+valk+köögivili, lõuna rasv+valk+köögivili ja õhtu puuviljad+valk+veidi rasva.
*Mina loe SIIT läbi kõik vastused, mis on Fred Antsoni kirjutatud…
anelka
Memberlihtsaim lahendus: telli toitumiskava, kasvõi siittuleb odavam kui rasvapõletaja ja üldse on rasvapõletaja ilma toitumiskavata mõttetu
Eelmised kolm soovitust ja sinu pakutu on erinevad nagu öö ja päev. Milleks tekitada algajas segadust?
anelka
MemberOldmani pakutud lehelt kokkuvõte – ülekaalulisele, süsivesikutundlikule inimesele: Süsivesikud 5-20% Valk 25-35% Rasv 50-70%
anelka
MemberCharles toob näiteid,kuidas peale ORGANISMI PUHASTAMIST ja kilpnäärme töölehakkamist ülekaalulised rasvu põletama ja kõhnad lihasmassi juurde võtma hakkavad.
Küsimus: kuidas näeb välja organismi puhastamine?
anelka
Memberanelka
Membermiks sa arvad, et mu menüü neid ei sisalda? sa ei tea ju mis hommikuks söön või lõunaks või õhtuks. (ei püüa mingit tüli norida, vaid tahan lihtsalt omale parimat “oma kava”.)
anelka
MemberMenüü ei sisalda piisavalt:
Rasvad
Kolesterool
Kiudained
Vitamiin A
Vitamiin D
Vitamiin E
Vitamiin B1
Vitamiin B2
Niatsiin
Vitamiin B6
Vitamiin B12
Foolhape
Pantoteenhape
Vitamiin C
Kaalium
Kaltsium
Magneesium
Fosfor
Raud
Tsink
Vask
Jood
Seleen
anelka
MemberVastupidi…olen mina 6ppinud. Kergemini seeditav enne…mingi vahe…ja siis valk.Kui ma kergemini seeditavaga alustan, siis ei saagi enam köögist välja. Mao peab kõigepealt rasvaseks tegema.
anelka
MemberKas kaalud ka 140? Kui nii, siis respect!!! On veel arvamusi, näiteid..Tänaseks olen normaalkaalus. Toitun tervislikult kuni mullani. Aasta tagasi oli vööümbermõõt 25 cm rohkem kui täna. See ei ole nali.
anelka
MemberPalun äkki tooksite näitke mida süüa siis, kui pean kolme toidukorraga hakkama saama?
MINU eilne päev:
Hommik: tursamaks-sinihallitusjuust, kõrvale salat – hiinakapsas, tomat, hapukoor.
Lõuna: sealihast sült, basiiliku lehed, peakapsalehed, astelpaju mahl, kalaõli.
Lauatennis: 1 tund. Võitsin vastase kindlalt, kellest pole varem jagu saanud. Hiljem selgus, et mehe lõuna oli sisaldanud palju tärklist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtu: lõheribid, 6 õuna 2 porgandit (esivanemate aiast).
anelka
MemberaspartaaT – all mõeldi magneesium aspartaati, tsink aspartaati
aspartaaM – mürk
anelka
MemberEnergiat/kaloreid saab peale kohvi ka mujalt, aga ma ei räägi sellest, kui kohvit tarbitakse energia saamiseks, vaid sellest, kui kohvit tarbitakse ergutus-laksu saamiseks. Et uimasus pole energiapuudusest, vaid sellest, et uima-hormoonid tekitavad sellise tunde. Iga praad sisaldab niikuinii mingi koguse tärklist, või mingil mistahes muul põhjusel ka teadmistelt parimal toitujal tekib uimasus, siis oleks hea teada, kas saaks äkki kavalalt kohvist abi, ntx juua kohvi enne lõunasööki vms lahendust otsida. Ma olen ise palju täheldanud, et kohvist pole peale lõunasööki abi, sellepärast kohviteema pakubki huvi.Katseta ära siis, aga stsenaarium on järgmine: iga päevaga lähevad kogused suuremaks, magu hakkab siis tundma andma, et midagi on valesti. (Mul juba ammu järgi proovitud).
AutorPostitused