Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberTere hetkel olen siis kolm nädalat dieeti pidanud ja kaal on langenud umbes 1.5kg. Olen 17a noormees pikkus 177 ja kaal 75.5. Aeroobset teen 4 korda nädalas ja jõutrenni 4 korda nädalas. Hommikul võtan vitamiine, 1spl linaseemne õli ja peale õhtusööki tass rohelist teed. Peale trenni whey3 30g+süsikad 50g +5g kreatiini. Toidukordi on 6.Päevane kaloraaž umbes:
Kaloreid kokku: 2246.6 Kcal
Rasva: 55.9 g.
Valke: 207.8 g.
Süsivesikuid: 223.25 g.
Kiudaineid: 13.35 g.
Kas on normaalne kaalulangus?
Tänan.
see ideaalne kaalulangus -500g nädalas, mina tõstaksin rasvad vähemalt 100g päevas, nt võta enne magama minekkut kalamaksaõli mis on hea rasvapõletaja ka!
Amarillo
MemberTere,Tahtsin küsida, et miks ikkagi ei soovitata noortele(umbes 13-16) proteiini jooki.
Olen lugenud, kuidas mõned ütlevad, et kui noorena seda kasutada, siis vanemalt on selle mõju nõrgem. Aga kui on tavaline valk siis kuidas mõju nõrgeneda saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas kasvav organism vajab rohkem energiat ja lisavalk ei teeks ka paha.
Lugesin ka, et proteiin tõstab insuliini taset, kas insuliin takistab kasvuhormooni “tootmist” ei lase kasvada pikemaks

Et siis kas nt proteiin no. 1 oleks kuidagimoodi kahjulik?
Olen segaduses
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>süsivesik polnud insuliinitõstaks? ega midagi halba ei juhtu aga soovitatavalt 1 aasta ilma lisanditeta trenni teha, vot peale seda paras aeg, nt Protein no1 mis on hea (y)
enamus kasvuhormoonist eraldub magades kuskil 85%, kui insuliinitase kõrge jah siis on eritumine takistatud, ära söö 2-3h enne magama minekut süsivesikuid ja asi korras!
Amarillo
Member“Rikas isa ja vaene isa” raamatus räägib jah koguaeg seda, olen ise kah lugenud.Ma ise arvan nii, et pigem kool arendab silmaringi. Raha saad käima panna nii, kui sul on omakapitali, et firma luua. Ilma hariduseta legaalselt nagu rikkaks pole võimalik saada eriti.
PS! Ise olen kohe 18a ja Tallinnast ning otsiks kah gümnaasiumi kõrvalt tööd (nädalavahetustel), kui kellegil pakkuda on.
Head töökogemused olemas juba alates 14 eluaastast saadik.
vajadusel ka CV
mis cv sul 18 aastaselt olla saab? heal juhul gümnaasiumi haridus?
Amarillo
MemberMitu tundi enne magamaminekut ei tohiks süüa?Ja mida soovitate viimaseks söögiks päevas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>200g maitsestamata kohupiima 1-3h enne magama minekut
Amarillo
MemberEi nõustu sinuga eriti toidulisandite suhtes. Toidulisandit valku, miks mitte kohe alustada võtmist ? Mina küll põhjust ei näe, et miks ei võiks.Kui sa toidust oma valgu kogust kätte ei saa, et siis 1.5g – 2g/kg kohta e. 105g – 140g valku päevas.
