Andreaz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Andreaz
Member
Andreaz
Member–
Andreaz
Member–
Andreaz
Member–
Andreaz
MemberEga maja ju õhku ei ehita. Mulle ei ole keegi maad kinkinud. Laen nii ehk naa…mitte väiksem kui korteri ostmiseks vaja minev. Isegi kui maja enda ehitamine on odavam.jah
Andreaz
Member–
Andreaz
MemberNo sel juhul olen ma ennast sunnitud kah tolleks ortoreksiks lugema – no ei võimalda organism mulle head-paremat,kaal reageerib kole äkiliselt,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja millegipärast meeldib mulle mu praegune kaal (102,5kg) rohkem kui kunagine (~200kg) …
ilmselt ülalmainitud haiguse tunnus,

sooviks enne ja pärast pilte sust näha, jube kõva saavutus ju!
Andreaz
MemberOleks soov, siis kehakaalu tõsta. Olen üritanud mitu korda, aga välja ei ole tulnud. Aga lõpuks viskab asi kopa ette. Kaalus alla võtta minu jaoks pole mingi probleem, aga kaalu tõsta, see on lihtsalt võimatu minujaoks.Argipäeviti toitun ja liigutan ennast nii:
Äratus kell 7.
Joon kohvi ja paar võileiba.
Kell 12
Suurem eine. Tavaliselt kartul, viiner või siis mingi pihv, toorsalat, morss ja leib.
Kella 3-4
Lauatennis.
Kell 5
Söön natuke kodus( tass teed ja siis mingi võileib vms)
Kell 7
õhtusöök suuremat sorti. Igapäev erinev.
Vahel söön ka kella 10 ja 11 vahel, kui keha nõuab.
Kaalu on siis 55Kg ja pikkust 171,5cm ja viimase 2-3 aasta jooksul olen kaalus samaks jäänud ja kasvanud 1,5 cm kuskil.
Kaalu tahaks sinna 60-65 kanti saada.
Nii palju ka veel, et jõusaali mul pole aega minna, kuna bussid tulevad liiga vara.
Ainuke võimalus on kodus ja seal mul treenimisriistasid ei ole.
Tõsist abi oleks vaja.
aga see ju täielik nälgimine!!! paar võileiba, 1 võileib, kartul, viiner… kammoon.!!! ma saan aru kui sööd toidukorral 4-5 kartult ja 10 viinerit/pihvi ja lisaks veel magustoitu ja nii iga paari kolme tunnitagant ja siis vingud et juurde ei tule. aga sa ju puhta nälgid! kus on kalad, lihad, munad, piimatooted? millest sa tahad kasvada? paarist võileivast ja viinerist päevas? krt kui ma söön viinerit või sardelli siis poolkilo või kilo korraga, sa sööd ühe ja imestad et jurde ei tule?? kas söök ei maitse?
Andreaz
Memberaitab ka kui tasakaalustuseks teha peale jõutõmmet kõhtu.
Andreaz
Member–
Andreaz
Member[-
Andreaz
Member–
Andreaz
MemberOhoh, ma ajast maha jäänud, ei teagi sellisest kampaaniast midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega ei taha teada ka eriti. Aga ma lugesin, et osad on piimast ja juustust loobunud. Mida siis nende asemel süüakse/juuakse? Ise pooldan ka seda arvamust, et piim ikka kuulub eestlase toidulauale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina pooldan ka ja sooviks palju piimatooteid tarbida selle nimel võib ju mõne päeva ilma olla, et hinnad langeks!? aga piima toodete asemel võta erinevaid kalu, mune, liha(kana) ja valgupulbreid…
vaata seda reporteri linki mis siin oli! sa ei taipa asja? oled nõus kaupmehi nuumama? maksad aga palju küsitakse???
Andreaz
Member–
Andreaz
MemberMinu arust ei ole see kükk piisavalt sügav seal videos. Vähemalt jõutõstmise reeglite järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see polnd isegi mitte poolkükk, pigem veerand kükk. isegi täisnurgaalla ei lasknud põlvi… mulle meeldib küll teha vaid sügavat täiskükki lõpuni, muidugi põlvedest allapoole lasta,milleks iseennast petta.
AutorPostitused