Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
Membermeestel ikka mida suurem kaal seda parem ju. parem oleks aind muidugikui see kaal olex lihaste mitte rasva arvelt.
ega sa naine pole et liigse kaalupärast muretsed kui välimus sealjuures ok. minuarust on su kaal väike hoopis mehe kohta sellisepikkuse juures. minuarust peaks sa 140- 150 ikka kaaluma.
ma olen sust 10 cm lühem ja kaalun 130 sinupikkuse juures tahaks jah miski 150 ikka olla vähemalt
Andreaz
MemberTibiks olemine küll ei eruta…..ma lihtsalt ei käi saalis niisama vehkimas nagu paljud tibid. Ega see ei tähenda et ma muidu pandav välja ei näeks
Andreaz
MemberNu ja siis…?? Sa oled vist küll ainult nö tibisid jõusaalis näinud…
sa siis ei tahagi tibi olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahad saada põkix nagu profi naiskulturistid siuxed mehelikud? meessuguhormoone ka paned? naised peax ikka testostosterooni asemel östrogeeni panema! igaüx rõhutagu oma sugu!
Andreaz
MemberNo siis võiks olla juba ka selline spetsiaalne kulturistide T-särk suure kaelusega. Muidugi materjal peaks olema pehme ja õhuke ja peaks mugav olema. Ja käte varrukad laiad ja mitte liiga lühikesed. Ma lausa jälestan T-särke, kus varrukad on paar cm pikad ja need ka nii kitsad ,et tundub nagu oleks skutt ümber tõmmatud. Muidugi toob veresooned hästi esile , aga mingi aeg tõmbub ka käsi siniseks.Kollane siis minu lemmikvärv
Vähemalt sellist värvi olen kandnud treeningutel juba ammu-ammu-ammu. Litsivärv, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suurekaelusega = trapetsisärk
liibuv, varukad paar senti = Biitsasärk (see mis sa räägid nagu skutt ümbertõmmatud- tundub et räägid spets jõutõstjate surumis särgist, ühtegi siukest tavalist särki pole veel näind mis nagu skutt oleks ja käed sinisex tõmbaks enne ju lähex riie purux!…)
mõlemad normaalsed.
aga mul alati suvel mustad riided ei ole miskid aru saand et niiväga see kuumax minemine häirix
ma jälestan kollast värvi ja eelistan musta, no maitse asi.
Andreaz
MemberNu mulle see esimene kavand küll meeldis….ei ole hantel liiga suur midagi, me ju kasutamegi suuri jõusaalis…ega siis särgile saaks mingit 1-kg-st panna
me ju kasutamegi suuri?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas sa mitte naine pole? naised just kuni viie kiloseid kasutavadgi ju ja need peris väixed.Andreaz
MemberTereSeoses sellega et suvi koputab uksele tekib ka vajadus suvise särgi järgi.
Mitte et praegused särgid halvad oleks aga neil on 2 väikest puudust.
Suvisel särgil võiks olla 2 tähtsat omadust.
* värvus – valge või hele et ei läheks kuumaks
* lõige – ehk siis ilma varukateta olla et atleetide käed ja õlad, kes särki kannavad, oleks ilusti näha. Samuti peaks mõjuma ka parema reklaamina. Kuna praegused särgid ei näita käte reljeefi täies ulatuses välja.
Kui nüüd Hr. Arnold sellised särgid suveks välja võluks oleksin mina huvitatud ja arvan et ka paljud teised. Samuti oleks rohkem kui hea meel olla sellise särgi katsetajaks/degusteerijaks
Andreaz
MemberInimene tahab teada nende kogemusi, kes on kasutanud kreatiini. Mida teie aga talle vastate?mina vastan et see on individuaalne ja seda tulemust pea ei tunnegi heal juhul 2 kilo jõus+ kehakaalus juurde. sama mis vitamiine ja proteiini süüesgi. pole miskit hüppelist arengut nagu steroididega et paugust kuuriga-kuu kaks oled 10-20 kilo raskem ja sama palju surud rohkem… kreatiini tulemused pole(ei pruugi olla)märgatavad ega tuntavad !
Andreaz
MemberTerevõistlustel sai nalja küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , täiesti omaette show
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Auhinnad olid lahedad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis ma võistlustelt teada sain, et selline kang ei kõlba surumiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,õlg praegugi valus

Aga edu järgmiseks korraks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris kõver jah aga kuidas sellest saab õlg valusaks jääda? ainuke asi et kang puudutab rinda vist tiba hiljem ja selleks pead vb sutsu käed allapoole laskma et rinna kang puudutaks. muidu see ei sega ju miskit. pääasi et kettad ain maha ei jookse, aga võistlustel kasutataxe ju ka neid lukke siis ei jookse
Andreaz
MemberTere Andreaz!Kahjux jalle panid puuse oma tekstiga, ei ole vaja mulle seletada mis toidust milliseid aineid saab ja kuidas treenida!!!Tootan personaal treenerina ja see mis trenniga kaasneb on mul selge!
