Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberVot see minu lemmik teema fitnessis igastahes, ärge kunagi tarbige steroide või välismaalt kahtlaseid tooteid – see jutt jumala tõsi , et lisatakse osadele valgupulbritele steroide, spordiarstid võivad kinnitada seda teile.
Arendage seda teemat niikaua kui igale lollile algajale selgeks saab et alguses tuleb puhtalt, isegi ilma valgupulbrita treenida ja õieti toituda.Kui küsitakse anna leht kus ma loen et pole kasulik jne, siis sellest poleks äriliselt kellegile kasu, kes ikka eestis tahab antireklaami teha.Eesti keelseid toidulisandite kohta tõdesid on väga väha, kui isegi tuleb mingi teema siis surutakse see vägisi alla, laimatakse maha, sest kellele see kasuks tuleb , et heaks kiita? kui oled juba ise alustanud rohkete lisanditega siis automaatselt kirjutatakse ah see loll jutt jne…
minu jutt ei põhine enda arvamusel ega kogemustel
Amarillo
MemberAjakirjanikud on ikka idioodid. Kes nüüd süüdi on, et keegi endale keelatud aineid sisse ajas? Ja näe: Ott olla kellelegi tablette nii palju sisse ajanud, et tal ka maks läbi…
“>see Oti kohta jutt jah kahtlane, kirp2 sul ju veel korras:)? arvan et se tüüp salaja võttis midagi enam, olgem ausad, kes ütleks et ta on kunagi steroide võtnud – mitte keegi, juhul kui kogemata välja ei tule.Kui isegi see otti tablettijutt õige, siis arvatavasti oli ta algaja ja kasutas tihedamini valgupulbreid/lisandeid, muid mitte steroide,ega ei pea keelatud aineid sisse sööma et maksa ja neere kahjustada, piisab kõrgest proteiini tarbimisest.
See jutt hea õpetav, lollid ongi need kes võtavad alguses palju ja rohkelt lisandeid, pole eriti raske tervist ära rikkuda.Ise ole 2a ja 4 kuu peale, aasta aega peale trenni valgupulbrit võtnud, arend pole sama mis vbl rohkkem lisanditega, kuid tugev baas on all mis, juba niisama ära ei kao, nüüd plaanin kreatiini millalgil katsetada.
Amarillo
MemberArvan, et võhikule jääb artiklit lugedes mulje, et kulturism ongi ala, kus kasutatakse dopingut ehk steroide ja toidulisandeid nagu valk jne…kui tahad tipus olla siis ilma steroidideta ei saa, või on raske, ei hakka nimetama kedagi aga eks nad ise teavad,alus olemas ärge kobisege:)
Amarillo
MemberKas hommikul on hea või just halb putru süüa?Ja mingid šokolaadid + saiakesed peaks siis ka välja jätma?
// Lugesin, et ei soovitatav igapäev kõhulihaseid teha. On see tõsi?
kõhulihaseid põhimõtteliselt võimatu üle treenida, selles mõttes on paha, et kui selga ei tee vajuvad õlad ette, keha peab propotsionaaselt treenima.Kui tahad sixpacki telli kindlasti toitumiskava, sest kardan et kui sa küsid kas shokolaadi võib süüa siis oled päris uustulnuk, see kehtib kui tahad sixpacki.
Amarillo
Memberaga ka nii pole kõik võrdsed. jõusaalis on parem see kes on suurem ja tugevam ja endast suuremat ja tugevamat ja ka vanemat peab austama. tänapäeva noori vist enam nii ei kasvatata paraku!?mina austan endast suuremaid, tugevamaid, targemaid ja vanemaid, vaatan alt üles.
loogiline, viisakas inimene, kui ta muidugi seda mõtles, päriselus muidugi teised prinsiibid
Amarillo
MemberNo oleneb toidulisandist, mõnes on muudki peale valgu. Ja eks see valk võib ka väga erinevalt toimida.Aga mida teised siinolijad kasutavad?
