Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
MemberArvestage siis ikka iga harjutust eraldi, et kui näiteks teed seljale ploki tõmbeid kukla taha ja rinnale, siis need on ikka 2 harjutust. Ja siis ikka kõik tervele kehale tehtavad erinevad harjutused kokku arvestada. Aga mitte selles mõttes erinevad harjutused, et kui näiteks ühes trennis asendad mingi harjutuse teisega, näiteks ploki tõmbed kukla taha asendad lõua(või kukla)tõmmetega, siis on ikka 1, sest terve keha ühe korra läbi treenimisel kasutad neist ainult ühte korraga). Kui teete rattal, sõudemasinal, jooksulindil vms-l soojendust, siis ka need arvestage sisse.Ma sain praegu kokku täpselt 30 ja seega valisin “26…30”, aga tont teab, mul otseselt harjutusi kusagil kirjas ei ole, äkki ununes 1 harjutus ära ja oleks ka pidanud järgmise variandi valima.
Muidugi võite ka mainida mitmeks teil keha jaotatud on.
Mul hetkel 2-ks, aga vahel ka 3-ks. Eriti vahet ei ole harjutuste arvu poolest, sama peaks kokku tulema (põhimõteliselt teen nagu 3-ks jaotatud kava harjutusi, aga “olude sunnil” teen 2 päevaga ära. Natuke liiga palju harjutusi ehk tuleb ühe trenni kohta (keskmiselt 15), aga kannatab ära.
Üldiselt jäi silma ühe tegijama mehe seisukoht, mis oli midagi sellist, et lihaskasvu eesmärgil on parem teha pigem 5 harjutust ja igaühte 2 seeriat kui teha 2 harjutust ja 5 seeriat.
sama hästi oleksid võinud küsida palju on harjutusi üldse olemas.
kogu keha pole veel kunagi saalis ühel päeval läbi treenind. ikka 1-3 lihast korraga.
uusi harjutusi leiutan/avastan/näen pidevalt uusi, neid suht lõputult ju. et mu vastus oleks äkki oletatavasti 100 harjutust umbes on olemas kogukehale. igatrenn erinevaid tuleb katsetada.
Andreaz
MemberJah, Kass on minu jaoks kindlasti naiselikum. Igaühel omad vaatenurgad.õige, olen nõus
Andreaz
Memberei tea ju kes need teised võistejad seal on, kui kõvad?
kas vaible ja vähi on ühes kategoorias? kui siis pakun ja loodan et imre top 10. saab sisse ja et vaible siis mai tia 4.
konkurente ei tea siis loodetavasti ott ja kalmus ka oma klassis top 5. tulevad.
kui võrrelda suht võrreldamatut nagu kalmus ja ott omavahel siis mulle ott meeldib rohkem sest on lihaselisem ja rohkem kulturisti välimusega võistlusvormis vähemalt aga kalmus pole nagu massiivne ja on fitnessisti kehaga. varem oli ta ilmselt massiivsem isegi. kalmus oleks normaalne minuarust kui ta pikkusejuures kuivkaal 140 oleks umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andreaz
Memberikka pole neid pilte siin veel üleval vist?!
Andreaz
MemberKohveiini on saada , aga kuidas saada efedriini?ei teagi et eestis teda puhtalt (tablettidena) saaks aga populaarne on segupulber mida lased perearstil välja kirjutada kofeiin+efedriin+aspiriin. apteegist saab. aga pannakse ka miskipärast abiaineks aspiriini asemel sahhariin näiteks siis soovitatav aspiriini tablett lisaks võtta
Andreaz
MemberKeedetud kartul sisaldab rohkesti foolhapet, mis on vajalik lihaskasvuks, samuti kaaliumit (eeldades, et sööd kartulit koos koorega), mis aitab taastuda. Kartul on kergesti seeditav, seega eelista seda peale trenni.ei ole kuulnud, et keegi kartulit koos koorega sööks. mis sa sööd koorimata vä?
Andreaz
MemberKatrin Kimber ikka minuarust üks parimaid.
Andreaz
MemberSest mina kujundan selle reklaamija seal pildil olen mina (paraku)
Muidu olid mu lootused just Sinu peal, Andreaz, teades sinu elutarkust jõusaali- ja lisandite vallas
töötad reklaami agentuuris?
Andreaz
MemberPakuks sellise variandi siis ….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahhhahhhaaa, kes see on? irw
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andreaz
MemberFasti toidulisand Dietmix otsib loosungitOsale sinagi toote arendamises, paku välja oma variant!
Loosung peaks olema lühike, tabav ja nutikas.
Parim variant näeb oma loomingut pildil ja saab paki Dietmixigi
kus sa tead et loosungit otsib?
Andreaz
Members””n ma tegelt p2ris palju ja n2ksin iga p2ev juust joon toorest muna ja hapukoort jne jne …aga nagu v2ga v2he aitab ….
aga kui ma proteiine hakkaks tarbima kas see oleks hea variant ???
et lihtsalt juurde v6tta .
misasssja? ise ütlesid et mune ja hapukoort sööd! nendest ju saadgi proteiini. ei usu mina et sa ilma proteiinita elad!
Andreaz
MemberKui tohib kysida,siis milliseid steroide tarvitavad professionaalid?Ma usun,et metaani nad just ei tee.Ärge saage valesti aru,ma ei taha mingil juhul ise neid aineid tarvitama hakata,minu,kui vaese tudengi rahakott ei vea neid aineid mingi imega välja,pealegi puudub selleks mhetkel vajadus,paisun niigi nagu pärmi peal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ma lihtsalt nii,huvi pärast soovin teada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oskar ju pani lingi alles mida nad panevad. kõike mis võimalik ja olemas panevad. metakat ikka panevad oli ju seal kirjas 25 mg päevas. aga see 25 mg päevas on küll uskumatult vähe. viieseid tablasi 5 päevas ja kymneseid siis 2-3.
arnold schw. olevat neid metasid aga päevas 30-50 tabla päevas pand viie milligrammiseid vist siis. ja andreas munzer pani 50 -80 metat peavas ja kõike muud lisaks nagu näitab neti info.
Andreaz
Memberväga tobe ja veider ja mõtetu. naljakas pole.
ja miks ajast viisaastata maha jäänd on? ja mis kõva kild seal oli siis?
Andreaz
Membermiks seda keefiri dieediks nimetada? 1 pakk päevas vaid? ja hommikul ei söögi?
vanasti kulturistid panid petti kõvasti iga paari tunni tagant paki. vähemalt 5 pakki päevas. petis on vähem rasva kui keefiris. et iga toidukord oleks 2-3 tunnitagant 30-50 grammi valku.
aga sul tekib valgu puudus ju see näljutamine mitte dieet.
Andreaz
Membermiks keefiri dieet? kui siis juba peti ikka. seal rasva % väiksem, valku samapalju. vanasti kulturistid panid petti hullult ikka.
-
AutorPostitused