Andree
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andree
MemberAlessandro need tulemused pole veel midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gladkikh Sergey 1989 RUS 60,95kehakaal 260,0kükk 160,0surumine 235,0 Tõmme 655,0 kogusumma, seda nägin ma oma silmaga. Päris uskumatu.
Andree
MemberKiivikas- 1
Vähi- 1
september 4, 2008 at 8:45 e.l. in reply to: Juuniorite ja noorte maailmameistrivõistlused jõutõstmises #164921Andree
MemberHuvitav, kuidas inimestel on kolme ala raskused väga erinevas suhtes. Mõnel on isegi rinnalt surumise tulemus sarnane jõutõmbe ja kükiga. Aga see võib muidugi olla ka mingist hetke ebaõnnest või vigastusest tingitud…See lihtsalt on nii
“> mõnel lihtsalt eelised. Kellel ülakeha närgem kellel tugevam. Kellel lühemad käed on tugev surumises kellel pikkad käed ellis jõutõmbes. Isegi seda kogenud. Surumist ei anna ikka kohe tõmbega kuidagi võrrelda vahe suhteliselt väike kuigi olen kõvasti tõmbega vaeva näinud.Andree
MemberSelline küsimus, et kas näiteks Jõutõstial on mõtet tulla?
Huvi kulturismi vastu on ka muidu olemas.
Andree
MemberKas siis see kes teeb sporti, peab seda igal pool nii väga rõhutama ja sellest igal võimalikul hetkel rääkima ja kirjutama jne ? Natuke ühekülgsena ei tundu ? Endal seisab see ees alles 2 aasta pärast ja spordi teemal ei julgeks kirjutada, liiga lihtsakoeline teema, sellist keerukat teksti kokku keerata, mille eest kõvasti punkte saaks, oleks raske.Muide, millega te eelmise aasta kirjutajad siis orki lendasite M.Unt-i tsitaadiga ? Ise oleksin kah selle valinud eelmine aasta arvatavasti !
Vaidlen vastu. Kirjutasin 2 aastat tagasi spordist. Sain 71 punkti. ei saa just eriti vinguda
Andree
MemberSagor oli 100kg. Temaga koos ei taha keegi olla:)
Andree
MemberAndree
MemberKas keegi saadet Müüdimurdijad vaadanud on?
Nad lükkasid kõik need väited ümber ainuke millega CC hakkama sai oli mündi puhastamine.
Andree
MemberPeaks ikkagi ära mainima, et siin tegemist WPO reeglite ja särgiga. IPFis ikka selline surumine kohe kindlasti ei loe ja sellist särki seal kasutada kindlasti ei tohi. Sellise särgi puhul on loomulik, et annab 100kg juurde. Ise kasutan IPF varustust ja see lisab mu maksimumile 20-30kg mitte rohkem ja kang liigub ikka otse ülevalt alla ja alla üless.
Ise suhtun WPOse väga negativselt kuna leian, et see ongi üks põhjus miks jõutõstmisesse nii negativselt suhtutakse.
Andree
MemberKaitsevägi ,sõjavägi,sama sisu ,erinevad sõnad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
On olemas kahte sorti enesekindlust:esimene ehk toetatud enesekindlus,teine ehk toetamata enesekindlus.Viimane on selline enesekindlus,mis on puhtalt emotsioonide tasandil. See on võrreldav enesekindlusega,mida omab inimene,kes üroitab talvisel ajal kanuuga Atlandi ookeani ületada. Usu palju tahad, see üritus on määratud luhtumisele,ka sel juhul kui sul mingi ime läbi paat ümber ei lähe ,külmud sa lihtsalt surnuks. Aga,kui inimene oleks enne seda natuke mõelnud ja muretsenud endale suurema aluse,oleks ka tema ellujäämisprotsent kõrgem,olenevalt alusest,kuni 98-99%.
Sama on praegu lugu ka meie vabariigi kaitsevõimega,hetkeseisuga oleks sõda Venemaaga analoogne kanuuga ookeani ületamisega,aga suurendades-parandades sõjaväge, paraneks ka meie õnnestumisprotsent vastavalt sellele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks mats ja on terve see riik siit kadunud. Leian, see on igal juhul üritus kanuuga ookeani ületada.
Andree
Member110 läheb ära ilma särkide ja asjadeta aga nuh eks näis kas kunagi võistlustele kasuht hea jah
kas muidu teed pausi ka ikka all?
Andree
Memberok aga palju siis muidu 2 ja 3 koht ka suruvad. ja se 155kg särkide ja asjadega ikka jah?2 ja 3 koht jääad suht maha ma avan, et kui mingi 120kg ära surud siis võiks vabalt võistlema tulla.
jah tulemused ikka tavaliselt varustusega tehtud.
Andree
Memberpalju seal 67,5kg suruvad siis umbes ka? ise olen 17 muidueesti rekord vist 155 kg
Andree
MemberMis kaaluklassis ise võistled? Ma plaanin kunagi 17 piiri peal -90kg võistlema minna.no ma seal 67,5 ja 75 vahel kõigun ma ise surusingi 165 ja kaalusin 69,5 sain siis Raigo järel teise koha.
67,5 eestirekord minu käes muidu 162,5 prantsusmaal sursin.
Andree
MemberSilbaum.net
seal kõik rekordid olemas.
Muidugi ei tasu kõigil end saarlaste tulemuste järgi kohe võrdlema hakata, võistlema võib alati tulla. Saarlased on nagu nii eest ära.
Näiteks esimene koht 75kg 190, teine koht 165kg.
AutorPostitused