Andrei8
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andrei8
MemberIse vähemalt ei imestaks, lolle on ikka ja alati leidunud kes ei oska ja ei taha asjadest aru saada. Eks Tartus MV-ski käies kohta seda kui keegi kes on pool aastat saalis käinud hakkab endale metaani sisse kühveldama. Paraku paisusid vaid põsed, punnpõsk selline, eks see metaan sisse põskedesse läks.
On seda lollust vaja!?
Andrei8
MemberMa soovitaks ka MV-d Riia tn lõpus enne ringi. Õhtul lahti praegu alates kella 17:00-st.
Andrei8
MemberParaku saab Marko ikkagi 39!
Aga siiski, õnnitlused,
Andrei
Tartu
Andrei8
MemberPigem on tegemist tahtejõu poolest nõrkade inimestega, kes ei suuda eriti keskenduda asjadele. Kindlasti annaks psühhiaater vastuse. Mine tea, ehk on lapsepõlves miskit valesti tehtud!
Endal miskipärast pole kunagi seda jala väristamise vajadust olnud, ka ei tunne et millestki ilma oleks jäänud.
Andrei8
MemberMul kaal sama aga pikkus 178cm ja sellise kaalu ja pikkusea olen ma jooksmas käinud juba viimased 6 aastat ja põlvedele pole kuidagi hakanud, seejuures hiilgeaegadel sai kükke tehtud kuni 240kg. Tegelesin nimelt aktiivselt jõutõstmisega, hetkel seda ei tee kuid 10 kordusega seeriaid suudan kükkida 150kg ja 5 seeriat kindlasti. Rohkem ei pea tavaharjutaja jaoks lihtsalt vajalikuks.
Pigem on selg kunagi liiga saanud (tõstmisest)ja pikka maad, s.o. üle 5km joosta ei tahaks. Leian, et üle 100kg mehe jaoks on üle 5km pikk maa küll.
Pigem võiks rahulikult alustada, nii 1km korraga ja tasapisi pikendada kilomeetreid ja kui kaalu tahad alla saada, siis viska magusat ja suuri koguseid süsivesikuid sisaldavad toidud välja ja kaal langeb niigi … piisab isegi täiesti kui ainult jõusaalis käid. Mina teen sedasi ja ok täiesti.
Andrei8
MemberKreatiin ise ei too kaasa suurt vererõhu tõusu, õigemini midagi ei muutu. Olin ise ka samas olukorras kui sina kuid kreatiin ei teinud asja hullemaks vaid ikka see, et trennis pingutad ise rohkem. Kreatiini toimel hakkab ju jõud ja mass lisanduma. Samas massi juurdekasv peaks ikka oluline olema, et vererõhule mõjuda. Ma olen kogu selle raja läbi käinud ja ükski toidulisand ei põhjustanud suurt vererõhu tõusu küll tegid seda aga steroidid. Ja miks, sest mass kasvab kiirelt ja pingutad ka tohutult.
Muide kui arsti juurde lähed, siis taotle täielikku uuringut, sest kunagi ei tea kus see viga täpselt peitub. Mulle kirjutati aastaid valesid rohtusid välja, mida ma mingi aja järel prügikasti jälle ja jälle viskasin. Vahepeal suutsin ise rõhku kontrollida kuid viimasel ajal läks asi hullemaks ja tegin uuringud läbi, tuli mõned päevad haiglas olla.
Ise tarvitan näiteks ainult pool päevasest doosist ja preparaadiks on Pritor Plus, väga hea preparaat, soovitan.
See siis oli mul 2 aastat tagasi.
Andrei8
MemberUsu mind, kõik mis Eestisse saabub postiga (suva millisega) kontrollitakse üle, käib aparaadi alt läbi nagu nalja ja kui tekitab kahtlust kistakse pakk laiali ja reeglina need pulbrit sissaldavad pakik kistakse 100% laiali. Ma ei aja segast, nii see reaalsuses toimub.
Andrei8
MemberTa võib laupäev olla aga võib ka mitte, sa lepi kokku temaga kas ta tuleb ja ok. Üldiselt kui Arne on laupäev saalis, siis ta ikka käib seal vahest. Kui keha kohta enamat tahad teada siis tuleb minna juba TÜ kliinikumi Agnes Mägi jutule, saad ka irjutada talle ta selgitab sulle lahti asja. Seal pannakse teatud elektroodid vmt keha külge ja lastakse miskit impulsse vmt läbi keha ja saad oma rasva-liha-kondi jne massid teada, k.a. %-des. Aga väheke tuleb maksta, mõnet sotid kuskil.
Andrei8
MemberMa käin samuti MV-s Tartus ja ei suhtu algajatesse kuidagi, kui ikkagi näha on et mees pingutab ja näeb vaeva, siis ikka aitan isegi mõne nõuandega. Alustasin samuti kunagi 14 aastaselt, hetkel juba saamas 29 ja käin ikka edasi. Aga seoses nende suurte meestega kes midagi ei tee kuid on suured, siis siin kehtib kas eelöeldu või lihtsalt tehakse trenni iseendale ja ei pingutatagi. Sai isegi kunagi rinnale seeriaid 150kg tehtud ja kükke 240-ga, ja mis siis. Need ajad on möödas, elus on tekkinud teised prioriteedid ja saalis käin vaid harjumusest ja vajadusest kuna teisiti enam ei oskakski olla, lihtsalt vajadus on. Ja loomulikult pole ka enam nii palju jõudu, noored on juba isegi tugevamad ja selle üle ainult hea meel endal.
Seega kui oled ise väga huvitatud ja küsid pidevalt kõigilt kes vähegi teemat jagavad saalis- alusta treenerist!- ja siis temalt küsi et kellelt veel nõu võiks küsida kui tal aega just pole ja kellegi teisega tegeleb. Küll näed, imbud seltskonda sisse ja edasi abistatakse sind juba kiiresti. Tähtis on ka suhtlemisoskus, kes see ikka mingi vaikiva vennaga suhelda tahab.
MV-st on pärit ka Erki(ta küll vanem sinust), kes samuti võib öelda, et uus nägu aga hirmsat hakkamist täis ja talle tehti kiirelt selgeks mis ja kuhu ja tulemus missugune – Eesti meister!
Andrei8
MemberTartu hetke odavaim jõusaal asub Riia tn lõpus valgetest tellistest maja ja klubi nimi on MV SPORDIKLUBI.
-
AutorPostitused