AndresT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AndresT
MemberPõhjus, miks noored joovad peitub meie noores varakapitalistlikus ühiskonnas – lihtne odav võimalus stressi maandamiseks. Oleme ausad ega täiskasvanud siinjuures suurt eeskuju üles ei näita. Lisaks on alkohol ja narkootikumid kergesti kättesaadavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänapäeval on igasugused huviringid ja sportimisvõimalused seotud eelkõige rahakoti paksusega või teab keegi jõusaali, kus saab tasuta või mõistliku hinna eest käia(koolijõusaalid ei tule arvesse). Kui tahad mõne pallimängualaga tegeleda on ka korraikud sportimisjalatsid vajalikud, need aga jällegi maksavad(kõigil noortel kahjuks ei ole võrdseid võimalusi).
Nagu eelnevalt mainisin alkohol on ka üks stressimaandamise vahend, vähemalt on mulle ühes loengus seda väga tunnustatud psühhiaater väitnud(tema nime ma siin foorumis igaksjuhuks avadama ei hakka). Stressimaandamise top on tema sõnul järgmine: 1. seks – kõige parem; 2. sportimine – väga kasulik ja tervislik; 3 alkohol – efektiivne aga ohtlik, sest kuritarvitamisega tekib sõltuvus ja kaasnevad muud sotsiaalsed probleemid(kuritegevus, võlad – täielik allakäik).
Olete rinnakas blondiin? Sellisel juhul, kui näete tänaval masenduses noorukit, olge head, pakkuge talle üks sületäis head seksi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joomine on üks lõbusamaid ja samas ka kõige odavamaid ajaveetmisvorme. Sellised asjad nagu paintball, kart, sport jms, võtavad raha ja väsitavad. Alko on samas kergesti kättesaadav, lõbus tuju on garanteeritud ja pärast on mille üle rääkida.
Täiesti kinnine ring. Julgete vastu vaielda?
AndresT
MemberInimesed ei mõista, et selle rasva, mis neil kõhtu katab, on nad kogunud mitmete aastate jooksul, aga lahti tahetakse alati saada paari kuuga.
AndresT
MemberÜldiselt on lugu suht jama, aga mida siis noored seltskondlikult peaks tegema kui mitte juua? Ma tean oma tutvusringkonnas 2 inimest kellega saaks ilma alkota lõbusalt aega veeta, aga see on ka kõik. Ülejäänud noortel on valida sotsiaalse elu puudumise ja joomise vahel.
AndresT
MemberHmm, selline kõht on terve elu olnud. Stressi üle nagu võib alati nuriseda, aga samas pole ka veel midagi hullu.
AndresT
MemberÜldiselt on nii, et see kehakuju mis sul on, on muutmatu. Proportsoonid jäävad samaks.
AndresT
MemberPildil, nagu ikka, jäävad mõned asjad väiksemaks, kui tegelikult
“>AndresT
MemberSiit ka küsimus, mida kiireks vahepalaks sööte? Endal läheb võileib.
AndresT
MemberKas 15 sõna meeldejätmine on tõesti selline saavutus, et teema teha? Koolilapsed õpivad mitme salmilisi luuletusi pähe.
AndresT
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?automod…;showentry=1635
Peale arvutuse kirjutamist olen paar korda veel võtnud ja annab tegelikult tunda küll, tauriin peksab südame ülesse, pärast ei saa hästi magada. Efekt on ikkagi sama, motivatsiooni boost.
Huvitav on see, et alati kui ma shocki therapyt võtan siis trenni ajal kuulan klappidest enda muusikat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AndresT
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Ja puuviljad õhtu on küll natuke vale valik, kui kõhust tahad lahti saada. Kiiresti imenduvat suhkrut sa õhtu ei vaja.
AndresT
MemberPalju oleks mõtet võtta seda 4x nädalas trenni puhul?
AndresT
MemberMina jaoks on see eriline nauding, kui pole paar nädalat trennis käinud. Siis ma võtan endale 2 nädalat, iga lihasgruppi otsast-lõpuni läbitegemiseks, et valu oleks maksimaalne.
AndresT
MemberTrenni läks kõige odavam Leedu vesi, mis nüüd kahjuks hinnatõusuga on 5 eeku 0.5l eest. Nüüdsest peale kasutan tavalist kraanivett, niisama, aga lürbin Vichy rohelist (Äkki keegi teab selle toiteväärtusi või on kogu magusus saavutatud suhkruasendajatega?).
AndresT
MemberKüüslaugus haisust saab lahti sellerit süües
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AndresT
MemberNeed ained (lubagem üldistada), ei tööta.
Mul oli miski väike review Shock Therapy kohta ka enda blogis. Pulbri kujul energiajook.
-
AutorPostitused