andrusonline
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
andrusonline
Memberminu arust on selle maitse oksele ajav, ükskõik millega sa seda ka ei sega. Enda oma viskasin ära, sest üle paari korra ei suutnud seda tarbida.
Leian, et siin samas amazonis ja muudel eesti müüjatel on tunduvalt parema maitsega tooteid.
ps! toitumine on selline asi mille pealt on lollus mõned kroonid kokku hoida.
andrusonline
Memberühel tuttaval arstil oligi versioon, et liigesed pole harjunud ja olen liiga kiiresti suure hooga jälle vanas rütmis trenni hakanud tegema.
Teine asi, mis liigese valude puhul pidi tihti olema on “natukene” nõrk tervis. Välja ravimata köha ja nohu pidid liigestesse lööma teatud juhtudel.
andrusonline
MemberViimasel ajal on tekkinud kohutav valu mõlemasse küünarnukki ja ka mujale liigestesse.
trennist on olnud suur paus üle poole aasta, nüüd olen jälle teinud poolteist kuud. Jõudu ja massi on väga kõvasti tagasi tulnud. Kas äkki liiga kiirest ja liigesed ei ole järgi tulnud?
andrusonline
MemberEndal oli/ on sama jama. Natukene on paremaks läinud peale seda kui hakkasin võtma: Arthryl Glucosamini. Arst igaljuhul väitis, et see peaks paremaks tegema. PS! tegemist retseptiravimiga.
andrusonline
Membermaitse poolest on nitrotech kindlasti üle. mina ei saanud No 1 söödud. Süda läks pahaks, nii lääge ja ebameeldiva maitsega. USA proteiinid kipuvad oma maitselt ja lahustusomadustel vees/mahlas jne. olema paremad.
Oamette küsimus on hind. Samas, kas raha kokkuhoiu nimel tasub hambad ristis midagi süüa?
ja kõikse parem on ikka hea Eesti kohupiim:)
andrusonline
Membersee küsimus peaks ikka naistele suunatud olema:)
kunagi oli mens healthis sarnane küsimus.
ja siis oli põhi eelistus brad piti tüüpi keha ja kuskil lõpus olid kulturistid.
-
AutorPostitused