Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Membersoja pidi tervise poolest kasulikum olema, vahelduseks ikka võib, aga tulemus jah sojaga pole kiita
Amarillo
MemberKas see 5 ml on üks korgitäis?enamvähem jah, aga ennem võta rohkem kui vähem, pakendil kirjas et 5ml päevas aga võib ka võtta 10ml hommiku ja õhtu:)
Amarillo
Memberkui loogiliselt mõelda ,siis on inimesi ,kes higistavad vähem ja on inimesi ,kes higistavad rohkem..kasuta higistamisvastaseid deodorante ,ja sa ei haise ka
Amarillo
MemberJa mitmeks korraks teda jätkub?LYSI kalaõli 240ml 75 krooni
5ml päevas = pooltesitkuud
Amarillo
Membervahelduseks tuli siit midagi tarka ka, täpsustuseks lihtsalt et osades shakedes on valgud kiiremini imenduvadkohupiim on põhiliselt kaseiin ja aeglaselt imendub, peale trenni ikka vadak, täpsustuseks postitusealgatajale
Amarillo
MemberMõtlesin, et võiksin hakata kasutama ka kreatiini, sest juba üle aasta on möödus esimesest jõusaali külastusest. Eesmärk on endiselt massi kasvatamine.Arvan, et ostan http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=306 Fast creatine
ja selle hulka lisan http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=308 Dextro
Aga valku ei taha juurde lisada, kas piisab kui süüa peale trenni sellega koos 200g kohupiima, et saada piisav valgu kogus peale trenni, sest toitun toitumiskava järgi, mis sisaldab palju valku.
Kreatiinil on kirjas, et peaks 5g enne ja 5g pärast trenni võtma.
Kas mõlemal korral lisan süsikaid või ainult pärast trenni?
Või peaksin ostma hoopis selle, milles on kõik sees (vist?) http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=636 Serious Mass
mis on vahe sheigil ja kohupiimal? kohupiim on parem kui shake ja sisaldab rohkem valke, vähem pulbrit rohkem kohupiima:)
võta 3g enne trenni umbes 1h koos süsivesikutega ja peale trenni 3g kreatiini + süskad, pole vaja nii palju süüa 10g, rohkem nagu reklaamitrikk et pulbrit rohkme kuluks, kui just kulturist pole aga eeldan et pole;)
arvan et ära seda massivärki osta, ei tea ju vitamiinide,kreatiini,glutamiini kogust, kes tead plaju seal neid vitamiine on ja kas sul neid üldse vaja on!
eks ise otsusta mis teed, minu arvamus/soovitus
Amarillo
MemberTubli, et sa oma menyyd muudad!Valude p6hjuseks sydame piirkonnas v6ivad olla ealised ise2rasused, st ei pruugi olla mitte midagi t6sist (v6ibolla on hoopis roietevaheliste lihaste v2ike vigastus??).
Sain aru, et sul oli nii v6i naa plaanis kylastada spordiarsti, syda v6iks olla yks teemadest, mida temaga arutada. Koormustest teha, n2iteks?
jap tallinas audenteses saab teha koormustestid ja igast muud kraaami tasuta, 50 eek visiiditasu, ei usu et midagi vigastanud, korralik soojendus alati 15min + venitused lõpus, aga kunagi ei tea jah….
Amarillo
MemberKreatiini kohta küsi ikka Kalmuse käest.
poleks paha kui kalmus elaks kõrvalmajas ja igapäev saaks lobised ja väiksed õlled, aga jah ainult 250km kaugusel vahemaa ja elusana pole näinud

kalmus ju minuteada ei ole imemees ja ei suuda mõeldes mõõta , kas minu kreatiini tase veres on kõrge või madal, kunagi ei tea ette mis mehega tegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmusele: trenni teinud 2 aastat, pole ennem tarbinud. ostetud kreatiinmonohüdraat (tai kane). kuidas siis võtta imemees:)?
Amarillo
MemberAmarillo küll sul on alles isu !
Amarillo
Memberoldman , mis mõttega sa ütlesid et ei saanud lõigust aru kui midagi ei vasta? minuteada ei palund ma et vastake kus ma grammatilise vean tegin…
Amarillo
MemberLYSI kalaõli, väga hea maitse nagu mesi(A)
75 eek aapteegis
Amarillo
MemberEi saa mõttest aru.ennem vaatan mis spordiarst ütleb kreatiini kohta mulle, alustasin kava kergete raskustega, iga nädal panen juurde 2.5kg, kui kreatiini hakkaks manustama annab see ju jõudu tunduvalt juurde, kuu aja pärast arvan et kava oleks piisavalt raske ja siis oleks õige aeg manustama hakata.
Amarillo
Memberenamik inimesi saab sealt joodi kätte, õunaseem pidi ainet kõige vähem olemaAmarillo
MemberMillele sa toetud kui nii väidad?enamik inimesi saab sealt joodi kätte…
Amarillo
MemberOi vana
Ma söön suvel koguaeg õunu seemnetega, ja suht palju veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seemned kõige kasulikumad õuna juures
AutorPostitused