Amor
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amor
Memberno ma ei leia midagi…keegi võiks mind aidata, kel rohkem aega:Pma ei oska seda foorumit üldse kasutada, kui panen otsingusse kaalust alla vms,siis ananb üldse muud asja
kas keegi saaks anda lingigi kasvõi,kus on sarnane teema.
Võin natuke abistada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amor
MemberToitumist ja treeningkava
Näiteks eilne päev nägi välja selline
‘8.00 – 3 muna,umbes 100g kodujuustu 1 suur singi leib,kakao
10.30 – üks pirn
11.45 – seansnitslipraad seal kartul ja kolme sorti salatit ,kõrvale jõin piima
15.00 – paar võibleiba ja natuke kodujuustu,klaas piima
17.00 – trenn – peale trenni valgusheik
19.30 – tatrapuder viineritega,k6rvale keefir
21.30 – 250g kohupiima
ja siis kunagi läksin magama
Amor
MemberJah proovisin eile,Täitsa hea tundus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘
Olen siis jälginud 5 päeva toidukava ja täna läksin kaalule ja olen 79.4kg

Kas 5 päevaga 3,4kg on normaalne või pean midagi muutma ?
Amor
MemberEks ta teoreetiliselt nii peaks jah käima, et 1 ja 2-3 kopatäit teist.Kuigi samas võid teha ka valgujooki mingi mahlaga ja üldse ma ei saa aru, miks inimesed ei võiks puuvilja süüa valgujoogi kõrvale? Saab ju vitamiine ka, mida dekstroosist ei saa? Või see et see GI nii kõrge on kaalub tõesti vitamiinid-mineraalid üle?
Ja teema alguse kohta veel: Võiksid hommikul veidi rohkem sv süüa, kasvõi puuvili. Mul ka kaal väga tulla ei taha, aga puuvilja jaksab ikka paar korda päevas magustoiduks ära süüa. Kohukesed on mõttetud.
Proovi kl 15 toekamalt süüa. Ise söön nt paki kohupiima jogurtiga.
Kuidas sa seda kohupiima jogurtiga sööd?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> segad jogurti sisse?Amor
MemberSelline küsimus et Kas ma teen õigesti kui panen sheikerisse peale trenni 1 mõõtelusika täie whey gold standartit ja 2 mõõtelusika täit trauben zukerit peale trenni.
Asi selles, et väga magus tundub seda juua ja l6pus hakkas lausa vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amor
MemberEi hakka uut teemat tegema ja küsin siin,sest pealkiri sobib minu küsimusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tunnen päev aega juba et lihas ei ole valus eelmisest trennist, kas siis on lihas taastunud ja võib uuesti treenida ?
Amor
Memberaga võta siit fitnessist nüüd kolmep2eva kava ,kui tunned et enam arengut ei toimu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ainult minu arvamus ,ma ise ka algaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amor
MemberEks ma proovin esijalgu selle 2 päeva kava ära.Vaatan kuidas jõuan ära teha ja muidugi kuidas taastun.
MemberEi mõelnudki 2 trenni nädalas,seal all on kirjas et 3-4 trenni nädalas.
Memberjah olen seda whey cold standartit võtnud paljalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida arvate kui vahetaks oma treeningkava selle kava vastu : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=13#
Amor
MemberNo eks ma proovin aeroobset ka teha
Amor
MemberPlaan teha seda kava 2+1+1+1+2, st. kaks trenni, üks puhkus, üks trenn, üks puhkus, kaks trenni.
AutorPostitused