Andree
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andree
Memberha kuulake seda, see on nagu tipp mu arust
saime siis kokku sõpradega reede õhtu ja sõbra tuttavoli kaasas ja siis keegi viis teema spordi peale et kes umbes millega tegleeb?

ja siis 1 kutt viis teema muidugi “kõige tähtsama” asja peale kes palju rinnalt surub? ja et miks trennis käid?
sõbra tuttav ütles 97, 5 kg kutt oli ise nii peenike et olgem ausad noh lisas 20 kg juurde:D siis küsiti et miks käid sp et saaksin rinnalt palju suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu eriti tõsise iolme ja häälega ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oi ma irnusin lolliks end

ega tegelt ma olen pidevalt sellises olukorras nagu su sõbra tuttav. ma ka kaalun suht vähe ja lisaksveel lühikest kasvu. ega jah keegi ei taha uskuda, et mul õnnestundu varutusega 170kg üless lükata.
Andree
MemberMa arvan et raske trenniga saavutatud lihas püsib kauem.Mis kergelt tulnud,se kergelt läinud.
Mis… arvad, et tänu proteiini joomisel tuleb midagi kergelt..??
arvad ka, et proteiinid kuuluvad steridide alla?
Andree
MemberSoovitan omalt poolt ravimit Smekta väga(Y) lahendab kõik kõhuga seonduvad probleemid kiiresti.
Andree
MemberSee tegelt väga hea mõte, et nii raskusega harjuda.. Ma pole selle peale tulnud. Mul nüüd just tekkis probleem, et kükk hea aga hiljuti proovisin teha 230kg kükki ja siis oli põhiprobleemiks asendi sisse seadmine väga raske on jalgu paikka saada. Aga jah nüüd on mida proovida.
edu!
Andree
MemberKui sa kasutad keelatud aineid siis WBC on jah sinu ainus võimalus.
Andree
Memberei ole. IPF seal on. Kui kord wbc võistled siis saad IPF keelu peale.
Andree
Membertänud:)
Andree
MemberEi jah ma lihtsalt solvusin tegelt arvo180 ütlemise peale…
Lihtsalt jah kasutan kindaid kuna peopesad ütleme ausalt valutavad:)
eriti lõuatõmmete tegemisel vägaraske keskenduda harjutsele kui valud sees.
Andree
Memberaa ok ma siis olen tõsti sitt jõtõstja muidu mul pole tulemusi ega midagi..hoian suu kinni..Pole ikka mõttet riiki esindama minna ma nii sitt mees..iga üks siin parem ju..ok
biitsa ma muidugi enne tõmmet ei tee..lihtsalt asi selles, et peale tõmmet kui oled teind 200kg siis peaopesad ikka väga hellad..ja kuna iga päev saavd käed suurt koormust siis lihtsalt säästan neid..
Aga muidu mis mees ma olen ma ei tea miadagi..
Andree
MemberJõutõstmises nad küll nüüd välistatud pole..biitsa teen ikka kinnastega ja näiteks lõuatõmbeid..
Loogilne ka nagu ma säästan oma käsi tõmbejaoks kuna seal saavd väga suure koormuse mõtetu neid väsitada lisharjutustega.
Andree
MemberMule endal kodus õde 12 aastane.. ja suht sama jutt… Ma tegelen jõutõstmisega ja peale tõsisemat trenni kui olen särki ja trikood kasutand tulen sinisena koju ja siis hakkab pihta… Nomida sa teed..jäta järele vaata ennast sa oled nagu värdias.. Ja proteka kohta ka sama jutt.. ajad endale muudkui keemiat sisse.. Aga ise ikka räägib oota venna saan 14 hakkan ka tegema:D
Andree
Membersiis on jama kui tekkib selline olukord. kui ikka raskus peal siis sealt välja enam ise ei roni..
Soovitan soojalt kükki ja surumis trenni teha kaaslasega. Kui muidugi raskused on suured.