Amarillo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Amarillo
MemberAsi selles et olen selle kreatiini kohta lugenud oi kui palju nii eesti kui vene keeles igasuguseid artikkleid , teemasid jne. Kõige parem öeldi on 30 – 60 minutit peale trenni
“>enamus kohe peale trenni
Amarillo
MemberElu lõpuni.mis sa selle vastusega mõtlesid
“>Amarillo
MemberTervist.Ei hakanud uut teemat tegema vaid postitan oma toidu mure siia. Lugu siis järgmine, kas see on hea/halb kui suuremate tiduvahekorde vahele söön näiteks kaks-kolm tomati-kurgi leiba? Nisutooteid väldin, kõik käib leivaga.
oleneb kui suur vahe on, kui 12.00 ja 18.00 on söök, siis on lausa kauhustuslik midagi juurde süü,a aga kui 12.00 ja kell 15.00 , siis pole kindlasti midagi vaja süüa.
Amarillo
MemberMõtlen,et kas selle proteiini tarbimisega võib hakata kehakaal suurenema ? Sellest ajast kui tarbima hakkasin olen ikka mingi paari kuuga umbes 5 kilo juurde võtnud ? Arst väitis küll,et see pulber aitaba inult lihastel areneda ja kõik. Oskab keegi kommenteerida ?algul tulebki kaal kiiremini, kui jõukas käid ja võtad peale trenni sheigi, kardan et rasva ka 2-3kg tulnud, sest see algaja kohta ikka võimas näitaja, kahjulik ta sulle ei ole.
Amarillo
Membervbl sa ei tee sama head, aga normaalse kava peaks ikka suutma teha
“> Saab ise ka ju õppida erinevast kirjandusest ja kasvõi siit samast artiklitestjap muidugi saab teha ise ka kava, ja hea kava, aga mitte samahea ja kindla kui teeb proff, ikka tekib küsimusi teatud asjadega jne, siis 100% kindel et õigesti
Amarillo
MemberPeale 6 kuud treenimist võiks ise ka juba midagi nagu asjast jagada
“>jagada sa võid nii palju kui tahad, aga vaevalt et teed mulle samahästi kava kui mõni tõeline proff, mitte foorumilugeja, kellel staazi kogu elu.
Amarillo
Memberkahtlane kui tellid massikasvatus eesmärgil ja treenid nt 6 kuud, siis palud reljeefiks ümber lõigata:) pole ju viisakas tüüdata peale poolt aastat enam, kui oleks see võimalus viisakuspiirides , siis heameelega ise ka kasutaks, aga jah…
Amarillo
MemberÕnnelikud inimesed, et saate nii kiiresti lõikusele. Mina ootasin nina-kõrva kurgu arsti järjekorras pea 2 kuud (siis ei olnud muidugi kiiret ka), lõikus ootasin lisaks veel aasta, nii siis sai ikka korralikult põetud ja omast lollusest tegin trenni, kuigi ei oleks tohtinud.sama olukord, otsustasin tasulisile minna, umbes 2 kuu pärast lõikan
Amarillo
MemberHuh, päris hull…no mulle perearst ütles, et tulnuks need mandlid juba 10 a tagasi välja lõigata
“> , kui haigus-raamatut vms vaatas.2500 jumala odav, norm 4000 erakliiniku kohta
Amarillo
Member1) hantlitega lendad
2)prantsuse surumine kangiga
3)poksikoti surumine või mööbli
Amarillo
Member1) rasvaprotsenti küll proteiinijoogiga ei vähenda, lihased kasvavad küll
2)parim enne ära võta
3)neid lihaseid mida lõhud, nendele mõjub
Amarillo
Member5x täitsa tavaline ju , ei usu et jalkast ületreening
Amarillo
Membermul läheb kõik kokku umbes 2500 erakliinikus ja juunis umbes lõikus.
Amarillo
MemberJärvamaa keskhaigla, täiesti tavaline riiklik haigla.tasuta muidugi, vajalik protseduur mitte iluoperatsioon
“>1-2 aastat on mandlilõikusele järjekord tasuta, sul peab siis midagi hullu olema et nii kiiresti saad?
Amarillo
MemberVariant oleks sel juhul rikas kokast pruut.
“>
Võib teha ka odavama variandi veel. aga kindlasti ei ole siis see enam niipalju tervislik , tasakaalus ja mitmekesine kui võiks olla.
EDASPIDI VÕIKSKI OLLA ANKEEDIS TELLIJATELE PUNKT KUS NAD SAAKSID ÄRA NÄIDATA OMA VÕIMALUSED, KUI PALJU NAD SAAVAD PÄEVAS TOIDULE RAHA KULUTADA. SAAKS ROHKEM VASTU TULLA INIMESELE JA KOOSTADA MENÜÜ TEMA VÕIMALUSI SILMAS PIDADES.
kokkuvõttes tuleb enamvähem sama tavakasutajal , kuna kommiraha ja alkoraha läheb fileede peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused