Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
Membervõibolla just hea kui see kirju on ja silmatorkavam
Andreaz
MemberSa Andreaz oled selline “traditsiooniline” vend vist , a la “naiste koht on köögis”, või ma eksin? Siuke mõnus Eesti mees:Djoo, kyllä
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Andreaz
MemberMis naistel viga on siis?midagi pole. lihtsalt millegipärast vanasti aind mehed pildistasid rohkem. digikatega jah kõik plõxivad aga ma arvasin et profid on ikka mehed
Andreaz
MemberMõlmad fotograafid on EVK 2006 fotokulturismi kategooria võitjad.Oti ja Natalia fotode autor on: Ülle Viska
Mareki ja Leanika fotode autor on: Kristiina Männik
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vanasti kui mina noor olin olid fotograafid aind mehed
Andreaz
MemberDziisus Kraist Supersaar!!! Ka siis pead hilisemat kaalu arvestama.12.a. ja juba sellised mured. Kas valmistud miskiseks miss universumiks vms?
12 aastased lapsed siin foorumis siuxte probleemidega vä? need ju peaks kõike sööma palju mitte mingeid dieete pidama ega kaloreid lugema.
Andreaz
MemberDagö on Hiiumaa rootsikeelne nimetus. Eks sealt see nimi võetigi.rootsikeel nii tobe ja koleda kõlaga. keel mis kõige koledam tundub mulle
Andreaz
Membereile trennis läks ranne haigeks surumise ajal,lolli peaga tegin veel haige randmega trenni löpuni ja täna käisin arstil.Tuli välja ,et on randme juures sidemevenitus.Niisiis soovitati hoida side ümber ja ,et 3 nädalat paraneb.Siit ka küsimus ,kui kellegil on olnud samasugune probleem siis mis on neid paranemisel aitanud ja mis te üldse arvate paranemise ajast ja vöibolla on mingid käepärased vahendeid soovitada mis apteegist osta ,et veel paremini taastaks?kuidas surumisega? mul läx hantlite järsu ülestõmbega et rinda teha kaldpingil. tegin ka trenni edasi hoolimata tugevast valust…ja aastaga pole ka päris ära paranend. ikka imelik see ranne. taastumiseks on kasulik nandroloon. ja sidemeid kasutada. ka valuvaigistitest näiteks ibukas võib abi olla
Andreaz
Memberkuula Dagö- Näitlejat siis saad aru
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas see mitte laulja pole? näitleja? minuarust on ta hästi tobe laulja. veidrad kummalised laulud tal
Andreaz
Memberjah massiperiood peabgi siuke paks olema et juurde tuleks. mõtetu koguaeg kuiv olla. ja need kes ei võistle pole ammugi mitte mõtet kuivem olla.
ilusad pildid, kõik mehed tahax sellised olla. a see Lee Priest oli ikka oma massi perioodil ikka veel paxem, tõeliselt pax! ja ka Tema sai soovitud ajaks vormi ja täiza kuivax
http://rds.yahoo.com/_ylt=A9iby4Q8n4hEcv8A…riest_fat_2.jpg
Andreaz
MemberAndreaz
MemberProovisin ise ka kunagi neid batoone. Ega neid eriti süüa ei jõua jah, üsna ruttu tüütab ära. Vb poest ostetud hirmkalli hinna eest on veel ok, seal maitset ka juures ikka. Kindlasti on võimalik ka kodustes tingimustes mingi hea asi valmis teha, aga neid retsepte on nii palju, et ei jõua kõiki ära proovidaMina olen näiteks lõunal poest ostnud kohupiimakreemi rosinatega või moosiga. Läbipaistvas karbis ja pool kilo, maksis midagi 17 krooni vms. Igati toitev ja maitsev, oli ka astelpajuga ja šokolaadiga.
Jogurtit saad ka kaasa võtta, ja näiteks mõni šokolaad ka juurde.
Küsimus aga, et kui toitev üks suur pannkook on? Selline üle panni ikka, ütleme, et kaks tükki söön ära, siis on kõht täis küll, et siis valkuda ja süsivesikute kogus peaks ka koos olema? Kui näiteks mingi magusam moos või kohupiim seal veel juures on?
hea valgurikas olex kaasa võtta juku juustu tükid.
a see pannkook… see ju jahu-vee plönn millest saad süsivesikuid ja mitte mingeid väärtuslike valke. valge jahu tooteid kulturistid üldse ei soovita tarbida. ja see magus moos annab aind süsivesikute energiat aind juurde, valgust ikka puudus. ise asi kui selle koogi küpsetad munavalge ja piimapulbrist siis saad muidugi kasulikud valgud kätte
Andreaz
Memberpane oma pilt ka üles, moross enda juba demonstreeris, kuidas on võimalik olla kondikarla, kaaludes 80kg.
Andreaz
MemberIlge lihases tüüp, kõige hullemad on ta õlalihased, naljakas on vaadata teisi kilusid vendi tema kõrval. Ei tea kas ta teeb teistmoodi trenni või, teoorias treenivad ju nad kõik koos?no ei saa aru kellest jutt. mis tasemel kulturistiga tegu? amatöör, proff? kus on pilt või link. kas peax teadma, on ta siis nii kuulus? ma pole kuulndgi siukest lihas pumpajat
Andreaz
MemberNo aga võib-olla on Andreaz kodus oma naise tuhvlialune ja kasutab siin võimalust, et auru välja lasta?
Andreaz kas ma tohihiksin teada vana sa oled?30. a sa? tundub mulle kahjux et enamik on siin koolipoisid. eesti tõelised kulturistid siin kahjux sõna ei võta paistab, peale mareki ja oti