Skip to main content

andres781

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kreatiin #197469
    andres781
    Member

Kumb on parem kas hera80 või kohupiim peale trenni?

Kindlasti kohupiim.

in reply to: jooksmine- rasva põletus ja söömine #197455
    andres781
    Member

Kui käia jooksmas (tund aega), siis kuidas söömisega on? Eesmärgiks on rasva kaotada.

Mida süüa enne trenni ja pärast (valke, süsivesikuid)? Ja kui pikk peab vahe olema trennil ning söömisel?

Pikkus 162 cm

Kaal 55 kgKaalujälgijad

Tahaksin võimalikult ruttu rasva arvelt 47 kg peale saada! BAV on 1400. Kas tervislik toitumine 1600 kcalorit on sobilik? Kui tihti nädalas peaks tunniajalist jooksu tegema, et võimalikult ruttu rasva arvelt kaalu kaotada? Kas soovitav õhtul või hommikul?

Kas peaks rattasõitu, rullitamist ka lisaks tegema?

Mina soovitan kasutada Toodet nimega GR2 Control. See on rasva põletamisel väga efektiivne. Ma ise olen seda kasutanud üle aasta ja olen sellega väga rahul. Täpsemat infot saab undefined

in reply to: toiduõli #197193
    andres781
    Member

Millist toiduõli soovitate kasutada toidu tegemisel? Ise teen aktiivselt sporti ja üritan toitumist korda saada.

Kõige parem on oliivõli. Samuti võib kasutada ka rapsiõli. Taimeõli ma ei soovita kasutada.

in reply to: toiduõli #197191
    andres781
    Member

Mina üritan ka vaikselt oma toitumist korda saada. Väidetavalt on toidus ikka liiga vähe rasva ning olen samuti võtnud nt tl linaseemneõli, see aitab ka hästi kõhukinnisuse vastu.

Üldiselt ostan oliiviõli, kui on soodusmüük, aga vaesematel aegadel Eesti rapsiõli.

Kahjuks tänapäeval on olukord vastupidine. Enamik inimesi kasutavad toitumiseks toiduaineid, mis sisaldavad liiga palju rasva.

in reply to: toiduõli #197188
    andres781
    Member

Analüüsid, tõendid, faktid – mida iganes tõestuseks. Muidu on su jutt BS!

Mõningad apteegis müügil olevad oomega3 toodetee valmistamisel kasutatakse toorainena Tursa maksa. Maks on just see organ, mis tegeleb mürkainete lagundamisega. Paraku maks ei suuda kõike mürkaineid lagundada(kuna toidus on neid väga palju). Kaitsmaks teisi organeid talletab maks need mürkained endasse. Kasutades Tursa maksa toorainena satuvad tootesse ka seal olevad mürkained. Kui tervislki see toode siis on võib igaüks ise otsustada.

Muuseas nõüka ajal oli tursa maksa kasutamine kalamaksaõli tootmiseks keelatud just sel põhjusel.

Samuti on mõnigates oomega3 toodetele lisatud sünteetiline E-vitamiin. Teadlased on kinlaks teinud, et pikaajaline sünteetilise E-vitamiini kasutamine mõjub tervisele kajulikult.

in reply to: toiduõli #197160
    andres781
    Member

soovitan omega 3 rasvhappeid

apteegis müügil

Apteegis olevaid oomega3 rasvhapetest soovitan hoiduda nii kaugele kui võimalik. See on tervisele palju kasulikum.

Kes soovib saada rohkem infot tervisliku toitumise kohta võtku minuga ühendust

in reply to: Toitumine enne ja pärast trenni #197156
    andres781
    Member

Tere.

Oskab keegi öelda, mis toit oleks parim manustada enne treeningut, et saada piisavalt energiat ja oleks samas ka hea lihastele? + veel ained ?!

Väga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.)

in reply to: TERE! #197154
    andres781
    Member

Tere !

Olen 187cm pikk ja kaalun 100 kg.

Tahaks siis teada, kuidas kiiresti rasvast lahti saada ?