Tundsin huvi mis kogemusi teistel sellega on, see oli teema!
Saan aru et tahtsid tarka panna, aga teine kord loe tekst hoolikalt labi ja tee seda teist korda veel et asi kindel oleks
Andreaz
MemberTere Andreaz!Kahjux jalle panid puuse oma tekstiga, ei ole vaja mulle seletada mis toidust milliseid aineid saab ja kuidas treenida!!!Tootan personaal treenerina ja see mis trenniga kaasneb on mul selge!
Tundsin huvi mis kogemusi teistel sellega on, see oli teema!
Saan aru et tahtsid tarka panna, aga teine kord loe tekst hoolikalt labi ja tee seda teist korda veel et asi kindel oleks
Andreaz
MemberNo vaata. Siin vahest kritiseeriti , et Joker ei oska nalja teha või jamad naljad ja nii edasi. Mõtlesin, et teeks kohe sellise suurema nalja LIVE-s ja tundub, et enam-vähem õnnestus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga on ka teine versioon, mida juba kuulnud olen, et Joker hea mees oli otsast otsani nii keemiat täis, et kartis dopingukontrolli.
Mine siis võta kinni, milline õige variant on.
Parimat tagasi.
sellest esimesest “versioonist” ei saa küll aru mis seos sellel naljaga on(et mis nali see LIVE-s siis oli?)? muidu oskab kyll joker nalja teha.
Andreaz
MemberTereOn teda ,et lihase kasvuks on vaja loomseid valke,mitte et taimsed vähemtähtsad oleksid.Ja et ühest söögikorrast peab kätte saama vähemalt 30g valkku.
Siit tekkis aga küsimus.Nimelt,kui ma söön näiteks hommikul kaerahelbe putru milles on sajas grammis kusagil 14g taimset valkku.Ja kohupiima mis sisaldab sajas grammis 18 g loomset valku,siis kas ma liidan need kokku(14+18=32g) ja ongi 30 g valkku käes või pean kusagilt veel juurde sööma 12 g loomset valkku ja taimseid seal 30g mitte arvestama.
TÄNUD…
jah oldmanil õige jutt. aga kas sul maitseb ka kaerahelbe puder?suht vastik ju. aga noh kulturistile maitse tegelt ei loe olen isegi igast sitta sisse ajand nagu munavalge ja soja pulbrit jm…
toiduga nii et üks asi on hea toit(võib mittemaitsev olla) teine asi maitsevtoit(ei pruugi hea olla!)
enamik tavainimesi ei tule aga selle peale paraku
Andreaz
MemberTelesaade on tootmisel , nii et ärge muretsege .Varsti saate ka siit, Fitness.ee st kõiki võistluste filme vaadata.
a selge eht siis
Andreaz
Memberkas mingit saadet ka ei tule sellest?
Andreaz
MemberMis julgemisest sa raagid?????????Ok sinu arvamus on et ei peagi poest kapsleid ostma vaid v6iksin oopis heeringa jousaali kappi kaasa v6tta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nalja mees.Ok, ma siis tapsustan oma kysimust!
Kas on keegi kes on ilma kreatiini pulbrita(kapsliteta) treeninud ja hiljem seda kasutama hakanud ning kas ja millised tulemused olid?
Tanan!
ok ma täpsustan. kreatiin on tavaline toidulisand mis sisaldub toiduainetes ega ole miski imeaine. miks pead teda üldse jõusaali kaasavõtma? sama lugu suurt vahet pole kas võtad proteiini pulbrina või sööd kana, muna, piimatooteid ja vitamiinid kas saad toidust või tablettidest-ega tabletid miskit suuremat ime sul tee. kreatiin pole steroid et suga paugust imesi teeb, ta aitab siis kui sul selle aine puudus on ja tase madal veres. kui saad toidust kõik kätte valgud vitamiinid ja ka kreatiini (selleks peab aind jube täpselt toituma ja nõuab aega) teeb sama välja, toidulisandid on mugavuse pärast ja et aega kokku hoida kokkamise pealt.
eks ma olen ka aastaid tagasi ka neid kreatiinipulbreid ka võtnud aga pole miskit vahet näind ega tulemusi otseselt tundud, hüppelist arengut pole aga vb. ilma oleks veel sutsu nõrgem olnd. kreatiini võid aasta ringselt võtta ta pole niuke et teed kuuri ära nagu steroididega et teed esimese kuuri ja paari kuuga ole 20 kg raskem ja surud 20 kg rohkem…taipad?
sellekohta ju niipalju kirjandust lugeda 90`kulturismiajakirjad “Atleedid” jm. internet… sa ise pole siis miskit lugend enne jõutreeningutega alustamist? enne jõusaaliminekut peaks enne mõned raamatud tegelt jah läbi lugema
AutorPostitused