Andrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andrek
MemberKohe kindlasti ei tasu kohta valida hinna järgi, kui tahad enda nimetähti või mingit taolist huinjad tatoveerida, siis võid jah mingi jorsi juurde minna, kes teeb sulle selle 200 eeguga ära. Aga kui kvaliteetset ja korralikult tehtud tatoveeringut tahad pead enne eeltööd tegema, seega tatoveerija järgi tuleb ikkagi otsus teha.
Andrek
MemberRõvedad naised, kohutav vaadata selliseid kolle ja nagu Jackie ütles, on minu arvamus täpselt sama – inimesed, kellele meeldivad sellised naised nagu nendel piltidel, peab olema mingi fetiš küljes.
Andrek
MemberBulletbroofi antud lingi artikli testis lisati 5g kreatiinile 35g dextrot. Tee siis omad arvutused.
Andrek
MemberEi tee sama välja, loe bulletbroofi antud link läbi, saad natuke kasulikku infot.
Andrek
Member.ep ära aja inimest segadusse. Kreatiinil on ikkagi kaks toimet – lihase töövõime kasv suure energia tõttu ja kreatiini sisalduse kasv lihastes. Suuremaks muutuvad lihased vaid sellepärast, et kreatiin koguneb lihasrakkudesse.
Andrek
MemberEmmimees loe uuesti mu esimene kommentaar läbi enne kui hakkad siin karjuma. Ma ei rääkinud, et ploki tõmbed rinnale ja kukla taha on sarnase tehnikaga vaid ploki tõmbed kukla taha ja laia haardega lõuatõmbed kukla taha on sama laadse tehnikaga. Ja ma pole väitnud ning ei arva ka, et need kangi all kössitajad sooritavad harjutust õigesti vaid hoopis õige tehnikaga sooritajad kellele see harjutus meeldib, siis miks neile see ei sobi?
Andrek
MemberÄra seleta nii palju, sulle tundub ebamugavana see harjutus – ära tee siis. Aga see, et sa räägid, et paljudele see ei sobi on vale. Minule näiteks sobib ja ma kirjutasin, et mina saan selle harjutuse õige sooritamisega väga hästi hakkama. Kes see loll siis hoopis on ???
Andrek
MemberJa kindlasti oled sina üks nendest, kes selle harjutuse õige tehnikaga hakkama ei saa. Minule isklikult väga meeldib see harjutus ja tehnika ka raske pole, tunnetan selle harjutusega lailihast kõige paremini. Teine variant on lõuatõmbeid laia haardega teha ja ega selle harjutuse tehnika eelmisest ei erine. Ei saa tõesti aru mis seal rasket on ja kuidas sa üldse saad öelda, et see paljudele ei sobi, oled neilt küsinud või? Kui näed kedagi viletsa tehnikaga harjutust sooritamas mine ja aita mitte ära targuta, kui endale see harjutus ei sobi.
Andrek
MemberÄra suru oma arvamust peale Aile, mina tahan näha 100 kiloseid jurakaid ja nii jääb, GET IT ???
Andrek
MemberImelik on see, et kui ta tahtlikult kasutas seda ainet siis miks ta lavale läks, teistest oli ta ju peajagu üle.
Ps!Mina isklikult vaataksin enne laval 100 kiloseid jurakaid, kes on võib – olla midagi kasutanud kui 80 kiloseid kuivikuid.
Andrek
MemberSee kuu ühtesi harjutusi ei ole mingi kindel fakt. Kava võid vahetada siis kui tunned, et soovid vaheldust. Treeningud mõjuvad kõigile erinevalt. Pead katsetama ja saad teada, kas sulle sobib see igal trennil harjutuste vahetamine või mitte.
Andrek
MemberVabalt võid neid koos manustada. Aga kohe kui möksi kokku segad joo ära, muidu vajub kreatiin põhja.
Andrek
MemberProovi superseeriad, tõsta raskusi, treeni käsi eraldi, aidates viimased kordused teise käega kaasa kui liiga raskeks jääb. Variante ju tohutult. Loe artikleid ja tee proovi.
Andrek
MemberMatroxx sa oled vist kerge allaandija. Kui tulemused nagunii ei ulatu nendeni, mis peaksid olema siis igaljuhul võiksid teha proovi. 5 päeva jooksul tee neid harjutusi. Hommikul ja õhtul võiksid teha kätekõverdusi ja kõhulihaseid, päeval käi jooksmas ära. Jookse üle päeva aga kõhulihaseid ja kätekõverdusi võid küll iga päev teha. Viimane päev jäta puhkuseks, söö kõvasti ja ehk saad paremad tulemused, midagi ju kaotada pole. Kõik on puhtalt minu arvamus, ehk oskab keegi teine paremaid nõuandeid jagada.
Andrek
MemberNing sel juhul kasuta hantleid, mis sobivad nõrgemale käele, mitte eri raskusega hantlid.
-
AutorPostitused