Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
MemberTere! Mure selline, et kaal, toitumine ja trenn on väga korras, aga… Aeg-ajalt käivad kohutavad magusaisud peal ja kui mõtlen, et natuke ju ikka võib, siis pidama ei saa enne, kui kõik, mis leian, on otsas ja järel vaid kohutavad süümekad ning lubadus, et see jäi viimaseks korraks… kuni järgmise korrani!
Olen mitmeid kordi kaltsiumi kuure teinud, kuid minule nad küll mingit mõju ei avalda ega isu vähenda! Lihtsalt ajab närvi ja tekib tunne, et käin trennis ainult selleks, et saaksin magusat süüa! Kas see on võõras mure või oskab keegi midagi soovitada?lõpeta insullini süstimine siis. tean et inuskas tekitab paanilist nälga eriti magusaisu!
Andreaz
Membersama nõme on jõusaalis kui mõni koolipoiss räägib matast ja kekast või muud siukest-pinda käib.)No vaene loom tõesti….
??:”>Millest siis sinu kuuldes rääkida tohib? Kui vana sinu läheduses olla tohib?
Andreaz
Membervanus ei loe siin midagi. lapsed võivad ka süüa. jõusaalis käid siis sul on ikka valgu ja ka vitamiini, süsivesiku vajadus suurenend seega oleks soovitav algusest saati neid süüa lihaste ja organismi paremaks taastamiseks puhkeperioodil
Andreaz
Memberenne ütle oma vanus ja kaal. kui oled kasvuealine pubekas või koolilaps siis soovitaks neid süüa ja palju kohe, kui sa just ülekaaluline pole. kui oled kõhna siis tasub kohe palju süüa.
kui aga oled üle 25 aasta vana juba ja rasv kergemalt ladestub ja ainevahetus aeglane siis ei ole soovitatav.
Andreaz
Memberolen segand ka maasikamoosi ja piimaga siis tuli ka kuradima maitsev
Andreaz
Membermis vabakavasse?? mis pistmist on sellisel tolal kulturismiga.
eriline tola, pedeka liigutused, vist mõni puberteet.
mehelik see küll polnd.
peeenikesed käekesed ka sel vaesekesel jne…mõttetu!
Andreaz
Memberma olen lisanud dextrose glükoosi ja piima vedeldamiseks vahel panin ka toorest muna 1-2 hulka et olex täiuslikum valgupomm
mu naisel aga meeldib süüa kohupiima kõigerohkem segatult kondentspiimaga.
aga kunagi noorest pärast kui räiget dieeti pidasin veel sai ka kuivaltsöödud ja musta kohvi näiteks peale joodud
Andreaz
MemberDr. Bonsuna.ei tea mis see Bonsuna tähendab? rates oli ka see nimi Marekil
Andreaz
Memberkasulikud on ikka piimavalgud, ühest pakist saad 29g valku ehk üks toidukord.
kaseiin+vadak sisaldub piimas.
omale ka tohutult piim maitseb. ja see on aind kasulik. üks parimaid asju kasvamiseks.
ei ütleks et sa palju just piima jood päevas. seda tasuks ikka liitriteviisi juua…
piim ei tee ometi midagi halba.
Andreaz
MemberMa olen küll kuulnud et särk pidi keskmiselt 20kg juurde andma või ma eksin
??:”>15-20kg ja mõni proffide särk 30kg tean. minuarust parem kui neid särke poleks olemas ega välja mõeldud. surugu igaüks palju keha võimaldab ja kannatab mitte siukseid abivahendeid ei poolda
Andreaz
MemberTere!Eks neid imelapsi on nähtud ennegi. See oli vist 1995-dal aastal, kui Eestis võidutses juuniorite absoluudis selline mees nagu Protsenko(eesnime ei mäleta)! Poiss oli umbes 160 cm pikk ja võistluskaal oli üle 80 kg! Visuaalselt tundus rasvaprotsent ka väga madal olevat. Sellisele mutandile ei olnud tolleaegsetel juunioritel mitte midagi vastu panna, aga see mees, kes kulturismivõistluseid läbi viis, ütles siis ka publikule kuldsed sõnad: EKS AEG NÄITAB, KAS ME SELLEST MEHEST KA PAARI AASTA PÄRAST MIDAGI KUULEME! Pärast neid võistluseid ei ole temast enam midagi kuulda olnud. Sama lugu on olnud ka paljude teiste 90-datel võidutsenud juunioritega.
EDU!
oi, selle Protsenko pilte tahaks küll näha, eriti teiste kõrval. ja teisi niukseid extegijaid
Andreaz
Memberkõik tahavad ilusaks saada@irw, ma tahan küll koledaks saada!
jõusaalis käimise eesmärk loomulikult:maksimaalne jõud ja maksimaalne lihasmass, kunagi tulevikus ka reljeefsus…
mehed ju käivad jõusaalis et oma mehelikkust rõhutada-olla põkk ja kapp ja isiklikud rekordid tekitavad ka heaolu ja rahulolu tunde aegajalt.
Andreaz
MemberEriti tahaks näha Olev Annus`t parimas tippvormis. siis veel Taavi Koovit võistles kunagi oli räigelt heas vormis aga pilte pole ja veel Rein Matt oli ka väga hea kunagi vist
??:”>Andreaz
MemberSinu OSS punktid : 9
Sinu ossistuvusaste : 36%
suht normaalne meelelahutus jah oli.aga nagu ikka testides pole piisavalt neid valikuvariante alati, ja mõni vastus oleneb olukorrast mitte 100% alati üks käitumine…
Andreaz
Memberminuarust just õiged vanemad, nii peaks kõik oma lapsi(poisse) kasvatama!
loodan et minupoiss paariaastapärast umbes samakõva ja ei jää suurt alla!
??:”>AutorPostitused