MIDA PEAKS TEGEMA

Mina kasutan kaalukontrolli programmi GR2 Control ja olen tulemustega väga rahul.

in reply to: Magusasõpradele #197152
    andres781
    Member

hapukoor suhkru ja kakaopulbriga, mõnikord sinna sisse magus kohupiim rosinatega.

tõesti väga hea abivahend magusaisu peletamiseks, kuigi taljele pole see sugugi hea

in reply to: Magusasõpradele #197150
    andres781
    Member

Magusaisu tekib valest toitumisest e. vähesest rasvade ja valkude sisaldusest ja liigsest süsivesikute sisaldusest toidus.
    in reply to: Millist toodet soovitate ? #197143
    andres781
    Member

olen siis 199 cm pikk ja kaal 90 kg treenind pikalt ja söönud korralikult aga juurde enam kilosi ei tule tahaks oma 95-100 kg täis saada.

milline toidulisand oleks mulle siis kõige parem või nii uurisin ja puurisin neid nii palju erinevaid nii et ise ei oskand midagi välja valida …

Tere!

Suurepärane toode mis aitab kaalu kontrolli all hoida on Gr2. Kasutan GR2 juba üle aasta ja olen tulemustega väga rahul.

in reply to: Naturaalsed valgupulbrid #197135
    andres781
    Member

Tere!

Kuna whey gold standart hakkab otsa saama, siis mõtlesin järgmiseks osta sellise valgupulbri, millele ei ole lisatud igast mittevajalikku jama (värvi, lõhna, maitse jne. aineid).

Siiamaani olen leidnud ainult kaks toodet http://reflex.ee/index.php?productID=121

ja NATURAL 100% WHEY GOLD STANDARD (ei leindnud ühtki Eesti poodi mis seda müüks)

http://www.optimumnutrition.com/products/1…dard-p-202.html

Kas keegi oskab veel umbes samast hinnaklassist selliseid tooteid nimetada?

Ning kust seda soetada.

Soov osta vähemalt 2,2 kg, et ei peaks pidevalt tellima.

Tere!

Minakasutan toodet nimega GR2. See toode on 100% looduslik ja ei sisalda mingeid säilitusaineid. Selle firma toodetel on poole kasutuseni tagastusgarantii s.t. et kui olete ära tarvitanud kuni poole tootest ja see teile ei sobi või ei meeldi ostab firma toote teie käest tagasi. GR2 saab valida 2 erineva maitse vahel(šokolaad ja vanilje).

Lisaks on sellel firmal veel valgupulber nimega Nutrishake. Seda on 4 erinevat maitset(vanilje, šokolaad, maasikas ja kohvi).

in reply to: rasvapõletamine kaitsev #194927
    andres781
    Member

kui midagi paremat ei saa siis puuvili sobib, kuigi seal ka päris palju süsivesikuid. quote]

Alati ei saa vaadata süsivesikute sisaldust mingis toidus. On kahte liiki süsivesikuid – aeglased ja kiired süsivesikud. Aeglased süsivesikud imenduvad vereringesse aegkasemalt. Serega kestab täiskõhutunne kauem.

Võtame näiteks kartuli ja õüna. Kartul on kiire süsivesik, õun aeglane.

100g. keeetud kartulit annab 72 Kcal.

100g. õuna annab 47 Kcal.

in reply to: rasvapõletamine kaitsev #194926
    andres781
    Member

Teenin praegu aega vahipataljonis. Jõusaalis olen käinud ~u aasta otsa enne kui väkke tulin, ja siin olen ka üritanud käia nii palju kui saab. Noorteaeg sai 4 kuud tagasi läbi ja nüüd aega rohkem käes ja plaan rasvaprotsent madalamaks saada ja sooviks vähe nõu selle koha pealt. Tavaliselt olen ma nagu massile ja jõule rõhku pannud ning rasva põletamise koha pealt olen suur null vist. Praegu, selle nädala jooksul, olen teinud nii, et üle päeva jõusaal ja aeroobne (HIIT).

Toitumisega on siin nagu on, sõdur on kogu aeg näljane, noorte ajal läks shokolaadi kilodega

Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)