Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberkõvad kreatiini vennad meil siin, rohkem kui 2a jõusaali tehtud ja kahtlen veel kas võtta või mitte, alusta proteiinisheigiga unusta alguses kreatiin!
Amarillo
Memberlõpuks tuli tõde päevavalgele (y)
Amarillo
Memberno see oldmani artikkel ajas nüüd mind küll tasakaalust välja, olin juba otsustanud et teen lõpparve aga nüüd 60:40 parema kasuks, nii et jään edaspidi jooma hommikuti tassi kohvi:)
Amarillo
Memberma võtsin tribulust kuu aega. Sellega ajaga ei olnud mitte mingeid muutusi , ei halvemaid ega paremaid
Amarillo
Memberhttp://www.kristiinesport.ee – ise käin ka seal, väike jõusaal kuid hea lähedal
Amarillo
MemberKus seda müüakse ?tead sihukest lehekülge nagu http://www.fitness.ee ? vaata poest:P
Amarillo
Membersee liiga kahtalselt odav, lihtsalt ei saa nii odav olla noh:D glutamiin,kreatiin vitamiinid ja 1.3kg 350 eek võimatu
Amarillo
MemberTe räägite siin osad et kohv mingi 1h enne trenni vms, aga proovige enne head korraliku aeroobset trenni yks kohv ära lajatada ja ma usun et siis küll enam keegi sellist lolli ideed välja ei paku…mitte osad aga profikulturistid nt kiivikas
Amarillo
MemberKullake, need ongi needsamad v66rutusn2hud (narkomaania). Ma ei oska sulle t2pselt 8elda, kui pikalt nad v6ivad kesta (p2eva v6i paar…ma pakun). Aitab kiirendada, kui sa jood rohelist teed ja kasutad lisaks veel detoksifikatsiooni kiirendavaid tablette.eks ta ole jah, ei tea kas loobuda või mitte, 1 tass päevas pole ju palju, kohvil omad + ja -, nii et ei teagi mida teha:P
Amarillo
Memberminul isiklikult on terve päev paha olla kui kohvi ei joo, räige peavalu, tabletid ka vist ei aidanud, joon igal hommilkul tass kohvi koos piimaga
Amarillo
Membervõib kõhu lahti võtta, võib üldse mitte mõjuda, võib vinne tekitada, võib näkku rasva tekitada, seob kehas vett ja mass tõuseb kuni lõpetamiseni
see jutt siis kreatiinmonohürdaadi kohta, uuemad kreatiine pole veel piisavalt testitud nii et ise tead, soovitan monohüdraati, rohkem kõrvalmõjusid ei tohiks olla
Amarillo
Memberno pmst ma tahaks teada, kas on tervislik hakata toidulisandit tarbima ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EI OLE
Amarillo
Memberei mingeid toidulisasid ! peale paari aastat kui oled arusaanud mis jõusaal on vot siis
Amarillo
Memberpakendi peal kirjas ju,oleneb kreatiinist
Amarillo
Memberirw proteiinisheiki, sõber ikka väga ohmoon, mingeid toidulisandeid pole vaja kui sa oled haige
AutorPostitused