ütle otse mida sa tahad, steroidid võib ka rabarberiga asendada jne. 100% whey on puhas proteiinijook, tahad uut lisandit ainult proteiini või koos süsiveikutega või koos kreatiiniga? Valk oleneb sellest mis vorm tal on, isolaat parimaid.
Amarillo
Memberkuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab…arvan et ta ei mõtelnud seda otse, mõtte sisu on et kõik on võrdsed vahet pole palju keegi surub, vähemalt mina sain nii aru
Amarillo
MemberProbleem seisneb selles et eelnimetatud proteiini pole enam müügil. Selle hind on ka viimasel ajal palju tõusnud. Nüüd otsin siis asendajat eelmisele tootele. Whey gold oli väga hea kuna tal oli märgatav toime ja ka maitse oli väga hea.Mida soovitate selle asemel kasutama hakata ja miks?
no sama “keemiaindeksiga” toode nt Dorian Yates ultimate formula või siis Cell Techi proteiinipõhine toode, hind on Whey standardil teistega võrreldes soodne.
Kasuta AC-C , parim toode mis saadaval, kuid ise otsustad mis aineid sisse sööd.
Amarillo
MemberVahetult enne trenni ac-c, 200 g kohupiima,paarviilu tera leiba? Ma vist ei jõuaks midagi trennis teha kui kõht nii täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise olen siiani võtnud enne trenni Mass-2 te, sellest ei piisa?
jah

Amarillo
MemberKui ma mürakalt toitumiskava tellisin , siis oli ka seal kohvi enne trenni. Halba see küll ei teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei usugi et kohe midagi välja lööb, kuid mida ma ka tean
Amarillo
Memberkohvi ju enne trenni viib vererõhu kõrgele ja südame kloppima, võib verd hakata jooksma ja rikkuda ära seoses sellega tervise.
Marek sa koguaeg jood kohvi enne trenni? pole midagi siis halba juhtunud? ise jooksin hea meelega enne trenni, väga palju annab erksust jne, kuid see pidi rohkem kahju tooma, vbl eksin, lükka see kohvi kahjulikkus ümber siis.
Amarillo
MemberTervist.On tekkinud selline probleem,et on tahe võtta kaalust alla, ja sooviks proteiini või mingit HEAD valgujooki(lihaskasvatajat) milles oleks äärmuslikult vähe või puuduvad süsivesikud/rasva.Ja oleks võimalikult palju valku/energiat jms.Ei soovi mingit massilisandit ,vaid just ,et saaks rahulikult dieeti pidada ja ka proteiini vms juua, teadas ,et seda juues ei kasva mass märgatavalt.
Ette tänades, Chris.
soovitan dietmixi, kuigi süsivesikud, pidavat kaalu alandama ja hea järelkaja.
Amarillo
MemberJõkaval kordused 4-6.Vähemalt mina tegin nii.
Parandage kui eksin.
baasharjutused 1-6
abiharjutused kuni 10
Amarillo
Memberkust sa selle max 20 min leidsid? Või paned tuima nagu enamustel kordade?minu kohta käib, sa võid homme ka juua
Amarillo
MemberVabandan kohe alguses ära, kui kuskil on mu küsimusele vastus, mina seda igatahes ei leidnud.Nii minu mõte oli selline: teen valmis endale proteiini joogi, panen külmkappi, ise lähen trenni ja trennist tagasi tulles joon selle ära. On hea mõte?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis teisisõnu kas ma võin teha proteiini valmis ja lasta tal seista paar tundi(soovitatavalt külmkapis) ja tagasi tulles siis see ära juua. Siiamaani olen proteiini võtnud alati peale trenni, arvestades, et pesemine ja kojujõudmine võtab ka oma 30-40 min.
Teisisõnu:
1) Kas proteiin võib seista valmis tehtuna?
2) Kas on hea/mõtteks juua proteiini 30-40 min pärast trenni (kui ei, siis kas varem või hiljem) ?
Ette tänades
1) ja
2) mina jooks kohe peale trenni või siis maksimum 20min, tunni aja pärast juba uus söögiportsjon, peale 30minutit oled oma aja maha maganud
-
AutorPostitused