anelka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
anelka
Memberanelka – ma oleks optimistlik, mulle tundub, et visalt hakkab rasva kasulikkus siiski ka tavainimese toiduinfosse tagasi tulemaKui ma käin esivanematel külas või õel, siis loen ajakirju: “Naisteleht”, “Tervis” jne . Toiduainetes võrreldakse vaid kaloreid, ainus parameeter. Minule on kõige olulisem suhkur vs. teised toitained (vitamiinid, mineraalid ,antioksüdandid, kiudained). Igas numbris tõlgitakse ära mingi “14 päevane” dieet. jnejne… Väga kurb
anelka
MemberRahaahnusest väljamõeldud muinasjutt, et küllastunud rasvad ei ole kasulikud, on muutnud ühiskonna rasvahirmul suhkrusõltlaseks. Kannatanuid on rohkem kui kahes Maailmasõjas kokku. Lipoproteiinide LDL ja HDL suhte ajab paigast 24/7 insuliiniga ületõmbamine. Aastaid tagasi kirjutas doktor Ulle Ravnskov raamatu “The Cholesterol Myths”. Meditsiinil oli aga juba kulutused tehtud, seoses kolesterooli vähendavate ravimitega (billions). Siis taheti vaest Ullet hullarisse saata. Meditsiin ja tervise ajakirjad räägivad tagajärgedest ja tagajärgede likvideerimisest, mitte põhjustest. Kes tänapäeval usuks enam, et loomarasva süüa on väga tervislik, ajud täieasti loputatud. Mina usun ja ka tunnen!
anelka
MemberOlen kuulnud, et kunagi (võibolla isegi siiamaani) olevat/on mingi rahvas või hõim, kes toituvad eluaeg põhiliselt ainult piimast. Seda olevat nad ise põhjendanud sellega, et eluks vajaliku saab sealt kätte. Ei tea kui õige see jutt on.
anelka
MemberSeda õli oli küll vist TSH, TRH ja muude hormoonidega “töödeldud”
anelka
MemberMa saadan isiklikult qmaster sulle ühe toidu, mida preagu ise naudin:
Pruunistad hakkliha ära, lisad maitseaine (karri), siis paned sisse kookoshelbed, u 10 min kergelt kuuma, lõpuks tomatipasta ja ongi Texmex pasta valmis. Kui väga pidulik siis võid kaunistada ananassiga vms. Ma ise söön mõned porgandid peale.
anelka
MemberSellepärast ei julgegi töödeldud õlisid väga kasutada. Kookoshelbed on lollikindlad.
anelka
Memberhea põhimõte, aga kui palju sa kookoshelbeid sööd päevas?MCT oil is usually derived from coconut oil, a substance known for its artery-clogging properties. About 26 percent of coconut oil contains the harmful (C-14 and C-16) saturated fats.
Viimased 2 nädalat olen söönud 2 pakki päevas, kuna avastasin, et munaga segades saab hea pitsapõhja. Palju fiibrit, magneesiumi on 3 x korda! rohkem kui kaltsiumit. Vaid kergelt happeline. Tänapäeva reostuses peab üritama 2/3 rasva saada küllastunud ja polüküllastumata nii vähe kui võimalik.
Naturaalne tomatipasta 240g on 6eeki. Seda läheb kah 2 topsi, suhkrut vaid 2,5/100 g. Lükopeen on selline imelik loom, et mida rohkem teda keeta, seda rohkem teda saab. Värske tomat polegi nii “tervislik”
anelka
MemberMinu põhimõte on selline (ei suru kellegile peale, eesmärgid on inimestel erinevad): mõttetu on süüa töödeldud toitu kui on kättesaadav ka töötlemata. Näiteks – pole mõtet juua mahla, kui saab süüa puuvilju. Ilma kiudaineteta on see lihtsalt suhkrupomm. Pole mõtet osta kallist MCT õli, kui kookoshelbed (mct+kiudained+mineraalid+vitamiinid) on 5eeki pakk. Kalaõli igapäevase tarbimise põhjust teate isegi. Extra virgin oliiviõli on hea e-vitamiini allikas.
anelka
MemberSamas pani seiki jäätist, mis on ju lehma piimast tehtud. Ajuvaba.
anelka
MemberPulber oli vadaku isolaat (lehmapiimast). Nii, et lehmapiim kasutamine “lahjendaks” pulbri toimet. Mina sain nii aru.
anelka
MemberSee “teadus” mida sa siin esitad on paras pseudobabble. Ja muide, ära unusta, et paleodieedi kohaselt on ka kõik piimatooted sama kurjast kui teravili.Ma olen nõus sellega, et kui üldiselt lugeda mõistlikku teaduskirjandust ja füsioloogiat, siis VÄHEM süsivesikuid tervailjadest, kui seda keskmine inimene tarbib, tuleb kindlasti kasuks, aga see nõiajaht, mis käib teatud dietoloogide seas praegu KÕIGILE piima- ja KÕIGILE teraviljatoodetele on kindlasti ebamõistlik (minu arvates) ja ei oma vettpidavaid teaduslikke tõendeid (fakt).
Piimatoodete vältimine, kus on rohkesti CLA on tänapäeval mõttetu. See ei tähenda, et Cordaini ei tasu kuulata. Sorry, kui su pudru isu rikkusin. Sinuga ma vaielda ei viitsi, kuna oled “fighter tüüpi” kellele peab jääma alati õigus ja ajad oma pointless soga edasi .PUNKT.
anelka
MemberSee ei ole teooria. Jutt on toidust mida inimene on geneetiliselt määratud sööma. Liha, piimatooted, munad, pähklid ja kõik roheline.
anelka
MemberNeed on aluselised ja aitavad hapet tasakaalustada?Just, nii on olnud see tasakaalus miljoneid aastaid.
anelka
MemberAnelka, aga kui ise piisavalt kaltsiumi ja magneesiumi tarbida, siis ju ei väljuta keha hapet luudes sisalduva kaltsiumi arvelt, nagu sa ennist happeliste süsivesikute kohta mainisid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ürita enamus süsivesikuid saada: puuviljadest, juurviljadest ja köögiviljadest. Üleöö ei suudagi paljud saiast ja küpsistest loobuda.
anelka
MemberEi ole naljakas ega hullumeelne. See-eest on tegemist asjaga, mida nimetatakse inglise keeli “anecdotal evidence”, ehk siis kontrollimatute tingimustega üksikjuhtumid, mis ei ütle MITTE MIDAGI selle kohta, kas ja kuidas krõbuskid koertele mõjuvad.Minu point on selles, et süüa toitu, mis on looduse poolt määratud.
AutorPostitused