Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberjäreldus 2/3 vahe
Amarillo
MemberKeegi oskab öelda kui pikk aeg peab olema viimase toidukorra ja magamamineku vahel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igaüks räägib oma juttu, kuid kokkuvõtalt vähemalt 3h
Amarillo
Membersorri, see on kõige lollim jutt, mis ma viimasel ajal kuulnud olensoovitan sul massikava tellida ja siis võrrelda. Professionaali koostatud massikava kindlustab sind piisava hulga toitainetega piisavate vahedega ja koostaja kogemust silmas pidades, et inimene liiga rasva ei läheks, mis sul selle vastu pakkuda on?
mul on muidugi suht suva, kas sa sööd end rasva või mitte, aga see soovitus oli väga vale
mina pean õgimise all 8x korraliku toidu söömist,vähemalt 1000kcal üle= max kasv
Amarillo
MemberNagu ta enamus soovitusi, mis on kuidagi kõik ühe laadsed ehk lühikesed ja mõtetud, nojah muidu fitnessistiks ei saa, kui ei postita!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära seleta siin midagi,ei kepi postituste arv, ma vaatan et sul vähe postitusi et mind siin hästi komenteerid
Amarillo
Memberkui jalga nii vähe teed siis vii jalad esimeseks, peaks rohkem tegema, surumine rööbaspuudel võiks esimene olla,
Amarillo
MemberMina isiklikult teeks mõned muudatused.Ise teen harjutusi 2 korda nädalas igale lihasgrupile(kõhtu rohkem) ja selline trenn väsitab ikka korralikult.
Soovitan tegelikult otsida kuskilt raha ja osta siit trenni- ja toitumiskava.
no kui sa talle 900 eek annad miks mitte
Amarillo
Membermina mõistan väikse koguse all 2g, äkki fred fred mõtles umbes sama kogust väikse all?
Amarillo
MemberKalmus rääkis mulle tugevatest maomahladest. U. et keha omastab kõige paremini , kui tekivad tugevad maomahlad. See siis oli vist u. iga 3 tunni tagant. Aga las taräägib sellest vast ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul ongi seoses õgimisega maomahlad tundma annud, nagu labor oleks kõhus ja liigub üless alla:D , happeline keskond, ph 13/20
Amarillo
Memberei hakka eraldi teemat tegema.
miks ei tohi nt 10x päevas süüa iga 1 tunni tagant?
Amarillo
MemberEsimene kava on mugavam. Jõusaali alguse poole kasutasin ka ise enamvähem seda kava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>parim täpsustus:D
Amarillo
MemberVõib kasutada pidevalt, kui doos on väike ja tarbid ainult trennipäevadel.kui väike on väike doos?
Amarillo
MemberUuri veidi asja enne:)pideval õgimisel ja massikaval on väga suur vahe sees
jep õgimine on tõhusam , thnx
Amarillo
MemberKes sinule tegi ?mitte keegi, saab ka nii et ainult sööd ja massikava tasuta olemas
Amarillo
MemberMa olen nagu aru saanud , et putrude valku ei arvestata.kõik kokku ikka, sa sööd nagu teada ainult 250g valku nendest toodetest kust saab kokku arvestada + need mis nagu ppeidetud, siis sulle soovin edu 350g valguga päevas:D
Amarillo
MemberSaadan kõigile paari päeva jooksul.suur suur aitähh

-
AutorPostitused