Loomulikult napib siin tõendeid, aga mina isiklikult kaldun uskuma Kalmust. Sel mehel on võitlejahing, mida ma siinkohal imetlen. See, et tema kirjutised praegu teatud meeleheidet peegeldavad, on mõistetav. Tähelepanu väärib asjaolu, et ei Ott ega Tokko pole neid süüdistusi selgesõnaliselt ümber lükanud. Oti vastus stiilis “ma ei saa aru, mida see süüdistus sinu positiivsesse dopinguproovi puutub” pole just eriti veenev. Loomulikult ei tunnistaks Ott keelatud aine(te) kasutamist. Esiteks tunnistaks ta sellega, et on varem valetanud, mistõttu teda enam tulevikus vähemalt sama tõsiselt ei suudetaks võtta. Teiseks ei teeks Ott seda seepärast, et see ülestunnistus (kui süüdistusel on alust) ei puudutaks ainult teda, vaid ka Tokkot. Niisama suhteid rikkuda pole aga mõtet, sest Ott ei võidaks ülestunnistusest midagi (rehabiliteeriks end mõnevõrra ehk vaid Kalmuste silmis, kes temast enam hästi ei arva, aga see poleks vist tema jaoks märkimisväärne võit). Kolmandaks kahjustaks selline ülestunnistus veelgi kulturismi mainet Eestis. Seega siinse kulturismi arengule selline ülestunnistus kasuks ei tuleks (mis puudutab nn fair play`d). Teine küsimus on muidugi Tokko sobivus ametisse, kui ta selliseid trikke teeb (mis, tõsi küll, sellisel juhul polekski enam küsimus). Kahju, et me ei tea täpselt, kuidas tegelikult oli. Jääb üle vaid kedagi uskuda ja las siis igaüks usub enda jaoks usutavamat). Jõudu kõigile ausatele sportlastele!