Andres
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andres
MemberBack to the primitive
Fuck all you wannabes
You don`t mean shit to me
Let it bleed…!
Andres
MemberBack to the primitive
Fuck all you wannabes
You don`t mean shit to me
Let it bleed…!
Andres
MemberVõib süüa ikka! Aga oleneb mida süüa!? Kuna tegemist on suhteliset hilise õhtutunniga,ja organism enam raskemaid süsivesikuid ja rasvu
ei vaja,selleks et katta päevalõpukest,siis trennijärgseks menüüks sobiks valgurikkam ja lahjam toit. Kasvõi üks korralik proteiini?heik(vt.Robocop linki!) või lahja liha või kala,piimatooted…!
Andres
MemberTrenni ajal oleks soovituslik vee tarbimine 0,5-1,5 liitrit või vahel enamgi,kui vedeliku kadu on treeningintensiivsuset või palavusest tingitult
suurem.Ka treenija enda kehakaal määrab vee tarbitavuse.
Andres
MemberSpordialast see sõltub ikka ka,kuid seda olulisemalt sõltub toitumine kulturismis.
Andres
MemberTavaline rõhk mul 120/80,kui vähe närvilisem päev siis kusagil 127/90-132/92,rohkem pole täheldanud.Kulturismi staaz vist juba 11-aastat,ja lihagi omajagu vist.
Andres
MemberEndal oli sama jama talvel.
Jook ei tahtnud kuidagi alla minna mingi imelik maitse oli juures.
Ainult nii sain juu kui midagi võtsin kohe peale
Andres
Memberkunagi olin isegi Oti poolt aga nüüd kalmuse.
juba selle pärast, et mida kõike ma olen tema ülbuse ja siin foorumis kijade kohta oma meelt muutnud.
Ja Kalmus on Tartu poiss.
Ainult,et ta võiks vahen nõu kah anda.
Ega ei olegi eriti julgenud tema käest küsida kah.Aga kunagi peaks seal Tähes ära käima.
Andres
MemberTo Marek Kalmus
Aga kui ma vajan nõu siis kas ma sinu poole võin pöörduda.Ja kui võib siis kust ma sind kätte saaksin.Ise olen Tartust
Andres
MemberJoo vähem:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Andres
MemberKui sa kasvatad aeroobse treeningu mahtu liiga palju võib tekkida ületreening.Pole just parim valik või mis!
Pane suuremat rõhku õigesti toitumisele ja puhkamisele.Kõvasti treenimine ei ole alati edu saladus.
Andres
MemberKui sa väidad,et suudad kahe päevaga ära teha nelja päeva treeningu ei treeni sa õige intensiivsusega.Ega see ei tähenda,et kordused kasvavad ja raskused vähenevad,viimane tuleb oma lihastest ikkagi välja pigistada.
Andres
MemberMa ei ole küll treener kuid vastan ikkagi! Kahest jõusaali päevast jääb väheks,kuna ega siis reljeefi perioodil või kangitreeningust loobuda.Treeni edasi neli korda nädalas,lihtsalt tee rohkem kordusi 10-15
Pausid pea seeriate vahel lühemad 45-60 sek. Kasuta super seeriaid ja põletamist.
Andres
MemberKõigepealt surud hantlitega või kangiga kaldpinnal 8-10 kordust.
Kui see tehtud,tee seeria lamades lendamisi 10-12 kordust.
Kahe harjutuse vahel pausi mitte pidada.
Nii teha 3-4 korda.
Andres
MemberProovi järgnevat!
Esmaspäev- Selg;triitseps;biitseps
Kolmapäev- Reied;sääred;kõht
Reedel- Rinnalihased;õlad
Usu mind,kui sa ennem ei teinud oma
treeningus edusamme siis nüüd teed kohe kindlasti.
AutorPostitused