Skip to main content

Andreaz

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 483 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Craig Titus-mis temaga seal tehaxe? #101643
    Andreaz
    Member

need veised on seal ikka tõelised. trüki googelisse myostatin, saad palju infi selle kohta. müostatiin on geen, mis kontrollib lihasekasvu. kui see on madal, siis lihas vuhab, ilma et väga pingutama peab. nendel veisetel ja rottidel oli see geen täiesti ära blokeeritud ja nad lihtsalt kasvasid, sõid muru ja kasvasid. niipalju kui mina tean, siis inimestel paraku (või õnneks) seda geeni blokeerida ei saa, et inimesel pidi see asi vähe keerulisem olema kui veisetel. on isegi mingeid tooteid, mis väidetavalt müostatiini vähemaks võtavad inimestel, aga see on puhas bullshit. inimestel ei ole lihtsalt võimalik seda geeni kuidagimoodi muuta, veel.

kindlasti olete kuulnud sellest saksa poisist, kel sündides oli juba säär jäme ja hoidis mingeid raskusi, mida enamik täiskasvanuid ei suuda. tollel pidi olema ka erakordselt madal müostatiinitase. ta ema oli sprinter ja isa oli ka mingi jäme mees, neil mõlemal oli üks kahest müostatiini geenidest madal, pojal aga mõlemad. teglt ma seda geenivärki täpselt mäletagi, kuidas need dna-d ja rna-d seal mõllasid.

http://www.ast-ss.com/articles/article.asp?AID=85 tundub nii, et inimestel ei saa veel blockida

in reply to: rasvapõletaja Thermonex (BSN) #101641
    Andreaz
    Member

kui need platseebod oleksid, siis ma arvan, et neid ei müüdakski, ei oleks tarbijaid. animal cuts töötas küll päris normaalselt, eks ajapikku organism ikka harjub ja toime langeb…vist. lõpuks pidin animal cutsi ka topeltportsudena võtma, et toimet jätkuks. ainuke asi, mis ei töötanud oli L-karnitiin. aga no see, mida mina ostsin, oli odav ka. need odavad kindlasti ei tööta nii nagu tahaks, sellepärast ma neid ei ostagi.

http://www.ast-ss.com/articles/article.asp?AID=85

nagu seal on öeldud et myostatiini geeni blokaatori ravimid on kõik mittetoimiv sama arvan ma looduslikest rasvapõletajatest

in reply to: rasvapõletaja Thermonex (BSN) #101615
    Andreaz
    Member

plaanis siis mingi aeg osta rasvapõletajat tulevase dieedi puhuks. silm jäi pidama Thermonexi, BSNi toote peal. on kellegil selle tootega kogemusi, kuidas mõjus, kas jäite rahule jne. eelmise dieedi ajal kasutasin Universali Animal Cutsi, see oli ka päris hea. aga kui lugeda selle Thermonexi kohta, siis see sobiks nagu rohkem – annab energiat ja powerit, mis just dieedi ajal vaja läheb, eelmine dieet olin väga loid lõpuks. http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=525

millist toodet eelistada kas animal cutsi või thermonexi, hind on neil suhteliselt sama.

ah mis jura sa ajad- need pole mingid rasvapõletajad pigem ikka placebod.

õiged on: Kilpnaarme hormoonid

L-tironin

Triakana

Citomel

DNP

eferdiin

clenbuterol

in reply to: Viin #101613
    Andreaz
    Member

Paluti ju ,et ei kirjutaks pikalt.Kesse viitsib seda ila lugeda.Kirjuta lühemalt ja konkreetsemalt.

ma vaatan et see argonaut paneb siin ikka eri tarka. peab ikka tohutult vabaaega yle olema

in reply to: Seljalihased #101383
    Andreaz
    Member

Mul siis selline probleem! Mul on selja alumised lihased suurmad, kui parempoolsed! Kui ma teen harjutusi seljalihastele, siis on vasakul pool nagu tugevam või selline tunne et seal on suurem aga paremat poolt ei tunne üldse! Millest see võib tulll? Mida teha?

alumised lihased suuremad kui parempoolsed?? alumised suuremad kui ülemised äkki? või parempoolsed suuremad kui vasakpoolsed?

kas selja sirutaja või seljalailihas?

in reply to: Millal võib alata? #101187
    Andreaz
    Member

millal võiks hakata kasutama siis toidu lisandeid (mis vanuses).

synnist saati võib. titedgi tarbivad neid piimapulbreid

in reply to: Kreatiini tarbimine?? #101164
    Andreaz
    Member

Tere , sooviks tead kaua võib tarbida kreatiini(Fasti oma ). Eksitav on see , et paljud räägivad , et seda tohib pidevalt manustada , kuigi see tundub kahtlane.

