Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberKui kaua võib võtta kreatiini. praegu alustasin võtmist 5g ja 5g pärast trenni, aga olen kuulnud et mingi 2-3kuu tagant tuleks mingisugune paus teha? Kes oskaks täpsustada?tavaliselt ikka 1-2 kuu kaupa ja 1 kuu pausi, siis võid kindel olla et enda kreatiini tootmine taastub, kui näiteks sihukesed kuurid annavad kenasti tulemust siis miks mitte aastaläbi, kuid paljudel siin foorumis ainult 2 kuuri vms mõjub.Need kes söövad aastaläbi neil arvatavasti endal keha kreatiini tootmisega probleeme ja neil ei hakkagi kunagi taasuta, jääb üle aastaläbi süüa, kui vähegi kulturismis läbi lüüa.
see kehtib siis kui laadimisega kuuritad, kuid osad prod (kalmus,kiivikas) ei teegi laadimisega, vaid kräbistavad ??? ja siis pausi kuu aega.
see suht 50:50 kas teed laadimisega või lihtsalt sööd. see kehtib ka siis ainult monohüdraadi kohta.
Amarillo
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )see vist ainult originaali puhul, 42 tl suhkrut 0.5l cocas teeb oma töö…
Amarillo
MemberKas enne siis keha ei vaja nii palju valku? On mingi piir, et keha ei võta alates mingist kogusest enam omaks või kuidas.. seletad lahti ehk miks just 6 kuud siis. Vb tahan tõesti liiga rutates kõike.. ise arvasin, et kui 80kg käes siis võiks alustadamis see toidulisand sulle annab, ennem tuleb selgeks teha milleks seda vaja on, mina ainult kasutan valgujooki kuna peale trenni, kuna on vaja kiiresti imenduvat valku ja ei hakka kanakombinaati kaasas kandma.
Tarbi valke alustuseks 1-1.5g kehakaalu kohta ,st oled 70kg, peaksid valke saama umbes 90g (ilma toidulisandita)(kohupiim peale trenni)
Keha suudab korraga omastada MAX 35g valku korraga, sellepärast peaksid sööma 5-6x päevas, sinupuhul siis igakord vähemalt 15+ valku g/KG.
Valgujook sind ei aita kui tahad kohe kapiks saada, lihtsustatuna valgujook teeb sama välja mis kohupiima süüa (oleneb olukorrast + ja -)
Kui tahad korralikult massi koguma, lisaks superluks toitumisele peaksid juurde tarbima kreatiini,ACC-C või teist unikaalset ainet , mis otseselt tõstab massi.
Aga sellise keemiakomboga kaugele ei jõua kui kohe alustad, sest alguses kasvab sinu lihas paremini kui nt Ott Kiivikal praegu,kui alustaksid kohe paugutamist “kangemate” kraamidega, siis oleks tulemuseks jah mass suureneks, kuid edasipidine areng on kahtluse all, see keemia lihas kaob palju kiiremini ära kui nt 2a jõusaalis treeninug valguheigipeal sama lihasmassiga tüüp.
Kokkuvõtteks tulebki alguses TAVAtoitumine paika saada, tunned et oled piisavalt tark ja saad aru milleks sheiki peale trenni vaja on, olles teinud pool aastat VÄHEMALT trenni, võid vabalt valgusheigi peale trenni koos süsivesikutega.SEE MUUTUB KOHUSTUSLIKUKS KUI ARU SAAD KUI TÄHTIS ON SHEIK PEALE TRENNI.
Kreatiini võiksid ideaalis vähemalt peale 2a korralikku jõusaali võtta, see on sinu üks trumpidest, kui kasv pidurdub, nt tavalisel algajal kühveldab kreatiini sisse ja lihtsalt sööb kuidas tahab, kasvad , kuid teatud ajani ja HIljem kui aru said et krt enam nii ei mõju kui enne ja tulemust essugi ei anna. Kreatiin ongi kõige tõhusam esimesel kuuril, edaspidi läheb mõju nõrgemaks kui saavutab teatud piiri, kust enam edasi ei lange (see suht individuaalne)
Mis puutub nt AC-C ehk ühte PARIMASSE KEEMIA KOMBOSSE , siis sellega võiksid ikka peale 3 aastat vähemalt mitte võtta.
EDU segane tekst , palju isiklikku arvamust , tee ise järeldused ja vaata mida keemiatootjad selle lühikese kokkuvõtte kohta vinguvad.KULTURISTIDE PUHUL EI KEHTI!