tra kyll ei viici enam rääkida, treeningkogemus VÄHEMALt 6 kuud ennem kui toidulisand, mine küsi iga treeneri käest, vä osad reklaamivennad
Amarillo
Memberaga kui lugeda toote arvamusi…no see ei peagi sulle kohe lihsatst metsikult kasvatama ,aalgajale tavaline proteiinijook
Amarillo
MemberAga miks nii vähe?Kuigi ma olen kindel, et sul on õigus…
tasa ja targu tuleb alustada, kui kogemused 0 siis kerge ületreening ja veel exstra kui spordimees ei ole siis tuleb alustada vähesega
Amarillo
Membernii…et mitte kohe sõimu saada,siis ütlen,et lugesin nüüd oma 2 tundi jutti siinsest foorumist valgupulbritest,eelist aga ei leidnud nii ühelt kui teiselt.Sõelale jäid siis:maitsestatud Hera80, Pro FX ja American Pro Whey.Hinnalt on siis kalleim,kuid mitte just kullahinnaga hera 80.ise kavatsen valku tarbida järgmised kaks kuud,kuna peale trenni söögiga on probleeme.et siis rääkige,kuidas on just maitsed ja lahustuvus.ja mis maitset meenutab maitsestamata vadak?kas fitnessi poes tallinnas on mingi eriline hinnavahe ka nende toodetega.lasnamäe prisma küsib hera80 eest 390.-
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soovitan algajale protein no1 , maitse joodav
Amarillo
Membermis toodetes see aine siis täpselt on ?Enamustes toodetes kus on kirjas suhkruvaba ja maitsem enamvähem samamoodi nagu suhkruga nt coca-cola light, mulinaad jne
Amarillo
Membermarek murozov joob enda jutu järgi 2-4 L dieetkokat päevas, kus mõnuga aspartaami, ikka elab wow
Amarillo
Membertee parem 3 jõutrenni ja 1 jooxutrenn südame pärast ca 40-50min , alguses ongi äksi täis aga pärast kerge stress ja ületreening tulema. toidulisanditele võid õtlema hakata aasta pärast, pole vaja pahna siisse süüa, peale trenni kohupiim.
Kui sul iseloomu on siis telli treening+toitumiskava 900eek – odavaim investeering, toitumiskavast alguses sinul kindlasti raske kinni pidada nt 12 munavalgrt päevas
Amarillo
Membertelli 500 eegu eest toitumiskava ja asi lahendatud
Amarillo
MemberEi tee see midagi liiga. Kaks jõu päeva ja kaks ujumist ei tee kindlasti liiga. Ujumine on väga hea. Kolm päeva järjest jõusaali võib aga küll liiga teha.tore et leidsid aasta vanuse positituse üles, peab ikka annet olema:)
Amarillo
MemberKui tahad mingit vastust saada, siis pane kogu menüü ja enda vanus, kaal ja pikkus ka ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pikkus siis 163 kaal 62 ja vanus 20
Plaan siis oleks esialgu 55kg kaal saada.
Hommik 6.30
Kauss Fitnessi kelloggiseid
2muna
täisteraleib singiviiluga(kalkuni v kana sink)
kohv
Trenn u 1,5-2h
Lõuna 11-12.00
Söön kusagil väljas. Tavaliselt siis kahe keedukartuliga rohke toorsalatiga ilma kastmeta ning liha(koteltt) või kana või kala oleneb mis menüüs on.
Vahepala 15.00
200g kodujuustu meega/moosiga või 200g kohupiima 30g pähkleid
Õhtu 19.00
200g Kodujuustu tomati ja kurgiga ning 2spl maitsestamata jogurtit
või
1 muna, 2 munavalget praen pannil lisan natuke kana v tuunikala
ning iga õhtul omega 3 rasvhappe kapsli
Päevas siis 1500kcal, treener ütles et kui kaal hakkab kiiresti langema pean toidukoguseid suurendama, praegu olen 2 nädalaga kaotanud 2 kg mis on norm, ma arvan
500g nädalas on tervislik piir, aga kilo ei tapa ka ära
Amarillo
MemberNii palju kui ma aru saanud olen on kohv kahjulik.Enne trenni on sul vaja rohkem süsivesikuid.
50:50 , ületarbimine kahjulik, üle 5 tassi päevas, enne trenni kahjulik südame probleemidega inimesel, muidu kohv kasulik ikka, võimas rasvapõletaja!
-
AutorPostitused