Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
Memberprobleem on selles, et kui Sul pole 500.- kuus, et osta endale korralik kava siis on suhteliselt raske Sulle soovitada, et söö seda ja teist mis aga suhteliselt kallis. St toit mida soovitatakse on suure tõenäosusega looduslik ja võimalikult vähe töödeldud, mis omakorda on poehindu vaadates Sulle probleemiks.Piima ja lihatooted (fileed) on kallimaks läinud märgatavalt. Kalast ma ei hakka rääkimagi. Kvaliteetrasvad on ka paras kogus taskuraha.
Sööma peaksid 3-4 korda päevas, mina seda iga 2-3h tagust söömist ei propageeriks. Aga noh, ma pole ka kulturist
“>tellisin toitumiskava, puhtsalt 140 eek läheb toiduainetele päevas + elekter ja viitsimine toimetada, nii et suht kallis
Amarillo
MemberMa algul arvasin, et mingi loll nali ja keegi kirjutab minust
“>
asja kallale, kirjeldasid täpselt minu staadiumi hetkel, kõik haigusnähud jne… kõiksugu gokki pisikud möllavad mandlites ühesõnaga.
8. aprill lõpuks operatsioon, pole nüüd kuu aega midagi trenni teinud, vahelduva eduga nohus, kurk haige… mädanemine käib pinda..
peale operatsiooni loodan aga kiirele taastumisele, et saaks edasi jätkata.
taandareng jah tohutu, eriti veel minu puhul, kes vähe jõusaaliga tegelenud, tundub nagu igapäevaga kahaneksin ja jõud kaoks.
sa lähed erakliinikusse,millisesse , et nii kiiresti said? kui saladus pole palju maksma läheb?
Amarillo
MemberMinu meelest said päris mitu vastust…Südamega riskid…
küsisin üldisemalt, ega ühtset vastust pole, praegu on 2:0 kas trenni võib teha:)
Amarillo
Memberpole kordagi elus proovinud sillaga suruda, ühe seeria võiks proovida
Amarillo
MemberLeian et toitumiskava kysimustikku v6iks taiendada, m6ne vaga olulise kysimusega!ma leian ka et maailams peaks midagi muutma aga ei ütle, mida selle teadmisega peale hakata? äkki teed siis ettepaneku?
Amarillo
Membermix peax vitamiine kuurina võtma, neid ju ikka aastaringselt pidevalt igapäev vaja, et kui sul oli b vitamiini puudus siis kuu aega võtsid, polnud enam puudus ja kui edasi ei võta siis ikka puudus jälle ju, et kui sa nii idaalselt ja mitmekesiselt toituda ei suuda siis peaks pidevalt multivitamiine sööma.sest osad vitamiinid püsivad kehas nädalaid, aastaid , pole vaja üledoosi kui mahud täituvad, minu arusaam
“>Amarillo
MemberKuna tehtavad kavad on äärmiselt personaalsed, siis ei kujuta küll ette, kuidas saaks siin ära tuua ühe päeva näitlikku kava. Iga inimene on erinev, iga treenija kava on erinev.ei taha maha teha, kuid tellinsin sõbraga ka, mina olen mesomorf ja plaan oli dieet, sõber on ektomorf ja plaan oli massikasvatus, saime identsed toitumiskavad
“> väga erinevad inimesed olemeAmarillo
MemberKirjas on et seda tuleb võtta 1 dl veega. Kui mitu supilusika täit see on või grammides???100ml sheikeris
Amarillo
MemberVäike tähenärimine: otsusta nüüd palun ära, kas kasutad “y” või “ü”, “6” või “õ”. Kui sul on täpitähed olemas (nagu näha on), siis kasuta neid korrektselt palun!
“>no milles on probleemi?
Amarillo
Memberselline kiire küsimus,et kes teab,palju seal Telliskivi 50 maksab Hera80 maitseline.Ise mõtlen,et Prismas on 350.- vist,et kas sõit tasub sinna ära või mitte.340
Amarillo
MemberSüsivesikud teevad paksemaks, kui rasvad.vaevalt, kuid sööd 400g süsivesikuid ja 400g rasvu, mis sa arvad kumb läheb rasvaks:)?
Amarillo
Memberodav keskerakonna trikk et hääli koguda
Amarillo
MemberSelle FX-ga oli vist see kaval värk, et pakend oli ka tavapärase 900g asemel midagi väiksemat. Sellest tulenevalt ka soodne hind:P Aga jah NO 1 on hinna-sisu mõttes kõige mõtekam vast.FX on odav sest kulutab 0 eek reklaamile, nagu ennemöeldud:/
Amarillo
MemberNo selle raha summa eest ma küll valima ei hakkaks,kas jään elama või mitte:DKuna mul ka lõigatud,käisin alguses diagnoosis arsti juurde ja öeldi et 80% on vaja ära lõigata,kuna ohustavad juba südant( tekitasid nii palju mäda).
Nii et jah.
jap mul ka süda veits jamab;S aga oskab keegi nimetada erakliinikuid vms kus seda kiiremas korras teostatakse, uuriks veits täpsemalt.
Amarillo
Membernojaa, tänan vastutse eest, ise trenni teinud 3-4x kui olen põletikus olnud, enam kindlasti ei tee, 1-2 tonni eest teeks lõikuse ära aga 10k eest vaevalt
-
AutorPostitused