PS: Ma proovisin otsingust otsida , kuid ei leidnud.

mina söön kyll pidevalt aastaringselt ja synnist saati seda peaaegu.

no fasti oma just ei söö ega seal polegi vahet kes tootia on pääasi et aine olex kreatiin. pulbrilisel kujul pole seda paar kuud juba võtnud aga see eest kala(heeringat) jm. kraami söön ikka mis kreatiini annab

in reply to: Dopinguproovide tulemused #101082
    Andreaz
    Member

Ausalt öelda osad nimedki su retseptis on mulle tundmatud? Ja ega ma ennast peagi kulturistiks, ikka tervisesportlane olen. Suureks ükskõik mis hinnaga- see ei ole minu moto. Olen samuti 24 h ööpäevas, 365 päeva aastas, valmis ükskõik mis proove andma, kui kellegil huvi on.

Loodan sind siis hiljemalt 5 aasta pärast võistlemas näha, aega veel on oma arvamust muuta, kuigi su jutu järgi otsustades oled sa ise dopinguga vist suur sinasõber? Kuid kunagi pole hilja loobuda : )

Absoluudis jäin siiski kolmandaks ja mis massi puutub, siis minu võistluskaal oli 83 kg. Ott oli ikka üle 90. Aga igaljuhul hea kuulda, et hea välja paistsin, kusjuures keemiavabalt!

uskumatu jutt-jää või uskuma? igaljuhul teised vanad kes trennis samakaua kui sina treenind nii 15 aastat räägivad kõik vastupidist-et kas või eesti tippmeeste kohta: et rääkigu nad mida tahes avalikkuses et nad ei pane keelatud aineid aga “mind” nad uskuma ei pane ja teadagi ise mis vaja sellise keha saavutamiseks

in reply to: Dopinguproovide tulemused #101064
    Andreaz
    Member

Puhtuse võistlusteks saavutab nii, kui keelatud aineid ei tarvita. Kui sul endal oleks viitsimist 15 aastat korralikult treenida, siis ehk näeksid oma kogemuse pealt, et Eesti MV-l on võimalik ka ilma keelatud aineteta midagi saavutada. Nii et mõtle ikka enne, kui sa kedagi poriga loopima hakkad. Aga sa jääd arvatavasti ikka oma arvamuse juurde, nii et jõudu sulle…

ok ma usun et ei tarvita keelatud aineid aga kui pikalt siis enne võistlust? aga allavõtmiseks clenbuterool, efedriin ja kilpnäärmehormoon ikka ju t3 või t4?

minuarust see pole poriga loopimine- dopingu kasutamises ei näe miskit halba- see käib kulturismiga käsikäes minusilmis pole see kulturist kes steroide ei tarvita,-see on vaid tervisesportlane.

ma ju ytlesin et liiga hea paistad välja et uskuda et keemia vaba.

no jään jah oma arvamuse juurde seni vaid 10 aastat treenind ja vaevalt kyll siis et 5 aastapärast enam mu arvamus muutub

in reply to: Dopinguproovide tulemused #101036
    Andreaz
    Member

yldse ju päris mõttetu formaalsus tegelt see dopingu kontroll kulturismis või mis? kes meist ikka loodust tahab näha eks! tahame ju maximaalselt rämedaid kolle lavalaudadele et olex põnev võistlust jälgida. mind kyll väheselihasmassiga ilueedide pedekavälimuse meeste vaatamine ei tõmba. võistlus on huvitav kui laval on kollid-rämedad steroide täis musclimonstrumid

in reply to: Dopinguproovide tulemused #101035
    Andreaz
    Member

Ei saa aru, kuhu sa sihid?
    in reply to: Dopinguproovide tulemused #101017
    Andreaz
    Member

Kohtumiseni 22.04.2007 Pärnus, “Endla” lavalaudadel!

seda ma kyll aru ei saa mis nipiga niuke mees steroididest puhas??

kas siis mõned kuud enne võistlust ei tarvitand midagi?

nandroloni pidi päris kaua näitama-kuid ikka aga meta pidi vist kuuga kaduma? insukat võib muidugi lõpuni laxata ja kasvukat aga see liiga kallis arvan.

kas siis liiga ära ei vaju kui nii mitu kuud ilma olla?

in reply to: Uus imeravim tõotab teha igaühest Lance Armstrongi #101012
    Andreaz
    Member

Mis targemad ja kogenumad ehk siis suuremate musklitega mehed ka sellest arvavad????
    in reply to: Craig Titus-mis temaga seal tehaxe? #100998
    Andreaz
    Member

Flex Fheeleril pidi ka see geen olemamadal või puudulik?

in reply to: valk pulbrina või toidust? #100973
    Andreaz
    Member

Probleem selline:

Énamus spordiarste ja toitumisspet. soovitavad päevase valgu pulbrina võtta, toidukeemikud ja enmus muid teadjaid aga mitte kuna see pidi mingil ajal maksa ära kurnama e. tuksi keerama

asi on nii et ikka toiduna eelistaks liha, piima ja muna tooteid ja kala palju aga pulbrina siis jääb ju kõht tyhjax ja nälja tunne piinab see viga-pulbrina sobib vaid siis mugavuse pärast kui pole igakord aega syya-lisa toiduasendus kord vahepalana

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 483 total)