Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
Membermuidugi ta ei kõlba, aga ära minema viska mina tean missellega teha saada mulle.Mis sa sellega siis teeksid, kui see saladus pole ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ikka “oma prügikasti” viskan, oma kõrist alla no tegelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma arvan ise et aine jääb ikka aineks oma mõjuga-ta on kuivaine ega lähe ka apuks, mis tal aind juhtuda võib on et muutub lahjemaks ja toime nõrgemaks ajaga nagu enamikel ravimitelgi. muud ei miskit. mul kõlbax kyll ää syya!
pealegi sööks ma ka siis kui olex aasta või isegi paar üle läind juhul kui mingit imelikku lõhna või maitset pole tekkind. kui ikka sama tundub siis läheb ka paar aastat vana mul alla usun, paar kuud ei tee ometi miskit
Andreaz
Membermuidugi ta ei kõlba, aga ära minema viska mina tean missellega teha saada mulle.
Andreaz
MemberAndreaz
Memberkeskelt talje peab ikka võimalikult peenike olema. aga pepu ja tissid- need ikka pehmed ja rasvkude nagu naistel ikka. fitnessi naiste lavaform on tihti nii liiga kuiv et tiss kaob ka ära ja ebatervislikult madal rasva%
talje peab nagu anoreksikul olema pepu aga ümar
sitt variant on kui naisel keskelt talje on sama lai kui puus ja rinnaosa-et ühtlaselt sirge siis- seal kohas peab ikka siuke kuju olema…
Andreaz
Memberloomulikult on kasulikum alati piimaga-seal ju kõik kasulikud ained piimavalgud ja ca vb ka vitamiine… samamoodi valgusheigid ikka kasulik alati piimaga, veega on aind odavam.peale selle piimaga maitsvam
mulle ka erinevad pudrud maitsevad(hernepuder ja supp, tatrakas, riisikas) kaerahelbe puder muidu on mitte just kõigemaitsvam, aga mina olen neid putrusi tihti(2-3 korda nädalas lausa) söönud siis kui on rahaga probleeme-siis peab kuivaineid kasutama nii tihti. aga üle paari kolme korra nädalas ei lähe siiski alla hästi on ju palju paremaid ja maitsvamaid toite olemas. muidu kui suuri rahaprobleeme pole siis üle ühe korra nädalas küll ei viitsi putru teha, siis lähvad ikka maitsvamad toidud.
muidu eriti head on riisipuder tuunikalakonserviga ja tatrapuder vorsti või sardelli-viineri tükkidega. neljavilja ja kaerahelbe puder need on tiba vägistamine juba-sita maitsega suht. kaerahelbed on head kui teha küpsiseid või pannipeal suhkruga
veel on maitsev puder maisimanna puder(piimaga tehtud) ja maasikamoos peale. naine teeb mul hästi seda rsk
Andreaz
Memberteate mihukesed tissid mulle meeldivadsõidad autoga perem on kui istud kõrvalistmel umbes nii 100ga
kerid akna alla paned käe (pihu) sellisesse asendisse nagu prooviksid vett kanda ja siis paned käe aknast välja pihuga sõidu suunad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>midagi ei saa aru. ok paned käe aknast välja küll aga, kus need tissid siis on mis sul meeldivad?
Andreaz
Memberhmm… negatiivse kaldega surumine…huvitav kas selle harjutuse riskitegur on suurem või väiksem võrreldes horisontaalis surumisega?
ja kui suur on raskuste vahe… negatiivse ja horisontaalis surumise vahel?
mis riskitegur, mismõttes? kas sa ise pole siis kunagi negatiivse kaldega surund, lendand?
neg. kallet ei ole kasutanud üldse
peaagu sama mis surujad sillaga – ja peaks võimaldama kasutada suuremat raskust.
no? see negatiivne kalle ju nii tavaline mida saalis kõik kasutavad ja ma isegi 10 aastat tagasi juba surusin ka negatiivse kaldega. väga mõnus harjutus igaljuhul
Andreaz
Memberhmm… negatiivse kaldega surumine…huvitav kas selle harjutuse riskitegur on suurem või väiksem võrreldes horisontaalis surumisega?
ja kui suur on raskuste vahe… negatiivse ja horisontaalis surumise vahel?
mis riskitegur, mismõttes? kas sa ise pole siis kunagi negatiivse kaldega surund, lendand?
Andreaz
MemberKäin ka väh. 3korda nädalas trennis ja pyyan syya 5korda päevas ja minu rasvaprotsent 14,3. Ise olen kyll 160cm, kaal 49kg,aga ei tunne kyll,et tervis kannataks! Olen ka peale jõutrenni valgujooke joonud! Või on minu pikkuse juures rasva% norm?rasvaprotsent küll pikkusest ei olene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleneb kus rasv asub naisel. talje peaks võim peenike olema. pepul ja tissidel aind rasvkudet vaja
Andreaz
MemberEndal sama asi magusaga nagu tyki votan kaotan moistuse ja ogin koike(kui ei vota asi korras), halvaad, jaatist, sokolaadi ja seda koike korraga ja mitte vahe ja see toimub ohtuni kuna ei saa lihtsalt pidama.See magusa soomine toimub ainult siis kui kaloraas miinuses ja dieedil olen,tegelikult peaks just vastupidi olema et dieet kfaliteetne ja massil olles patustada aga kuna massil olles soon piisavalt ja kaloraas on plussis siis magust ei motlegi ja soon vaga kfaliteetselt.
no mul täpselt sama kui massi tehes igast sitta süüa kõike siis pole ka magusa isu erilist.
kui aga dieet ja õigetoitumine siis nädala pean vastu ja siis läheb asi käest ülemõistuse-täpselt samamoodi ühte asja proovin ja siis luban endale kõike halvaad jäätist sokolaade ja komme peale selle ka mitte magusad maitsvad toidud… ja teen nagu sheat day….
Andreaz
MemberOhsa raip, Haapsalust Tallinnasse 100km, ma vist täna ei jõua niipalju joosta, jalapäev oli.
miks joosta? sellised vahemaad läbitakse ikka autoga. no ma ei käi isegi 100 meetrit jala-ikka autoga!
Andreaz
Memberaga mida sina seal teed nii kaua?
Andreaz
Memberkas võtta valku või kreatiini või oopsi vitamiini või ptoteiini?@irw
siis mõni kirjutab et sõin juba pool pakki massilisajat ära aga ikka pole veel juurde tulnd miskit@irw
umbes nagu kotikese valguga peaks miski mitu kilo juurde tulema. ei tea mida?õhku siis wõi? selleks et teada miski pulbri toimet tuleb teda ikka kuude viisi kilodega süüa-kui siiski teada saab-loeb ju ka ülejäänd toitumine…
Andreaz
Memberpalju muidu uued präägu maxavad?
Andreaz
MemberAga miks teha üldse kaalukategooriad. Teha, et noored ehk kuni 18a, ning siis vanemad ehk 18 ja üle. Ning wilksi punni järgi selgitada paremusjärjestus.eii! kes rohkem surub see on parem, olenemata kehakaalust! mis kuradi wilks
-
AutorPostitused