Andree
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andree
MemberSaksamaa-Hispaania 1:0
Andree
MemberUruguay-Holland 0:1
Andree
MemberHispaania-Paraguay 3:1
Andree
MemberBrasiilia-Holland 1:3
Uruguai – Ghana 0:2
Andree
MemberMina lisaks foorumis mölisemiseks teen veel trenni ka, kui te tähele pannud ei ole. Aga kui kellelgi on kahtlusi, siis tehke mulle dopingproov. Ma USAst ja Venemaa apteegist massilisajaid ostnud ei ole, ütlen kohe ette ära.Sorry aga kas sa ei saanud aru, et sind mõnitati?
See pole minu arust esimene kord
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andree
MemberSee vana hea matemaatikareegel (“liitmise” kommutatiivsus) ikka igal pool ei kehti. See oleneb sellest, millises algebralises struktuuris ja kuidas see “liitmise” tehe defineeritud on. Matemaatikas on oluliselt rohkem struktuure kui korpus, kuhu kuuluvad reaalarvud. Kommutatiivne monoid (struktuur, kus on defineeritud liitmine ja ühikelement, kusjuures liitmine on kommutatiivne) ning selle ülemstruktuurid on küll väga levinud, aga matemaatikas on palju struktuure, mis seda ei ole. Lihtsalt koolialgebra on äärmiselt väike alamhulk kogu algebrast ja suur osa koolimatemaatikast üldiselt ei kehti.Superstaar?
Andree
MemberMis moodi valesti kinnitada? paned ümber pea?
Andree
MemberMa arvan, et päris kõik kummilindid selleks nüüd ei sobi. Mina näietks ei ole küll kuskil poes selliseid müügil näinud nagu meil on. Need telliti kuskilt ja päris pikalt pidi ootama. Aga võimalik, et sobivad ka tavalised.
Andree
Memberseda minagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,but nad on drug free 
kas sa nüüd vihjad millegile???

Andree
MemberIRISH DRUG FREE POWERLIFTING ASSOCIATIONIrish Single Lift Championships 2009
Rathcairn, Co Meath – 14/02/2009
Jube viletsad tulemused
Andree
MemberVäga võimas!! Õnne!
jaanuar 21, 2009 at 9:30 e.l. in reply to: Oksjonil on 21-22 jan. 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutrition ilt #180658Andree
Member200
jaanuar 2, 2009 at 7:49 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #177516Andree
MemberTürdukud ka ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 7:48 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #177514Andree
MemberSportkunda poisid löövad ka kaasa nii 19 kui 31 jaanuar.
Andree
MemberMax raskusega ei saa ju kiirust treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused