Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberTere!Olen 16 aastane noormees. Pikkust on 193 ja kaal 70 kg. Tegelen väga aktiivselt võrkpalliga – 5x nädalas on pallitrenn. Kuni veebruari lõpuni on pea iga nädalavahetus ka võistlused. (Kui nädalavahetusel on võistlused, siis esmaspäev on trennist vaba)
Igala vabal nädalavahetusel üritan käia jooksmas või jõusaalis jne.
Küsimus oleks selline, et kas hooaja keskel(kui eesti meistrikad jms on veel toimumata) on mõtet alustada toidulisandite tarbimisega(eriti veel siis kui väga palju aega ei ole jõusaalis käia) või peaks ootama suveni, mil lähen tööle ja hakkata siis korralikult peale tööd trenni tegema ja ka toidulisandeid tarbima.
Tervitades,
Siim.
issand, ma käisin 1 aasta regulaarselt 3-5x jõusaalis kui esimese valgu sheigi tegin, soovitan sama teha ja mitte varem, ega sellest kasu ei ole kui jõusaalis ei käi ja toitumine 0
Amarillo
MemberReljeefitreeningut ei eksisteerisõnavara asi
Amarillo
Member17a 41cm
Amarillo
MemberMulle see kava meeldis aga kuna sa sellega tegeled oleks mul sulle paar küsimust.1.Kas sa teed kõiki harjutusi 5×5 aga artiklis oli kirjas et tuleb mingeid pikemaid seeriaid ka teha.
2.Kas sa jõud iga nädal 2,5kg suurema raskusega igat harjutust sooritada?
3.Mul oleks kava vaja, kõiki harjutusi mis seal on ma ei saa sooritada, sest käin kooli jõusaalis ja see on suht lage.
4.Hakkan tegema 2-heks jagatud trenni ja küsin kas see oleks normaalne.
Esmaspäev rinnalt surumine(laia haardega) selg(harjutuse nime kahjuks ei tea) Ja siis veel biitseps.
Kolmapäeval teeks kükki ja jõutõmmet.
Reedel sama mis esmaspäevalgi.
Kas see oleks halb,et teen kükki ja jõutõmmet iga nädal 1 kord vähem ja kas mu kava oleks väga halb.
Seda ma tean et vastastikku lihased tuleb treenida kui teen selga pean ka kõhtu tegema kui teen biitsepsit peab triitsepsit ka tegema jne..
Kõhtu ma teen üldiselt kodus.
Sa võiksid mulle siia oma kava kirjutada ja õelda seda ka kas sa teed neid pikemaid seeriaid ka ja siis mis harjutustega ja kui palju..
parem ära tee seda kava, see kava on mõeldud extreemse jõu ja massi suurendamiseks. Staaz võiks vähemalt olla 2 aastat, tehnika peab olema ideaalne, et vigastusi ei tekiks.
1) ainult baasharjutused
2)ja, sest alustasin kergelt
3)kombineeri endale kava vastavalt võimalustele
4)kui tunned et jõuad miks ka mitte rinnale 2x nädalas
Amarillo
MemberPALJU ÕNNE SWATRZ:)
Amarillo
Membervõta juba tribulus ja anator, tervis ju ainult nõrkadele
Amarillo
Memberkui testo on kõrge
Amarillo
MemberKuna tuli tahtmine midagi uut proovida ja koik kiidavad siis ostsin t2na selle. http://www.maximuscle.com/cycloneAga huvitav oleks teada, kuna sisaldab ka kreatiini, mida saab p2evast annust j2rgides 10g k2tte sellest pulbrist, pole teda vist moistlik yle paari kuu j2rjest tarbida???
suhteliselt kallis asi ka
Amarillo
Membernõrgad poisid ikka, ime et varbakindaid ei taha, kui villid tulevad ongi hea lase edasi niikaua kui lõhkevad ja lõhkevad ja saad meheks
2a pole kindaid kasutanud ja nahk on tugev, enam ei teki villidega prbleemi
Amarillo
Membervanaema ütleb et üle 2 muna nädalas ei tohi
Amarillo
Memberminge poisiga käsikäes spordi arsti juurde ja nad seletavad asju
Amarillo
MemberEi nõustu sellega, et jõusaalis teeb nii tugevat trenni, mis vajaks kohe taastumisjooke. Mina arvan, et selleks on puhkus ja uni.tere, olete murelik ema ja küsite poja käest miks ta peale trenni pulbrit võtab??
Amarillo
MemberEi oska isegi Sind enam arsti juurde saata….Aga kui enesetunne on hea, siis ei tohiks olla põhjust karta…
Muidugi mööda arste joosta ma soovitan edasi, sest see võib ka tõsine asi olla
pealegi ei ole meil kõik arstid head…ühest foorumist lugeisn kuidas arst oli vererõhu tõstmiseks vist soovitanud suitsetama ja jooma hakata:D hmm,….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see võib olla ka sellest, et äkki on Sul kodus liiga kõrge temperatuur
näiteks…Mul on ühe sõbranna jures alati 37,2 palavik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hullem kui mina

Amarillo
MemberKelle tervise poolest? Mis tulemus?treener rääkis et vahelduseks hea südame vereringkonnnale
Amarillo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see polnd isegi mitte poolkükk, pigem veerand kükk. isegi täisnurgaalla ei lasknud põlvi… mulle meeldib küll teha vaid sügavat täiskükki lõpuni, muidugi põlvedest allapoole lasta
,milleks iseennast petta.
mis raskusega sa teed täiskükke seeriad/kordused?
AutorPostitused