Amarillo
MemberNii, sõbranna on kaalujälgija ja viimasel ajal kaanib päevast-päeva coca-cola lighti, see mis ainult 0,4 kcal 100ml kohta sisaldab.On ka endale see kalori vaene jook meeldima hakanud, aga mõned laidavad selle joogi jube maha

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas seegi oskaks siin öelda, mis seal light variandis nii jubedat on, mida selle kaua aegne tarbimine teha võib? Saan aru, et seal nn terve Mendelejevi tabel sees on
Aga see ei paista tervist eriti mitte mõjutada olevat.Väga tänulik kui keegi teab. Olen sama erinetatest naistekatest küsinud, aga pole arukat vastust saanud.
ASPARTAAM ehk MÜRK
Amarillo
MemberToitumist eriliselt pole paika pannud, aga söön palju(kõvasti rohkem kui enne – suvest 15kg juurde võtnud). Olen käinud 2 kuud(selle ajaga ~6kg juurde võtnud) alles jõusaalis ja küsimus ongi, et mis ajast alates proteiinist ka kasu on?Oletame, et raha ei ole probleemiks.
Olen 188cm pikk, kaalun 75kg.. üritan ennast igatepidi suuremaks teha
Amarillo
MemberKleebin sulle yhe l6igukese…“Liigliha kirurgiline eemaldamine reeglina ei toimi – lõikehaav armistub taas ning võib tekkida veel suurem keloidne arm. Armi päris ära kaotada ei ole võimalik. Võib proovida ravida steroididega, kemoteraapiaga ja koduste vahenditega (teepuuõli, kummel, meresool), aga ühelgi neist meetoditest ei ole garantiid.”
Ys…teepuuõli, kummel, meresool. V6ta heaks!
tänan sattusin ka samale lehele, ega eriti rohkem eestikeelseid lehti polnud suuremaks uurimiseks, otsind ka vähe
Amarillo
Membermis see toidulisand siia puutub, sardellisööjal ei peagi lihas välja paistma! selleks on loodud nagu soxx ütles dieet, oleneb rasvaprotsendit kaua…
Amarillo
MemberMinu küsimus oleks, et kuidas suhtute käesurumisse (baarides, kõrtsides, firmapidudel, niisama kodus sõbraga jne, kus iganes)? Ja kuidas on teie, kui jõutrenniga tegelevate inimeste tulemused selles?Mina isiklikult tahaks õppida käesurumise tehnikat. See hetkel mul samahästi kui puudub. Seega surun puhta jõuga. Vahetevahel kusagil baaris ikka tuleb mõni nn väljakutsuja ja suurel enamikel juhtudest olen mina see, kes vastase alistab.
toore jõuga ongi õige, sa ei peagi kalmuse käe kavalusega maha suruma
Amarillo
MemberNojah, Mr mesi vist ütles et Fredi oma sobib ainult Fredile ja teised lähevad sellega pekki. Nii et…
Amarillo
MemberNO MIS KARNEVAL SIIA KOKKU ON TULNUD?
Mida sa sellest AC-Cst enne igat s88ki endale sisse jood???
Kui sa n2dalaga 2 kg juurde v6tad, siis on kyll midagi imelikku su kehas toimumas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ideaalne on 500g nädalas juurde võtta massi ajal,ülejäänud läheb rasva,hardgainer tüüp,pole siin midagi erilist tubli jätka samas vaimus (y)
ACC iseenesest hea keemia kombo kõik olemas, loogiline et mass tuleb , 5kg nädalas oleks veits utoopiline
Amarillo
MemberNeed kaks on omavahel põhimõtteliselt vastuolus. Eriti kui Fred Antsoni teisi kirjutisi vaadata
Amarillo
MemberKui kaua võib võtta kreatiini. praegu alustasin võtmist 5g ja 5g pärast trenni, aga olen kuulnud et mingi 2-3kuu tagant tuleks mingisugune paus teha? Kes oskaks täpsustada?mis toodet täpselt tarbid?
Amarillo
Membertere ma olen 15.a poiss kg 64kg jõukas olen käinud ligi kaks kuud ja nüüd tahaks massi juurde saada.Mis oleks kõige parem massilisaja äkki .Mass2 ja kuidas on teile mass2 mõjunud on ja kas ültse on .
Jään vastuseid ootama. a ja palju ta massi nagu juurde annab umbes
pehmelt öeldes treeni aasta aega ja loe veits, siis räägi oma toidulisadest, kui sulle siin keegi tegija soovitab siis ainult sellepärast et ta peab oma tooteid müüma.
Amarillo
Membersmithi kang ainult siis mõtekas kui oled algaja või raskesed ületavad piirid
AutorPostitused