andrak
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 3, 2011 at 9:11 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #289162
andrak
MemberSiin siis võistlejate tutvustamine, peale Eleri on naisi võistlemas veel vaid üks, kuid teda me veel näinud ei ole – mine siis tea, kas on niivõrd mehelik naine, et me ei tunne ära või mis värk on… !?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri valmistub küki 3ndaks katseks…
…kuid kahjuks ka see ebaõnnestub.
Raigo sõnul on kohtunikud väga karmid, mingit jama läbi ei lase. Mitte ainult Eleri puhul, vaid ka leedukate endiga sama lugu.
Eleri küki kolmandat katset nägin ma ise ka külje pealt ja sügavus nüüd küll probleem ei saanud olla, ehk siis midagi muud.
detsember 3, 2011 at 8:41 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #289207andrak
Memberdetsember 3, 2011 at 8:30 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #289220andrak
MemberNii, võistlus nüüd käib ja Eleri esimene katse – kükk 130kg – õnnestus suurepäraselt!
Piltidega endiselt tegelen… Tänud, Ott, selgituse eest, kuid tundub, et hetkel pole asi selles, et ma ei teaks, mida teha (ehk on ühenduse või arvuti viga). Ja kusjuures ma juba enne Rücki blogist otsisin su juhtnöörid välja, mida seal varem jaganud oled
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2011 at 8:14 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #289235andrak
MemberTere ka minu poolt!
Hetkel pole veel võistlus alanud, kuid ettevalmistused käivad… Püüan ka pilte üles laadida, kuid enne seda siin teinud ei ole ja millegipärast näitab ta mulle praegu Bad Request, aga ma töötan selle kallal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>andrak
MemberKuna olen juba pool tundi tulutult otsinud, kus kohas saaksin oma nime alt siia foorumisse sisselogida ja miljon korda sellepeale närvi läinud, siis kirjutan oma blogi Andra kasutaja alt. Usun, et ta ei pahanda ja kõik mõistavad, et selle postitaja olen siiski mina.
Kaal on langenud 72,9 peale. Siit ei ole enam palju minna. Eks paistab, mida järgnevad päevad kaal teeb. On lootust, et ei tulegi väga suurte ekstreemsustega tegelema hakata, et kaalu mahtuda.
Nädalavahetusel käisime Andra õe pulmas (siinkohal Palju Õnne neile veelkord) ja saan käe südamele panna ja öelda, et ma ei patustanud seal toiduga ja olid omad söögid kaasas karpides. Üritus oli suurepärane ja aitaski tavalisest argipäevast eemalduda vahelduseks. Päev oli veidi aktiivsem kui tavaliselt, sealt ilmselt ka kaalu langus.
Eile tegin, nagu Rain oma blogis ka mainis, nn plaanivälise trenni ainult ülakehale ja aeroobne peale. Täna puhkan ja siis tulevad neli viimast trenni. Ilmslet aeroobset ma välja võtta ei saa oma plaanidest, nagu ma seda enne eestikaid tegin, kuna on vaja aktiivsust säilitada, et kaal langeks. Kogu selle dieedi juures on hea märk veel see, et lihas reageerib üllatavalt hästi….Trennis teed 1-2 seeriat ja lihas juba täis. Kui enne trenni vaatad, et kõik ära vajunud ja vorm sitt, siis peale pumpa on juba enesetunne parem ja pilt on ka meeldivam, mis peeglist vastu vaatab. Üleüldiselt on ikkagi hinges kahtlused, kas teen oma dieedi puhul ikka kõik õigesti ja eks helistan Taavile ka üpris tihti ja räägin oma mõtetest, ega temalgi lihte ei ole, aga minul on sellest palju abi olnud, kui saan tagasisidet ja kinnitust, et kõik sujub plaanipäraselt.
Alates homsest vähendan soolasisaldust oma toidus, kuna hetkel selle arvelt kokku ei hoia. Loodetavasti toob seegi väheke kaalu maha veel.
Tekib juba väike võistlusnärv ja uni ei ole enam endine……Ükskõik kui väsinud ma ei ole, teen silmad hommikul kell 7 lahti ja enam magama ei suuda jääda.
Olen siin trenni lõpus teinud ka rippumist, et äkki venitab mind pikemaks….ja kusjuures iga kord on näidanud erinevat tulemust ja seda kasvavas joones. Mõõtmine on teostatud iga kord Spartas treenerite toas ja seal on lint seinale fikseeritud, et lindi erinevus ei ole see. Eks näis palju MM-il pikkust mõõdetakse. Eks venitan ja sikutan end võimalikult pikaks. Argo Ader lubas tulla isiklikult kohale ja mind paar cm pikemaks venitada:D Igatahes kindel on see, et kaalu ma mahun ja laval olen ma oma parimas vormis, mis ma kunagi olnud olen (sest ei ole ju just eriti tihti dieedil olnud).
Võimalik, et õnnestub ka enne võistlusi mõned vormipildid teha.
Edu võisltejatele ja kõik, kes ei ole veel MM-ile piletit ostnud, soovitan seda kindlasti teha.
Raigo.
oktoober 22, 2011 at 3:14 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318544andrak
MemberBodybuilding Men -80kg
1. Fredrik Spång, Sweden
2. Ali Farroukh, Sweden
3. Raigo Kuusnõmm, Estonia
oktoober 22, 2011 at 7:04 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318476andrak
MemberMis nendes Tallegi karpides on, ei loe välja, kui see mingi laadimise saladus pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Talleggi karpides on selline asi: http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_…ari-salati-kana
oktoober 20, 2011 at 5:21 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318335andrak
MemberImre Vähi – klassika -180cm #1
Marti Taru – klassika -180cm #2
Rain Kuusnõmm – kulturism -70kg #1
Raigo Kuusnõmm – kulturism -80kg #1
Ott Kiivikas – kulturism -90kg #1
Optimistlik ennustus, sest omadesse peab uskuma!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU TEILE!!!
andrak
Member1) Raigo Kuusnõmm
2) Kaido Leesmann
3) Gunnar Kuusnõmm
4) Rene Poljakov
5) Alex-Edward Raus
6) Siim Rast
Muutsin natuke ennustust.
andrak
MemberBlja need juurikad olid ikka suht failid, eriti see seller või mis iganes see oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liha oli ikka palju parem 
Liha – milline neist??
Proovisid vist kogu menüü ühe õhtuga seal ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>andrak
MemberToitumispõhimõtted on seal lehel ka välja toodud – Toitumise põhimõtted Shaping-süsteemis. Põhimõtteliselt ei tohi 11 tunni jooksul valku üldse süüa. Aga millal siis? “Kui Teil testi järgi on rohkem, kui 5kg. liigset rasva, soovitame süüa valku 18 tundi pärast trenni.”Kahju nendest inimestest, kes neid põhimõtteid ka reaalselt järgivad, mis seal lehel toodud on.
“Täpset infot toitumise kohta jagavad treenerid programmi käigus. Üldine reegel on see, et kellelgi ei soovitata süüa vähem kui 1000 ja rohkem kui 1500 kcal päevas.” – olenemata vanusest ja kehakaalust? Hea jutt küll….
andrak
MemberMinul on kunagistest ujumistrennidest päris korralik trapets neiu kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2009 at 8:08 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #241595andrak
MemberPaks spaidermän
andrak
MemberÕrn kohiv lõhn naise nahal on kõige parem asi üldse!Mulle meeldib õrn kookose lõhn
detsember 11, 2009 at 7:05 p.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241580