Andrek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andrek
MemberKui blender on, siis suht kerge improviseerida, ma enamasti panen 2pakki rasvata kohupiima+pool liitrit jogurtit+banaani, kompotti, kiivit, mahla jms, või siis lisan neid kõiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahahaaaahaa:D sööd selle kõik ära ka ühe korraga?
Andrek
MemberJube pask ikka kokku keeratud, mingit kohta eurovisioonilt oodata ei ole.
Andrek
MemberKohupiim on jura ja pulbrid on money waste- targutab vähem, kui abi tahab!Kohupiim jura?
Andrek
MemberKadedus ennekõike?Kakoi kadedus? Nagu rennosport seletas, nii mõtlesin minagi. 100% puhast lihast sellise vanuse juures plus nii vähese ajaga pole võimalik lihtsalt ilma dopinguta võimalik saavutada. Aga ma ei mõtlend sellega seda, et Kaido hakkab nüüd dopingut kasutama, muidugi on 3 kuuga võimalik kehakaalu tõsta 7kg, selles polegi mingit kahltust.
Andrek
Member7kg võtab juurde lihaste arvelt 3 kuuga ainult dopingut kasutades.Olen sinuga päri;) tundub ka suht ebareaalne, tahaks silmaga tulemust näha ja ehk mõõdate siis rasva protsenti ka, enne ja pärast kolme kuud. Eks siis näha ole seda seitset kilo lihast.
jaanuar 26, 2010 at 9:41 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252115Andrek
MemberSee on vist juba traditsiooniks saanud, et nii, kui keegi mõne suurema mehe pildi siia üles paneb, kohe hakkab mingi “ma ei usu, et ta puhas on” jutt pihta. Äkki aitab juba?Keegi pole veel ”ma ei usu, et ta puhas on” juttu rääkinud, räägitakse hoopis, et ”poiss istub süstla otsas” juttu.
jaanuar 20, 2010 at 9:05 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 20. jaanuaril Fit kombo Fitshop ilt #251023Andrek
Member36
jaanuar 18, 2010 at 11:47 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 18. jaanuaril Gold Omega 60kaps Olimp ilt #250598Andrek
Member26
jaanuar 15, 2010 at 2:42 p.l. in reply to: Kas süüa kohupiima kohe peale trenni või 1h hiljem? #250062Andrek
MemberMina olen see, kes kaalus mõned aastad tagasi 57kg ja väitsin, et söön nagu loom, kuid ei kasva
Hakake õigesti sööma ja ärge jaotage end kuskile lahtritesse. Vabandada oskame me kõik.. Kehatüüp määrab ära vormi saamise raskuse, aga mitte vormi. Ma usun väikestesse vahedesse toitumises, aga mitte suurtesse. Inimesed oleme ju kõik ja reageerime toidule sarnaselt.Kuidas sa esimese kategooria treeneri paberid üldse said?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht sousti ju ajad suust? Kuidas siis ei mängi kehatüüp lihase kasvatamisel rolli?Andrek
Membertere peolised,mis te soovitate enne klubi või mingid pikemat pidu alla lasta et meeleolu oleks ikka põhjas ja tuju hea??? alkoholi ei taha, see ikka rikub vormi nii ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis oleks alternatiivid? mingid salalisandid:D? narksi ka ei taha… , kofeiin+tauriin+vitamiinid oleks head, aga veel midagi mis tõmbab nii käima et ise ka ei usu
?Ehk käid psüholoogi juures või külastad enne kluppi minekut tsirkust? Järelikult on s*tad sõbrad, kes meeleolu üleval ei oska hoida ja nalja ei saa. Minumeelest on kluppi kaine peaga täiesti mõtetu minna, mina vähemalt ei suuda istuda sellises mürglis ilma alkoholita.
jaanuar 12, 2010 at 6:57 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249254Andrek
MemberTokko on ikka täitsa haige inimene ju? Ei suuda enam kuidagi üle olla Kalmusest ja siis on vaja vingerdada nagu mingi suslik, paras kuradi s****kott, p*rse kerigu see terve fitness ja muu sellega seonduv jura.
Andrek
Membersuhteliselt negatiivselt võtate ikka vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänud neile kes mõistlikult vastasid, ei nuru ega taha teilt mingit kiitust :)20 olen ja 19 aastaselt on see tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olge normaalsed.Sinu vanuse kohta aboluutselt mitte midagi erilist, nii et lase aga edasi.
Andrek
MemberTõesti uut teemat sellepärast vast teha pole mõttet, mine kekka oma sõprusringkonnas ringi selle tulemusega kui tahad, vanust sa ju ei maininud, seega täitsa tavaline tulemus.
jaanuar 6, 2010 at 6:28 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247596Andrek
MemberAga kust teate, et see raha Kalmusele läheb?Mis sa arvad, et see läheb sinu issi taskusse või?
Andrek
MemberPole mõtet mitu korda teema pealkirja vahetada, lund ju veel sajab:D
-
AutorPostitused