Skip to main content

-andrjuha-

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: NITRO FX #135415
    -andrjuha-
    Member

Nitro FX on taas LISAND, mille mõju korreleerub tugevasti sinu usuga sellesse. Lämmastikoksiid on vajalik kuid küsimus on järjekordselt tasakaalustatud tasemes organismis. Lihtsalt soovituseks, lugege hinnangut: http://www.vet.agri.ee/?op=news&id=7

Väljenditele: “Kõik need väited /mõjunäidustused/, mida tootja esitab, on tõestamata! NITRO FX™ ei oma ka ametlike tervishoiuorganite luba.” Eriti kui mõelda, et kontrollimata kauba eest võrkturundajate taskuid täita ehk sisuliselt maksta tegemata töö eest tasu. Kommentaariks: mulle toodi pudel NitroFXi. Tarvitasin. Sama hästi oleks võinud toomata/tarvitamata jätta. Tulemus oleks ikka sama. Jõudu ja mõistust!

See on tõsi,et nitro fx,il müügiluba ei ole.

aga kas sa kujutad ette mis siis saab kui ta saab selle loa.

ma arvan et aapteegid läheksid pankrotti.

in reply to: NITRO FX #134890
    -andrjuha-
    Member

Samas, kui su oma organism toodab piisavalt no-d siis pole ju mingit Nitro fxi või muud analoogset lisandit absoluutselt vaja !!!

selles asi ongi,et meie organism ei suuda nii palju lämmastikmono-oksiidi toota,et olla täie tervise juures.

selles on asi

in reply to: NITRO FX #134701
    -andrjuha-
    Member

Lämmastikoksiid on vajalik, selle vastu ma ei vaielnudki, jutt käib NITRO FXist. Selle söömine pole kohustuslik ju

Söömine polegi kohustlik,see on hädavajalik igale organismile.

Nitro-fx aitab toota no-d organismis.

in reply to: NITRO FX #131422
    -andrjuha-
    Member

kas sa tahad öelda et nitro fx on hädavajalik?

ja kalamaksaõlita saab elada küll, kui piisavalt kala süüa

lämmastikoksiid on hädavajalik igale organismile.

kui sellest midagi ei tea siis pole mõtet jahuda.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)