andkemulle
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
andkemulle
Memberaga 2kki ei saa rinnalihas just puhata?
andkemulle
MemberMa kyll ei ole eriti asjatundja aga arvan, et areng on kindlasti individuaalne. M6ndadel on asi geenides, teistel pole – see ei t2henda muidugi, et ainult geenides; trenn, 6ige toitumine ja puhkus on ikka t2htsamad.
Progressi aeg… oleneb mida sa loed progressiks, eks kui sa yks p2ev surud max 99.5 ja paari p2eva p2rast 100kg ka see on progress. Oleneb ju mis eesm2rgid ette sead.
3x n2dalas k6iki peamisi lihasgruppe ma kyll ei soovitaks teha, siis pole lihastel yldse aega taastuda, parem oleks 3x n2dalas trenni teha ja iga trenn erinevad lihasgrupid, aga p6hjalikult. Muidugi tuleb meeles pidada, et v2ikesed lihasgrupid taastuvad kiiremini kui suured.
Ega see erinevate lihasgruppide arengu kiirus on ka ju suhteline, uhkustamiseks on arvud ja arvuliselt k6ige suuremalt kasvavad vast n2iteks rinnaltsurumine ja squat ja deadlift n2iteks. Peaasi, et proportsioonis oleks k6ik ikka, loogiline, et kui kuuga tuleb rinnaltsurumis maxile juurde 10 siis biitsepsi puhul vaevalt see nii on.
andkemulle
Membermonohydraat seob vett, ehk siis kui massi tahad. Tsitraat ei seo, see on rohkem nagu vastupidavus-sportlastele. Muidu minu meelest natuke v2he k2idud j6ukas… k2i veel, selles suhtes et kreatiini oleks m6ttekas siis kasutada kui j22d toppama mingile raskusele st. teed trenni ilusti ja k6ik on justkui hea, aga edasi ei j6ua. Arvan, et veel pole m6tet, aga eks proovida ikka v6ib. Arvestada tuleb nende laadimiste jne asjadega ka, niiet veits m2ssamist on.
See k6ik minu meelest, eks targematel ole targemad m6tted.
andkemulle
Membert2pselt, bicepsi treenimine tricepsit ei kurna, rinna tegemine kurnab hoopis. mul on nt. pandud ta rinnaga selle m6ttega samale p2evale, siis saab max. puhkust p2rast. Rinnalt surumisega nii v6i teisiti saab triceps ka suurt koormust.
andkemulle
Membermul oli mingi niuke asi nagu Schlatteri v6i ma ei tea kelle haigus veel… mingi 14 v6i 15 olin siis.. ja mul on see m6lemal p6lvel. P6lvili olla on v6imatu ja peale selle oli mul kuradi s22reluu sees mingi kinni kasvamata auk kaa. Nyyd olen 19 ja asi annab ikka r2igelt tunda, kui v2ga kylm talv on siis ei saa ilma p6lvesidemeteta k6ndidagi… yldse on hea kui nad kogu aeg on soojas. Yldiselt mul see arst ytles nii, et selle haiguse vastu midagi teha ei ole kaa.. ta tuleb ja l2heb t2iesti valimatult.. ja kui ta paari aastaga ise 2ra ei l2he siis ta j22bki – mina olen n2ide. Ta ytles veel, et tegelikult v2ga paljudel on see haigus.
Vastik v2rk
andkemulle
Memberheh hea, et v2ga mitmed teist vastasid ka algsele kysimusele…
ega mina ka ei vasta
andkemulle
Memberkkui m6ni naine on dickteaser ja n2iteks ajab r2ige kiima peale, niiet lausa t6mblema hakkad, aga k2tte ei anna, siis saab kogu tekkinud potentsiaalse kepienergia realiseerida trenni tehes.
ent see oli k6ik fiktsioon…
andkemulle
Membereinoh ega’s seksi ainult õhtul ei pea tegema, heh eh. Aga muidu seda m6tlesin ka, et kas 2kki mingi hormoonidega v2rk ka on, hormoonide muutuv tase vms. kuidas see v6iks muuta trenni. See reedene v2rk on selline l6dvestus, endal kyll j6le hea olla, aga kui trennile kahjulik siis on jama… siis peaks vist natuke l6dvemalt v6tma. Kui on probleemi magama j22misega siis kerge pits toob kyll vapustava une. Laskem vastustega edasi!
andkemulle
MemberTere,
mina tahan teada, kuidas seks ja alkohol (mitte, et ma neid mingil m22ral seoks, yldse mitte) trennile m6juvad. Liiga palju niksi on vist kehale kyll kurnav, aga kas see midagi head ka teeb? Alkoholiga siis niuke lugu, et kas igareedesed oravaksjoomised on trennile v2ga kahjulikud? P6him6tteliselt loetlegem m6lema head ja vead. Seksi kohta pold minu otsimist m88da midagi, niiet miks mitte arutleda.
Ait2h
andkemulle
Memberauti lyya saab n6rga l88giga ka.. minumeelest on 2 varianti, sa kas pekd suure j6uga igale poole v6i piisava j6uga 6igesse kohta, vali ise kumb meeldib… l6uaga on see v2rk, et kui lyya alal6ualuu kyljepeale, siis saab aju k6ige suurema p6rutuse(kyljelt haak). ja kui aju saab p6rutatud k6vasti siis ob ko. sama asi on kui l88d yksk8ik kuhu p2he, aga ilgelt k6vasti. just see alal6ualuu kylg paneb kapsa otsas eriti s6itma. muidu vastu kotte ja vastu s22reluuc on ka r2ige(ja lihtne). ja optimaalne trajektoor pole lyhim teepikkus, muidu oleks kaklemine ju t6uklemine. optimaalne on pigem aeg jagatud kiirusega,st et l88k saavutab max tugevuse just selle l6pus. kui liiga l2hedalt lyya ei saa l88k max tugevust, kui liiga suure kaarega lyya saab l88k tugev, aga selleks kulub palju aega, teine j6uab reageerida( kaarega l88gi puhul on veel hea tsentrifugaalj6ud) aga need on rohkem ninja v2rk…
minumeelest on nii.. ait2h
andkemulle
Membersuur t2nu j2llegi vastajatele, kui j6ulud l2bi saavad siis hakkan treenima ja panen kellegi aitaja juurde aja kinni, selga ja jalgu treenin siis minimaalselt. teen siis hullult sooja kaa (kuigi tavaliselt teen ka korralikult). t2nks
andkemulle
Memberait2h vastajatele! panen siis varsti kuskile aja kinni! aga mis arvate, kas muidu v6iks trenni ikka teha? kui yldse jalgadele ja seljale, siis v2ga v2he..
andkemulle
Memberait2h, abi ikka… massööri on mul jah soovitatud minna, eks ma pean vist jah arsti juurest ka l2bi k2ima. Igatahes vastuseid veel oodatud, kui kellegil veel midagi tarka 8elda.
mis see kiropraktik t2psemalt on?
-
AutorPostitused