Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
Memberkas keegi teadja teab, kui mitu lisakalorit peab sööma, et üks kilo rasva juurde tuleks… või siis mitu kalorit kulutama, et kilo alla võtta. tahaks teada, millega umbes arvestama peab… on see suurusjärgus 10 000, 100 000 või rohkem?ega see nii käi. oleneb ainevahetuse kiirusest. mõni võib metsikult õgida pekki aga ikka juurde ei tule. teine läheb aga kergelt rasva vähesema toidukogusega.
Andreaz
Membermul on periooditi, et vahel nädalate viisi on kõrvetised ja siis jälle kaob ära. aga mul aind öösiti magades kui pikali olen. aitab piim ja jäätis mõneks ajaks, kuni järgmise kõrvetuseni.
mul on see tekkind arvatavasti mega suurtest õhtustest kõikvõimaliku erineva toidu õgimisest…
Andreaz
MemberMa ju ainult küsisin. Proteiin on 100% valk? Vastust, kas on mõttet kasutada ikka ei saanud…vastus ju oli et kui sa ei kasuta proteiini siis sa sured ja sa ei elakski üldse kui sa seda seni poleks söönd. kõik elusorganismid tarbivad valku.
kui aga spets pulbrit silmas pead siis vahet pole kas võtad, mugav on sellega toidukordi asendada kui toidust piisavalt valku ei saa või pole aega kokata.
Andreaz
MemberOlen 16, jõusaalis käinud natuke üle aasta, suvi jäi vahele(Kas see mõjutab midagi). Millal tuleks/võiks proteiini kasutada ja kas see tasub üldse ära?oot kuidas sa elad siis üldse kui sa seni proteiini polegi söönd? mina tean et enne sündi juba kõik elusolendid kasutavad proteiini kehaehitamiseks, muidu meid ju polexki?!
Andreaz
MemberNaljamahed, võtnud kohe siis seeni või lsd-d, kui siseelunditest kahju pole, siis soovitaks veel muskaatpählit üks pakk ära süüa, maitse on sitt, aga hallukaid hakkate nägema küll.Peale kolmandat korda tõenäoliselt enam neerud ei funktsioneeri.oled proovind muskaatpähklit?
ei näe hallukaid. maitse on sitt aga mõne tunnipärast on enesetunne veel sitem ja midagi ei saa aru, mõistus kaob ära…ja see toime kestab pealegi väga pikalt- tunde, pool ööpäeva vist isegi.
Andreaz
MemberMa tean ühtesi vendi, kes jõid erinevate teede segusid eesmärgiga näha hallukaid. Nad jõid ka ikka väga kanget teed ja järjest 1 liitri või rohkem…mis erinevate teede siis? ja seal pole mitte vedeliku kogus oluline vaid kuiva teepuru kogus. vangid panevad pool pakki musta teed kipitoki. ei tea mis ta annab siis. aind ergutab vast.
Andreaz
MemberKui te tahate head treeningualast nõu, siis ärge küsige seda kõige suuremalt mehelt saalis, vaid sellelt, kellel on võrreldes algusega kõige suurem edasiminek olnud.“– Don Peters, 1966.
Minu arvates VÄGA HÄSTI õeldud! Alati ei pea suurus määrajaks olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga seda ju paraku algajad nõuküsijad ju ei tea milline oli mees enne treeningute alustamist.
Andreaz
MemberMulle ka meeldis see korvpallur:)[/quo
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andreaz
Memberkas copitud enamus või ise kõik kirjutasid?
Andreaz
Member-ärge minge jõusaali ka-äkki kunagi viskab koppa ette see suur keha, mis siis saab? Mis näiteks Coleman peaks tegema, kui tal see meeletu liha enam seljas ei meelidks?no lihasmassi kaotamine pole miski probleem.
Andreaz
Memberma arvan et tatoood on aind vanglapättidele. nendel piltidel on siis oma tähendus ja räägib mehe ajalugu kellega tegemist. aga ise vabatahtlikult teha tätoveeringut? milleks? mõttetu ju, sel pole tähendust ja äkki see pilt varsti enam ei meeldigi siis selle eemaldamine on veel kallim kui tegemine.
Andreaz
Member.ullk eeldisee korp lur:)[/quoe=20 Aug 2007, 17:49]ei ole saanud veel
Andreaz
Member.ullk eeldisee korp lur:)[/quoAndreaz
Member.ullk eeldisee korp lur:)[/quoAndreaz
Member.ullk eeldisee korp lur:)[/quo -
AutorPostitused