Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
MemberKas sa oled tõesti nii loll või ainult provotseerid?
“>mai tea vizt loll ikka olen. kahju muidugi et nii tark nagu sina pole
Andreaz
MemberKulturismi seisukohalt näeb see naine minu arust väga hea välja. Minu ego see ei riiva, et ta nii suur on. Ei peagi teda vaatama kui mingit a la seksobjekti.huvitav on vaadata küll kulturistina et naine siuke jah aga ei tea mis nad omaarust mõtlevad? naisele jõusaal sobib aga ilma meesuguhormoonideta nad koledaks nii ei lähegi.
meestest saan aru kui pannakse hormoone et olla mehem aga need eided panevad ka ju MEESSUGUHORMOONE.
aga seda ikka ei salli kui miski eit on omalihastega mehest üle.naised-õrnem sugu peavad ikka nõrgad olema ja mehed aga suured tugevad
Andreaz
Memberei ole vaata tervet seda linki-see posedown. seal on kõik õiged ju!
Andreaz
Memberenesetapp
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kel suitsiidikatse mingil moel ebaõnnestub siis ma soovitaks küll steroide, uskuge mind see õnnestub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tohohh, mis ajaga siis? mitu aastakümmet kulub? ma kardan et eesti kulturistidel tuleb rahast puudu selleks et see õnnestuks. enne saab vast rahaotsa või mis?
Andreaz
MemberAndreaz, aga miks mitte? Ei ole igas olukorras naised midagi niiväga õrnem sugu, on tulnud ka vastupidist ette–et trennist on kasu olnud enese naha päästmisel. Ja uskuge, hea tunne oli pärast!Ja ega miski kolliks treenides nagunii ei saa, selleks peakski oma elu saalile pühendama. Niikaua kuni on vaba aega enda päralt ja töö tugevolemist nõuab (professionaalsus ennekõike!), niikaua kavatsen igatahes kasvada ja tugevneda.
hea kui naised treenivad end trimmi. aga ei mõista kui naine “SUUREKS” lausa saada tahab. see ju nigu ikka meeste soov naised ju tahavad väiksed just olla reeglina
Andreaz
Memberjah oleneb kas parim enne või kõlblik kuni
Andreaz
MemberKarm mees see Andreas. Pimedas tänaval kohtuda ei tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>karmiks tahaks alles veel saada, ei ütleks et piisavalt karm. pigem ka liigapekkis nagu rammumeeste vorm on tavaliselt-ei tea rasva%
ega ma miski kaak ole et sa muga kohtuda ei tahaks.ma nii rahulik inimene,aind kangi peale valan viha saalis vahest
Andreaz
MemberPalju sa Andreas kaalud? Pikkuse võiksid ka märkida.ma 185pikk 135 kg
Andreaz
Memberõuu ma käisin just mäkis, räägite äkki veel midagi huvitavat??Suht läbuks on olukord siin läinud…
see mäk ja ka see teine hesburger ju täielik jama poolaastat tagasi vennaga käisime seal suure näljaga võtsime “megasuper suure burgeri” mingi bigmac või mis ta oli ja see “suur” burger oli nii pisike et kaks-kolm ampsu aind ja täis nälg ikka peal pildil tundus ikka suurem ja mingi 30.- maksis see eest mujal saab 5-10 korda suuremaid burgereid näiteks tartus ja 15 krooni eest kordi suuremaid.
ned tallinna mäkid on jah pettumus ei tea miuke see tava väike burger seal siis veel on kui see “BIG” mäk oli nii pisike et paneks 10-20 tk neid sisse näljaga. enam ei lähe ka sinna. kõht täis süüa siis läheb 300-500 ikka ära
Andreaz
Membertäitsa normaalne, ma söön samapalju õhtuti kui dieet pole ja eesmärgiks mass ja jõud(kes meist ikka piisavalt suur olex) siis anna minna. ma panen ka tihti näiteks poolkilo maksa sellele lisaks juustusardelle ja paarliitrit õlut ning salateid ja muna igasugust jama…siis veel magusat otsa näiteks jäätist liiter või 1 halvaa ja kondentspiima 1 purk. normaalne ju mehed kes üle saja kilo ikka söövad nii. ka Andrus Murumets ütles et kulturistid kaaluvad toitu aga temal pigem see probleem et ei jõua süüa nii palju kui vaja olex-et rammumehed söövad maximaalselt palju mahub-nii see mass ja jõud tulebgi
Andreaz
Memberausõna ei valeta, tahan suureks ja tugevaks saada hoopisSeda räägivad nad kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pagan….ma niigi ilus, selleks küll pole vaja saalis käia et mehi leida…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul mehi juba niigi palju!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahan ka suureks ja tugevaks saada…
naine tahab suureks ja tugevaks saada???miks siis? kuidas nii? naised ju õrnem sugu.
Andreaz
MemberArniel on imo väga vastik jutt..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei saa aru. mis imo? aga minu arust lõpp lahe jutt mitte vastik vaid siuke musklimehe jutt mulle just meeldibgi!
mis seal vastikut on?
Andreaz
MemberTõde on siin:
Legendaarne Arnold – osa 44
joker
18-04-06 14:38
„Arnold Schwarzenegger – Education of a Bodybuilder by Arnold Schwarzenegger and Douglas Kent Hall“
Kõige kummalisem oli see, kuidas mu keha tüdrukutele mõjus. Oli kindel hulk tüdrukuid, kes olid sellest vaimustuses ja oli ka kindel hulk tüdrukuid, kes leidsid, et mu keha on vastikult eemaletõukav. Mingeid vahepealseid ja ükskõikseid suhtumisi polnud. Ma kuulsin neid mõnikord vahetundides või tänaval üksteisega arutlemas: „… Mulle see ei meeldi. Ta on nii veider – kõik need lihased ajavad mulle judinad peale,“ või siis:“ … Mulle meeldib see, millega Arnold tegeleb. Ta näeb välja nii suur ja võimas, ta on nagu skulptuur. Just selline peakski üks õige mees välja nägema.“
Kõik seesugused arvamused ja reaktsioonid ainult lisasid motivatsiooni harjutamiseks. Tahtsin saada veelgi võimsamaks, et avaldada tugevamat muljet neile, kellele ma meeldisin ja ?okeerida veelgi rohkem neid, kes minu tegevusest suurt ei pidanud. Kuid tüdrukute tähelepanu võitmine polnud kaugeltki mu treeningute eesmärk, aga nad lisasid initsiatiivi ja ma arvasin, et niikaua, kui ma pälvin nendepoolset tähelepanu, võisin seda edukalt ka enda jaoks ära kasutada. See kõik tundus nii naljakas.
Andreaz
Memberei ole kuulnud sellist asja, anabolism on ainevahetusega seaotud-valkude üles ehitus organismis on anabolism.
sa pidasid vast ikka anaeroobset treeningut silmas-raskejõustik
aeroobne aga jooks ja kergejõustik kus pulss kiire
Andreaz
Memberhuvitav miks ott ja marek pole maxi proovind omal ju huvitav aegajal teada mis tase on kas jõus ka arengut on. ma ise katsetan küll korra nädalas ikka maksimumini rinnapäeval huvipärast kuigi lihaste suurus huvitab rohkem kui jõud.
-
AutorPostitused