Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberkuldne reegel on see, et BCCA ja GLUTAMIIN peaksid igal juhul olema enne ja peale trenni, väldivad katabolismi ja parandavad sooritusvõimet.
rahakoti kohapeal no-x explode, 650 eek , jagub 50x ehk üks peauk enne trenni = 13 eeki + vadakuvalk lisaks = 25 eegine pauk enne trenni, parimad ained, mis olla saavad üheskoos.
Amarillo
Memberennem ei saa midagi kommenteerida, kui sa pole kirjutanud endast, eesmärk, kaal , spordiline aktiivsus , ala millega tegeled , niane/mees jne
Amarillo
MemberSelge,aga kas Power Shake oleks ka kasulik juua peale trenni v hoopiski enne trenni??no see vist spordijook, siis peale trenni kui trenn üle 1,5h ei kesta, võid ka veits lürpida kui üle 1,5h trenn läheb, aga enamjaolt peale
Amarillo
MemberNo trenn kestab 1h vb rohkemgi,see valkude kogus oleneb ju massist vist ja kuidas ma saaks oma kogust teada?aga nt kui ma hakkas tarbima neid valke vms asju siis mida see täpsemalt aitab v tõstab ja kust neid üldse hankida saab??nu saab ka ilma :
1,5h enne trenni 60g pruun riisi, 1 tass kohvi või rohelist teed mustalt, 1 õun , 5 muna 2 kollasega
peale trenni 200g rasvavaba kodujuustu + 500g viinamarjamahla või rasvavaba 400-600g jogurt
Amarillo
MemberTundub täitsa okei kava,ei olegi nii ekstreeme kui arvasin,aga mida need õlid annavad juure nt see 1spl oliiviõli ja kalaõli ja vb oskad soovitada mida tuleks enne trenni ja pärast trenni süüa?kalaõli sisaldab omega3 mida meil puudu on kindlasti + vähendab põletikku ja õlitab liigeseid, oliiviõli on hea monoküllastumata rasvade allikas, võtan sest iga toidukord peaks ka häid rasvu sisaldama piisavalt.
oleneb trenni mahust ja ajast, aga mina võtan 30min enne trenni 20g vadakut+ 1 õun, peale trenni 40g vadakuvalku ja 60g kiireid süsivesikuid.
Amarillo
MemberAga vb räägid mis mu toitumises vale on ja mida ma muutma pean??ei tahaks sama reha otsa koperdada jälle,üritan ja üritan kuid tolku polemina nt toitusin täna nii :
7.15 5 muna 3 kollasega, kohv , puder – ilma piimata
11.30 1spl linaseseemneid, 1tk brokkoli, 200g kodujuustu, 2 porgandit, 1/2 greipi
15.00 200g sinki,porgand,400g maitsestamata jogurtit, 1 spl oliiviõli
20.00 praetud seafilee 200-300g ,1spl kalaõli, spinatit, tatar , tass kohvi
23.00 300g maitsestamata kohupiima
mul küll kaal langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Amarillo
MemberJärelikult luude raksumine on tingitud kasvust, sul pole vaja midagi karta.
“>ma olen 19 ja mul ka kasvust raksuvad ? mul pigem õlaülekoormusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
MemberPikkus on 180cm.Jooks nagu jooks ikka,jõusaalis teen nädalas 2x ülakeha nii piitsa,õlga ja rinda põhiliselt ja 1x alakeha ja pärast teen 16 min vastupidavus harjutusi(8x 30sec harjutust ja nii 2 korda).No söön nagu normaalselt palju,et ei näljuta ka ennast vnii,aga muidu ei ole väga rahul kuna arvan et söön suhteliselt tihi,söön pm iga hommiku mõned võileivad ja joon rohelist teed,lõunal koolis kas praad v supp ja õhtu vahepeal näksin midagi väikest,puuvilju ja siis üks korralik praad,õhtuti ma käin suht tihti külmkapi kallal,kuna tunnen,et kõht läheb tühjaks.Enne trenni ma söön vähe ja peale trenni mingit eilsepäeva praadi v midagi muud.Mida ma oma toitumises muutma peaksin ja/või trennikavas,et kaal hakkaks langema??ja kas sellega kaasneb lihasmassi kaotus??
no pole ime , et kaal ei lange , uuri toitumise kohta siitsamalt lehelt, infot sitaks, otsimise lõbu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Amarillo
Memberliigeste kulumine, artostop aitab , kuid enamus juhtudel need raksumised pole probleemiks
Amarillo
Memberma söön seemneid, ainuke asi teeb kõhu punni, samas täiskõhutunne…
Amarillo
Membersuht null, orjenteeru sellest et iga toidukord peaks sisaldama vähemalt 30-40g valke
Amarillo
Memberjep neid kindlalt, aga kas peaks lisama aeglaseid süsivesikuid ja rasvu ka, et taastumist parandada…