Andrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andrek
MemberMina sain igatahes aru, mida sakurai üritas öelda. Tema ei pea tänavakakluseks inimesi, kes omavahel tõukelvad ja maadlevad, kes rusikaga, jalaga, peaga või mõne muu esemega kehasse EI löö. Ka mina liigtaks seda rohkem maadluseks, kähmluseks, kuna olen näinud ka rohkem selliseid tänavakakluseid, kus keegi kannaga näkku saab või nospel pooleks lüüakse.
Andrek
MemberMärgi lause hiirega ära ja vajuta “b” nupule või vajuta ctrl + b.Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andrek
MemberOlen ka ära otsustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hääletan: Erkko
NB! mul ei tule bold kiri millegipärast
MemberKõigepealt pean Jackiele vastu vaidlema, kuna tegelikult viimane täht minu kasutajanimes on perekonna nime algustäht
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mis puutub sellesse, et sõna pole võtnud, siis uurisin kõigepealt, mis teised arvavad ja nüüd tegin ka suhteliselt kindla järelduse alessandro arvamusest, nime veel ei avalikusta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andrek
MemberProoviks ka kätt, kuigi tundub jah jube keeruline
MemberKohupiima söö ka.
Andrek
MemberMuidugi on fake:D
Andrek
Member1. Mahla või veega… veega juues lisa dextrot ka ja jooki lisa niipalju kui ise soovid.
2. Peab võtma, 2-5g… ise tarbin 5g puhkepäeval.
Andrek
MemberAnna tuld!
Andrek
MemberMinagi pole tolerantne nende suhtes vaid ühel põhjusel – siia ilma loodi ikkagi naise ja mehe kooseelu, mitte mehe ja mehe või naise ja naise. Nii on ja nii peabki jääma. Pede häbistab mehe au ja sellepärast annaks ka minagi neile peksa.
Andrek
MemberMina ka kahjuks mingit erilist vahet ei teinud, võib-olla ka sellepärast, et parempoolne pilt on väiksem.
Andrek
MemberAga Vägivaldur, kuidas see ütleja külerahvale tõestab, et too inimene pede on?
Andrek
MemberEi paku huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andrek
MemberAga miks ta peaks enda treeningmahtu vähendama? Võib-olla on ta ujuja ja tahab häid tulemusi, ehk on ta siiani korralikult toitunud, kuid tunneb, et vajab taastumiseks lisa, miks sa soovitad inimesel vähedada treeningmahtu, sellest ma aru ei saa. Kahjuks ei oska ma ka sulle midagi paremat soovitada esialgu kui hero80, odav ja selles hinnaklassis vist parima kvaliteediga + trauben sucker.
Andrek
MemberSaalis üritada kõva mees olla?? Mis sa selle all mõtlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused