Skip to main content

AndresT

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 69 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ühe löögiga teadvusetuks? #114382
    AndresT
    Member

Võimalikult terav löök pea piirkonda. Aju põrkab vastu koljuseina ja inimene kaotab tasakaalu või isegi teadvuse.

Eks see ole nii, et poksijad peksavad üksteist Alzheimerisse..

Uneartri kaudu ühe löögiga midagi ei tee, seal peab juba natuke kauem takistama vere liikumist.

in reply to: Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ? #112795
    AndresT
    Member

No pagan. Lihtsalt kohutav, olen nüüd nädala jooksul käinud pmst terve linna läbi, Armanid, Dieselid, Tommyd, Jack & Jones, Energie, Levis, Lee Cooper – kõik on proovitud ja hunnik veel, aga mitte ükski ei lähe jalga..

in reply to: Swim MP3 kas osta? #112491
    AndresT
    Member

Tegelikult on ka iPod shuffle’ist waterproof versioon olemas. Läbi netikuller.ee saad tellida http://www.swimman.com/main.html

in reply to: Mis te arvate sellest tootest? #112490
    AndresT
    Member

Mees, mida sa tahad? Lihas ei kasva sulle üleöö. Osta purk proteiini ja sellest piisab. Explode on energiajoogi koostisosadega – tauriin, seda ainet on teatud nii vähe, et keegi ei tea mida ta põhjustada võib.

in reply to: Tühi kõht #112202
    AndresT
    Member

Banaan on süsivesikuid ka ju täis?

in reply to: aeroobne #112183
    AndresT
    Member

Ma olen üritanud ikkagi pärast teha, minu loogika ütleb, et siis organism on juba töös ja ei pea enam tegema vähemalt 20min, et hakkas kaloreid kõdunema.

in reply to: Kes see on? #112182
    AndresT
    Member

Argo Ader ta on

in reply to: Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ? #112169
    AndresT
    Member

Endale parajate pükste saamiseks on lihtne reegel- tuleb osta püksid, mis on 20 cm pikemad, kui sul vaja on ja keskelt samuti suured. Siis tuleb minna õmbleja juurde, kes teeb need sulle parajaks suhteliselt odava hinnaga- kusagil maksimaalselt 100 krooni eest. ise teen pidevalt nii, sest pean ostma endale pükse, mis jalga mahuvad, mitte selliseid, mis meeldivad. Enda reie ümebrmõõt üle 75 ja alla 80 (kõigub natuke)

No mul u 10cm ümbermõõt väiksem ja puus on u 32-33 suurus (reaalselt siis 80cm ringis) ja jalg on ka nii 80cm+ pikk.

Andke puusa ümbermõõt ka siis juba, siis saab paremini silme ette proportsiooni manada.

Mul veel kahjuks/õnneks natuke kasvuaega kah järel.. Aga noh, eks ma üritan jalgadele vähe teha, et lihtsalt vormis püsiks.

in reply to: Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ? #112099
    AndresT
    Member

Motel paradisega peaks tegu olema, aga kottpüksid pole need mis pakuksid huvi. Tavalised relaxed fit teksad oleks tore, ehk peaks õmbleja poole vaatama?

in reply to: unehäired #112093
    AndresT
    Member

Kasuta vähem effedriini:)

Kui nüüd tõsisemalt rääkida, siis väsita end äkki rohkem ära……… või kasuta Une Matit.

Võimalus, et just selles teoorias peitubki probleem. Oled üleväsinud.

No mul endal ka sarnane probleem, ainult vastupidi, päeval vist suudaks olla üleval mõnuga u 9-10h

in reply to: Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ? #112091
    AndresT
    Member

Kuskil netis Gaspil ka mingi kataloog olemas?

Teksade valik paistis netis ringi kolistades olema neil kahjuks päris nadi

in reply to: Toitumisest tingitud akne? #111108
    AndresT
    Member

See jama mis neist punnidest välja tuleb ongi pahatihti valk ja seega kinnitan ülemise postitaja teooriat.

Samas ka lõppeb selline asi 30 eluaasta paiku tervenisti, mõnel küll varem.

in reply to: Kaalust allavõtt. #111107
    AndresT
    Member

Sööd palju valku, aga lihast intensiivselt ei treeni?

Valk muutub kah mitte kasutamisel rasvaks.

Hommikune jooks ilma eelneva söögita.

Minu loogika ütleb kohe, et organismi äratamine sellise kurnamise teel pole õige, organism ehmatab ära.

Samuti pea meeles, et rasvapõletamine toimub u 120se ja alla pulsi juures.

in reply to: Naha alune rasv/treeningseisak #108936
    AndresT
    Member

Suusatamine – masina peal.

Tavaliselt tuleb nii, et alguses 10min suuska/sõudmist ja lõpus siis 30min suuska ja 10min sõudmist.

Kahjuks kell 7 nüüd igapäev ka magama ei saa minna, vaja muudki teha.

in reply to: Suur Dieet! #108925
    AndresT
    Member

Kaal sama (76kg), pikkust õrnalt rohkem (180) ja õllekõhtu ma nüüd küll kuskilt rippumas ei näe, six-packi ainult. Ütleme, et kui siit-sealt natuke rasva ära koristada ja muskliga asendada jääks kaal sama kanti ja see oleks ideaal, seda siis suurema kondiga inimese kohta.

Aga no mainime ära, et aktiivne rasvapõletus hakkab u 40min peale trenni alustamist, seda ka jooksmise ja muuga. Soovitav oleks peale jõusaali näiteks üks korralik aeroobne maha teha.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 69 total)