Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
MemberPalun öelge, et see pole tõsi, muidu ma lõpetan trennitegemise ära.kas oled eit?tahad naiselikke näojooni!?mees küll sellist juttu ei aja!!!
no eks ikka kasvuhormoon ja testosteroon mõjutavad-üks kasvatab ka luid, teine annab mehelikumad jooned ja laiad õlad+atleedikeha, vb. ka näojooni pikapeale mõjutab mehelikumaks. ka naistel tekib ju siuke mehelik nägu kes on topbodybuilderid.
ja eks dieet toob selle alles esile
see ju aind positiivne meestele kui saab macholikuma välimuse
Andreaz
Membermina annan sulle raha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>räägi aga! ei usu et annad.vaevalt et niipalju teenidgi, aga ok võtan suga siis MSN ühendust…

Andreaz
Memberei ole siin mingeid kogenud arste vaja, kui ise lugend ainete kohta farmaatsiat.
küsimus aind rahas! kümneid tuhhe on vaja, andke raha ja panen samad kogused peale mis Andreas Munzeril
Andreaz
Memberirw@kretiin! ise oled kretiin! KREATIIN`i vist ikka mõtlesid?sellest jah vägapalju juttu olnd leiad otsingust
Andreaz
Memberkäin veel sellepärast ka, et tahan saavutada eriti värdjalikke lihaseid. Praegu on vorm suurepärane ja läheb järjest ülesmäge. Ma ei mõtle kunagi selle peale, et nüüd on see piir käes, mis naistele meeldib ja selle ületamisel ma enam neile ei meeldi. Mul suva.õige mees!
Andreaz
Memberhttp://media.putfile.com/Greg-Valentino-TL…umentary-Part-1http://media.putfile.com/Greg-Valentino-TL…umentary-Part-2
http://media.putfile.com/Greg-Valentino-TL…umentary-Part-3
siin siis enam vähem terve see saade, tõmmata pole vaja vajutad lingile ja hakkab mängima…
niipalju ütleks veel et need kes seda värki kasutavad nende nahas ei tahaks küll olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vinge. ajab ainete isu pääle. tahaks nende nahas olla! aga tahaks ikka päris musklit mitte süntholit täis.
Andreaz
Memberma olen seda 20 kg standard kangi pärnus mingis spordipoes müügil näind
Andreaz
MemberEi kasuta ja ei hakka kh. Kui vaja söön toidulisandeid ja kogu moos!täpselt õige jutt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et kõik võtke eeskuju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtke eeskuju? kellest? enne tahaks näha seda keha kellest eeskuju soovitad võtta?!
ei usu hästi et ta kuiv 130 kg on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nu ma arvan et ta on ikka vormis ka…

aga ega ma mõtlesin steroidide kasutamise koha pealt eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma siiski arvan et ilma anaboolsete steroidideta ei saavuta soovitud vormi.ilma steroidideta loodus-keha pole vist teab mis suur vaatamisväärsus ju tegelt onju! igav loodust vaadata!need rämedad monstrumid on vähe põnevama kehaga ma arvan…
maitseasi oleneb eesmärkidest kui rämedat keha keegi soovib omale.ma küll ei saaks eeskujuks omale seada mingit 70-80 kg kondikarlat…eeskujud on ikka siuksed dorianid ja paul dilletid…!!!
Andreaz
MemberL-thyroxin on keelatud aine/doping? Minu jaoks on see eluks vajalik, kilpnäärme alatalitlus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahepeal sai paar kuud üle võetud, ei saanud küll aru et oleks lihas kasvanud või pekk vähenenud..minuarust L-thyroksiin kilpnäärmehormoon olevat põhiline mis mõjutab ainevahetuse kiirust. et kui on kilpnäärme ületalitus siis inimene kõhnuvat olenemata toidukogustest mis süüakse.
seega kui lisa võtta siis peaks ta ju kõige kõvem rasvapõleti olema!?
(ja kui selle aine puudus siis inimene rasvub)
aga kas sa trijood tironiini ei võta (T-3)?
Andreaz
MemberEi kasuta ja ei hakka kh. Kui vaja söön toidulisandeid ja kogu moos!täpselt õige jutt!!

nii et kõik võtke eeskuju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtke eeskuju? kellest? enne tahaks näha seda keha kellest eeskuju soovitad võtta?!
ei usu hästi et ta kuiv 130 kg on!

Andreaz
Memberkreatiini tasub ikka algusest saati ja pidevalt aastaringselt tarbida. see pole mingi eri keemia, tavaline toiduainetes sisalduv aine näiteks heeringas pidi palju kreatiini sisalduma see tavaline aine nagu vitamiinid ja valgud mitte mingi keemialabori imeaine.
lapsest saati võid kreatiini süüa ja elulõpuni. kui toidust piisavalt ei saa võta pulber abiks!
mõnel inimesel pidi see kreatiini tase olema niigi kõrge organismis siis see lisapulber erilist märkimisväärset mõju ei avaldagi jõus, massis ja vastupidavuses, kui sul aga selle ainepuudus ja tase madal siis peaks abi tast olema…
Andreaz
Membertäis haige debiil! nagu arnold oksmaa umbes.idioot!meest siuksest ei saa!
yo yo yo loll poiss nagu pube,täis tohman
No seda ma räägin ju

vähemalt keegigi on minuga nõus, et nagu teine Arnold Oksmaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai saa aru kas selline tõesti pexa pole veeel saand? tal kulux kõva koslep ära! loodan et mõni annab!
sest ta lihtsalt vajab õpetust, et tagasi vähe tõmmata ja viisakam olla!vaja mõistus pähe taguda sital
Andreaz
Membertäis haige debiil! nagu arnold oksmaa umbes.idioot!meest siuksest ei saa!
yo yo yo loll poiss nagu pube,täis tohman
Andreaz
Membervatsavalt tujule peaaegu kõike. trance(hard) on lemmik veel meeldib rock või hevy metal selline nagu ACDC, aerosmith guns`n roses, scorpinons…
ka elmari muusika on päris hea vahel ja vanasti oli hea unemuusika raadiojaamast easy fm.
Andreaz
Memberpraegune eesmärk on vormi ja keha kuju prandamine, kuna olen vähe aega jõusaalis käinud siis ei oska täpselt vastata, et kas tõmbab jõutõstmine või fitness.muidu jõutõstmise tulemused on küllaltki normaalsed(seal jõusaalis, kus käin on ainult 2 inimest kes on minust tugevamad, nad on u. 27-28 aastased ja heas vormis) praegu tulemused mul paranevad.
sooviksin natuke soovitusi, et millele rõhku panna.
see on ainult hea et sul on noorena juba kaalu palju, siis on ka rohkem eeldusi.
olen tippkulturistilt kuulnud et ülkaalulisel ja paksul-massiivsel on rohkem eeldusi massiivseks kulturistiks ja jõumeheks saada kui kondisel vibalikul.
soovitaks sul kasvatada lihtsalt massi ja jõudu. ära mingi eri dieetidega end näljutama küll hakka nii noorena, sul kõiki aineid vaja. pigem söö ja söö hästi palju iga paari kolme tunnitagant! eelgõige on sul muidugi valku vaja rohkem süüa
-
AutorPostitused